Last news in Fakti

28 Декември, 2017 16:09 1 193 0

Бруно удари Испания

  • буря-
  • бруно-
  • испания

Има двама загинали

В Испания бурята Бруно отне живота на двама души, предадoха местни медии, като се позоват на местните власти и спасителните служби. Едната жертва е мъж, паднал от балкона на жилището си под порива на бурен вятър в каталунския курорт Сегур де Калафел, предаде БНР.

Втората жертва е мъж, който се удавил край бреговете на остров Майорка, докато се опитвал да се прибере с яхтата си. Силните ветрове на бурята Бруно повалиха пътни знаци и счупиха клони.

Общо 11 провинции в областите Галисия, Астурия и Страна на баските бяха поставени в състояние на тревога.

В Барселона и в Тарагона в областта Каталуния екипите за спешна помощ пък са получили над 1000 сигнала, свързани с бурята.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: