13 Декември, 2017 11:12 2 525 2

Евакуации в Италия

  • италия-
  • евакуация-
  • дъжд

Стотици души са били евакуирани

Студено време и наводнения са засегнали северните части на Италия, съобщи АНСА.

Около 1000 души е трябвало да бъдат евакуирани от областите Лигурия и Емилия Романя. Причините са наводнения и опасност от свлачища.

На някои пътища движението е затруднено. Някои железопътни линии са блокирани вече втори ден. Около 12 000 души са останали без ток централните части на провинция Пиаченца.

Нивото на водата във Венецианската лагуна се е повишило до 102 см.

Сняг е натрупал в Милано и Ломбардия. В Тоскана се наблюдават силни ветрове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Колю

    3 0 Отговор
    Тука в България , когато стане студено и лошо времето скачаме за кръста в замръзналите води , но и затова сме велик народ , зощото няма как неволите на времето да ни сломят .

    Коментиран от #2

  • 2 Ташунко

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Колю":

    Скачаш ти, но колежките така са се свили в шубите тук, че се чудя жени ли са или фазани? По моята логика жената требва да е гореща, за да те топли и теб, но като ги гледам какви са замръзнали със сигурност мъжлетата им се топлят с калорифери и Гроздова...
Новини по държави: