29 Декември, 2017 15:11 1 965 7

Кърваво зверство в Египет

  • египет-
  • зверство-
  • атака

Има деветима загинали

Стрелци атакуваха скопска църква в Египет, съобщи ТАСС.

Нападението е станало в района на Хелуан. Двама стрелци са открили огън. Загинали са девет души. Сред загиналите е имало трима полицаи.

Местни медии съобщават, че един от нападателите е бил ликвидиран. Смята се, че вторият нападател вече е заловен.

Мъртвият нападател е бил опасан с колан с ескплозиви, като в района са били обезвредени две бомби. Полицията обезопасява района.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 копт

    0 6 Отговор
    Не скопска, а скопецка
  • 2 загрижен

    14 0 Отговор
    Коптска православна църква в Египет.
  • 3 Хаджи Папурко

    5 0 Отговор
    Фитки, Християните са копти.
  • 4 чалма тв

    18 0 Отговор
    то не останали друговерци в тези мюслимански държави, всички заклани или прокудени, а после тези ислямисти идват в Европа и искат да получават помощи, и ги посрещат с цветя и бисквити, вместо да им отрежат зелките..Представители на най мирната религия ислям всеки ден показват своята същност...Питаш ги за тези зверства, те ти отговарят-това не са мюсюлмани, исляма Е мир..Това е мир за тях и геноцид за нас...
  • 5 Кака Гинка

    13 0 Отговор
    Посочете ми случай в който християни нападат и разрушават джамия,че нещо не мога да се сетя за такъв напоследък?! И за същите тия примитиви има квоти за разпределение из европейските държави!Явно управниците на т.нар. ЕС са толкова корумпирани и безскрупулни,че заради собственото си благополучие са готови да унищожат цял континент.А ние слушкаме ли,слушкаме...

    Коментиран от #6

  • 6 зидар

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Кака Гинка":

    Просто следват плана на Пайк! И тоя мазен съсел на юг си мисли, че от него зависи нещо, но не осъзнава, каква малка пионка е в игрите на масоните. Разпределението из европейските държави е планирано, за да може да се направи мюсюлманска хегемония в тях. Да видим дали ще се осъзнаят обикновените хора. Те шмеркелита и геронтофилчето френско тъй или иначе са си от Билдерберг.
  • 7 Ау в джезве възвира

    1 0 Отговор
    не моа ги трая тея дета удрят християните.Да ги смете Господ по-бързо и да се самоизтрепат наред.