Last news in Fakti

27 Февруари, 2018 18:57 3 378 4

Двама загинаха след падане от самолет

  • самолет-
  • падане-
  • двама

Инцидент при излитане на самолет от Еквадор

Двама мъже загинаха при падане от самолет, съобщи „Ел Универсо“.

Инцидентът е станал при полет от еквадорския град Гуякил. Самолетът е трябвало да пътува за Лондон. Пътниците са паднали от колесниците на самолета. Смята се, че става въпрос за пътници без билети.

Местните власти не обявиха самоличността на загиналите. Летището беше временно затворено, докато трае инцидента. Полетът беше отменен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сенко

    3 0 Отговор
    Тия идиоти са се объркали с градския транспорт. Лека им пръст все пак.
  • 2 Гриша

    2 0 Отговор
    Дори и да успеят да се задържат до прибиране на колесника, температурата на 30к фута е -40 до -50 градуса и няма шанс да оцелеят до Лондон
  • 3 Ники

    2 0 Отговор
    Тия хорица са били просто по тъпички и неуки ... в тия държави ги има доста такива ... взели са интересно решение ... явно не са били наясно с много неща ...
  • 4 Stoich

    1 0 Отговор
    Ако е самолета от снимката -"Джъмболино", имат минимален шанс, защото основните стойки се прибират във фюзелажа, но най-вероятно са починали от измръзване и при отваряне на колесниците просто телата им са изпаднали. Бог да ги прости!