17 Ноември, 2017 20:25 2 138 10

Сърбия нахока американски генерал

  • сърбия-
  • генерал-
  • ивица дачич

Ивица Дачич недоволен от изявление на генерал Бен Ходжис

Сръбският външен министър Ивица Дачич заяви, че и командирът на американските армейски части в Европа генерал Бен Ходжис трябва да бъде уволнен, съобщи B92.

По-рано Ходжис заяви, че не вярва руско – сръбският хуманитарен център в Ниш да има единствено хуманитарни цели. Според Дачич тези думи са довели до международно неразбирателство.

"Ако той оценява това като важен център, този командир трябва да бъде сменен", заяви Дачич.

Според него Сърбия не желае да участва в подобно противопоставяне. Той заяви, че в момента във въпросния център има общо девет души.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ha ha ha

    25 15 Отговор
    Абе, разкарайте тия смотаняци докато не са ви опоскали като нас бе, кво им се обяснявате? Да си обират крушите и в кравария...

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 onq s konq

    23 8 Отговор
    Със сърбите може да се ръкуваме/говоря в политически аспект и имам предвид Премиера/,но не и да се прегръщаме защото допуснат ли се ръцете им зад гърба ни,ТВЪРДЕ ВЕРОЯТНО Е ДА СЕ ОКАЖЕ НОЖ В ТЯХ!

    Коментиран от #6

  • 4 Бесен Язовец

    17 10 Отговор

    До коментар #2 от "Antimediator":

    А ти що си мислиш че блестиш бе? Поляците са по -добре от нас щото 20 милиона бачкат в З.Е като слуги и после харчат в къщи за туй а за сърбите няма да дрънкаш щото и те са по- добре от нас тука е зле щото точно такива дървеняци като тебе дават мн.акъл и затова Г- Н Крадльо ни дърпа надоло 9 г.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Барчо

    12 13 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Пуснахме краварските самолети да изсипят бомбите си върху тях минавайки през нашата територия. Така че и ние може да очакваме нещо подобно. Споразумението в Прищина е подписано на 10ти и според него краварите трябва незабавно да прекратят бомбандировките. Те обачи ги прекратяват пет дни след това или на 15ти. По тази и други причини ще трябва да се пазим от сърбите, защото при първа възможност ще си търсят вересиите.

    Коментиран от #7, #10

  • 7 ВМОРО

    7 10 Отговор

    До коментар #6 от "Барчо":

    Кои вересии по-конкретно ще търсят тия наведени псета?
  • 8 Шопо

    8 3 Отговор
    Оня с коня е прав.
  • 9 К.К.

    10 7 Отговор
    От тях винаги може да се очаква нож в гърба, Велбъждката битка е един от коварните им номера. Република Рашка трябва да се свие в територията си от преди 10 века .
  • 10 стоян георгиев

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "Барчо":

    абе барчо,кат не си запознат с историята що пак се напъвахс бе убавец?само да ти кажа ако ние воювахме с нато сърбите не само щеше да дадат коридори,а и да пратят сухопътни части.преди въпросните коридори ни прецакваха всеки път като имаха възможност.създадоха сепаратиската омо илинден у нас ,изгониха албанците в посока македония и българия,добре че коство не се съгласи да им правим лагери у нас,щотосега щеше и албанско малцинство да имаме.няма да коментирам сръбския геноцид,срещу българското население в югославия ,както и сръбската политка към нас в периода от преди освобождението до днес.сега имали да ни връщат ,браов ти си наистина патриот.ама не български!
Новини по държави: