11 Януари, 2018 14:59 2 609 4

Лондон: Спрете вече. Няма да има втори референдум за Брекзит

  • брекзит-
  • референдум-
  • великобритания-
  • ес-
  • тереза мей-
  • найджъл фараж

Изявлението на "Даунинг стрийт" 10 беше направено в отговор на засилващите се призиви за ново гласуване

Лондон: Спрете вече. Няма да има втори референдум за Брекзит - 1
Снимки: БТА/АР

Британският министър-председател Тереза Мей няма да свиква втори референдум за членството в ЕС, заяви неин говорител, цитиран от Reuters.

Изявлението беше направено в отговор на засилващите се призиви за ново гласуване за Брекзит.

Поддръжникът на излизането на Лондон Найджъл Фараж каза по-рано, че се приближава до идеята за втори референдум. Според него евентуално ново гласуване пак ще бъде спечелено от привържениците на напускането на Великобритания от ЕС и ще сложи край на дебатите.

Лондон: Спрете вече. Няма да има втори референдум за Брекзит

Много поддръжници на оставането на Великобритания в ЕС също подкрепят идеята за нов референдум. Те настояват, че британците не са били достатъчно информирани при първото гласуване и че общественото мнение се променя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баче Кико

    26 2 Отговор
    В превод на заглавието:
    Спрете вече,няма втори път да манипулираме референдума!
  • 2 Гошо

    25 2 Отговор
    Найджъл Фараж - крайният националист, който направи пропаганден филм за България, като отиде в циганско гето, показа мизерията и заяви, че така е в цяла България. Със същия успех можеше да отиде в арабско гето в Лондон и да каже, че така е в цяла Англия. Във филма твърдеше, че ако Кралството отвори пазара си на труда за нас, масово ще имигрираме при тях. Е, това не се случи. Всъщност никой от апокалиптичните сценарии, за които е говорил, не са се случили. Фараж е политическо зомби и се храни от страха на британците, затова често си прави ПР, плашейки британците с гръмки твърдения. Така че какво говори този господин не е особено важно.
  • 3 Rds

    7 2 Отговор
    Както няма да има и брезхит верваитеми
  • 4 England lost

    19 1 Отговор
    По-скоро ще има референдум за присъединяване към Организацията за ислямско сътрудничество...
Новини по държави: