Last news in Fakti

29 Ноември, 2017 23:30 968 1

Рядък шанс да поиграете голф с Боно

  • голф-
  • боно-
  • u2

Музикантът ще наруши свой стар обет заради благотворителна кауза

Рядък шанс да поиграете голф с Боно - 1
Снимки: БТА/АР

Вокалистът на U2 Боно ще наруши дългогодишен обет между членовете на бандата да не играят голф, предаде Fox News. Причината е предстоящото му участие в благотворителна кауза за събиране на средства за борбата против ХИВ и СПИН.

U2 сключи обет в миналото, когато бяхме тийнейджъри и сформирахме бандата, че единственото нещо, което никога няма да правим е да играем голф. Не мислехме, че това има много общо с рокендрола", каза Боно.

Шансът за игра на мини голф с U2 е само едно от преживяванията със знаменитости, които участниците могат да спечелят като част от кампания за Световния ден за борба със СПИН на 1 декември на сайта Omaze.com/RED. За всяко дарение от 10 щатски долара до 18 януари, дарителят получава възможността да тренира с Чарлийз Терон или да посети филмова премиера с Рийз Уидърспун.

Рядък шанс да поиграете голф с Боно

Боно ще си партнира с телевизионния водещ Джими Кимел за предаване по телевизия ABC, където заедно с други звезди ще предлагат брандирани продукти за набиране на средства, като дрехи, козметика и аксесоари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЦЕТО

    2 0 Отговор
    Ако му стиска да ми звънне