30 Декември, 2017 20:02 3 894 1

Войните на Балканите приключиха, ако Сърбия не реши друго

  • балканите-
  • войни-
  • сърбия

Интересно мнение от босненски лидер

Войните на Балканите приключиха, освен ако сръбските лидери решат да не направят нещо друго. Това заяви лидерът на босненската Партия на демократичното действие Бекир Изетбегович, цитиран от босненското издание "Кликс".

Изетбегович обвини президента на Република Сръбска Милодрак Додик, че е работил най-усърдно срещу интересите на Босна и Херцеговина.

"Той е майстор на пропагандата. Той контролира медиите и банковата система и в същото време живее богато", изтъкна Изетбегович.

В същото време той поясни, че поддържа постоянен конакт с президентите на Сърбия и Хърватия. Според него е възможен конструктивен диалог.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НАТО ВЕЦ

    16 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Той е майстор на пропагандата. Той контролира медиите и банковата система и в същото време живее богато"
    И тук е така.