Last news in Fakti

13 Ноември, 2017 21:00 1 837 11

Отношенията между Русия и Турция са възстановени

  • русия-
  • среща-
  • турция

Владимир Путин проведе разговори с Реджеп Ердоган

Отношенията между Русия и Турция са възстановени - 1
Снимка: БТА/AP

„Отношенията между Русия и Турция са почти напълно възстановени.“ Това заяви руският президент Владимир Путин по време на срещата си с турския държавен глава Реджеп Ердоган, съобщи ТАСС.

„Ние се съгласихме по време на моето посещение при вас, че днес ще проведем работна среща. Благодаря ви, че приехте поканата. Всъщност разстоянията между нас не са чак толкова големи. Мисля, че отношенията ни може да се считат за почти напълно възстановени“, заяви Путин.

„Началото на процеса на нормализация на отношенията между нашите страни ни дава възможност да си сътрудничим по международни въпроси. Също така можем да отправим общ поглед в бъдещето. Сигурна съм, че нашата среща ще е плодотворна. Нашите отношения се развиват динамично и мисля, че всички са доволни от това“, заяви Ердоган.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СссереМ

    11 19 Отговор
    И на путьо му налузиха феса.

    Коментиран от #3

  • 2 Ганьо

    6 20 Отговор
    Когато свали руското хвърчило му бяха поръчали специални противоатомни памперси на педердогана, но парите правят чудеса!
    За да не се изостави с власта в анадола, се наложи да си купи никому ненужни с-400! Все пак само Израел може да направи нещо, срещу което да се ползват ПВО-тата. Те не че не стават, просто нямат достатъчно работа там... Друго си е да те тресе и да не знаеш, какво ще се случи. Правиш се на бабаит, но Путин е с ЧЕРЕН КОЛАН по бойно самбо...
    Сега на педердоган ще му сменят памперсите, с такива с 50 звезди и бели и червени райета по тях!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 СССРБАРЕТА

    17 9 Отговор
    Ердоган му се извини пред целия свят!!! И в противовес на американския тоталитаризъм си купи руски ракети! Нормално е краля да му даде благословия!

    Коментиран от #6, #9

  • 5 681 БЪЛГАРИЯ

    10 16 Отговор
    Господ събирач двама диктатора пак заедно но ниският няма още чалма ! Ердо и турска писменност ще им даде и джамии още ще им построи ,македонският президент дади на джуджето македонската азбука и ще станат руско- турска македонска дружба завинаги !
  • 6 Ганьо

    7 11 Отговор

    До коментар #4 от "СССРБАРЕТА":

    Точно за момента, ако не му се извини, бяха противоатомните памперси :-)) Обаче резняка се уплаши - нормално е, разбирам го. Все пак руснаците са го млатили толкова пъти, че не може да ги преброи, до толкова не е учил. Това последното е за орязването на уроците за еволюцията от учебниците!
    А с парите от ракетите, по-точно със завишената им стойност ще се изплатят кръвнината на убитите двама пилоти на бомбардировача. Но пък, като поръчваш музика, трябва и да плащаш за нея.
  • 7 ХАСАН

    11 8 Отговор
    Поделиха си Близкия изток ..да седнат да си поделят и Балканите!!!
  • 8 ХАСАН

    14 7 Отговор
    Турция става балансьор като ДПС...Йълдъръм е в Сащ , Ердоган в Русия..много балансираща политика..на света му трябва балансьор...

    Коментиран от #11

  • 9 К.К.

    3 4 Отговор

    До коментар #4 от "СССРБАРЕТА":

    Ердоган много добре знаеше, че трябва да се извини за действията на военните, след неуспешния преврат му се отвори златна възможност не само да се извини без проблем,а и да съсредоточи голяма власт в ръцете си подражавайки на Путин,изглежда ми,че му е като идол.
  • 10 Гоуст

    5 4 Отговор
    Как беше: последният пазител на християнството, носителят на кръста... и кво ли още не и накрая какво : фес и с обрязано чуждо тяло в себе си
  • 11 касапина

    1 4 Отговор

    До коментар #8 от "ХАСАН":

    Явно си забравил ,че дпс отдавна не е балансьор в България, че всяка година има все по малко гласове на избори, и се превърна в незначителна партийка ,а турция само маже да си мечтае за балансьор такъв на балканите има и се казва Румъния.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания