4 Март, 2018 08:11 45 767 76

Тръмп със заплаха към ЕС

  • тръмп-
  • мита-
  • търговия
Тръмп със заплаха към ЕС - 1
Снимка: Shutterstock

В случай, че Европейският Съюз (ЕС) вземе ответни мерки на въведените от САЩ мита върху вноса на стомана и алуминий, то Щатите ще наложат мита на колите внос от държавите членки на Съюза. „Ако ЕС иска още да увеличи и без това високите си мита и бариери за американските компании, които работят там, ние просто ще въведем данък върху тези автомобили, които свободно се доставят във САЩ. Те правят невъзможно продажбата на коли и други стоки. Получава се огромен търговски дисбаланс”, написа в Twitter президентът на САЩ Доналд Тръмп.

През декември 2017 г. американският президент подписа закон за данъчна реформа, чиято ключова промяна е намаляване на данъка върху корпоративната печалба от 35% на 21%. Основната задача на реформата е възвръщане на инвестициите директно в американската икономика. Вложенията бяха ограничени с въвеждането на високи данъци за корпорациите, които предпочетоха по-конкурентоспособни чуждестранни пазари. Също така Тръмп заяви, че САЩ въвеждат вносни мита върху стоманата в размер на 25% и върху алуминия – 10%.

Европейската комисия изрази съжалени за решението на САЩ да въведе вносни мита върху стоманата от държавите членки на ЕС и е готова да реагира „твърдо и съизмерно”, за да защити интересите си, заяви председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 радев

    174 13 Отговор
    МАЛИЙ И С ТОЯ СМЕ СЪЮЗНИЦИ
  • 2 Гост

    133 15 Отговор
    То и без това колите не се правят в Европа а в Китай и Турция.

    Коментиран от #52

  • 3 ivan4o

    75 28 Отговор
    мисля, че тоя швабец няма да види края на мандата си.!!!
  • 4 Бай хой

    64 11 Отговор
    Деньги нет.
  • 5 гост

    221 12 Отговор
    Наглостта, лицемерието и арогантността на САЩ вече удрят и "съюзниците", и "приятелите". Както е тръгнало, не е далеч времето в което америте ще играят сами и единствено на техният си пясъчник...което ще е добре за останалите деца, тормозени от хулиганите САЩ
  • 6 Гост

    79 65 Отговор
    Путин да вземе да седне на масата за преговори с ЕС и да не се праи на император. И да се сложи точка. Пфффф,толкова е просто.

    Коментиран от #24

  • 7 ivan4o

    173 25 Отговор
    да минат изборите у руско, после Путин ще им покаже от де изгрява слънцето

    Коментиран от #57, #74

  • 8 Kcaniba

    122 20 Отговор
    Ко беше то - руска агресия, Путин е виновен...
    Импереята на злото - фащ!!!
  • 9 Гост

    112 25 Отговор
    п.п. а този тиквеник бойко,устата няма да си отвори за санкциите тук. Те започват вече да говорят всички от ЕС за падането им,но тоя ще мълчи като тъпан до последно. Как може бе, как може такива образи да ни представляват

    Коментиран от #11, #66

  • 10 интереса клати феса

    106 10 Отговор
    Ха да видим сега нашите прехвалени евро-политици как ще реагират на новите санкции пардон, мита на САЩ! Ще бъдат ли адекватни, бързи и в интерес на ЕС? До сега само С. Курц се осмели да направи някакъв коментар...

    Коментиран от #14, #63

  • 11 Kcaniba

    62 9 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    Монитопаси седем бази му турил краварски фо фри.
    За туй може би и мълчи...
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Гост

    68 3 Отговор

    До коментар #10 от "интереса клати феса":

    Много се надявам изграждането на потока да започне в най скоро време. Това е показателно, без много приказки. Действия Въпреки че ние се прецакахме,защото сме си к...ви,но нищо. Русия -Германия -Франция -култура, технологии, военна мощ. От там трябва да дойде новия ред.

    Коментиран от #25

  • 15 Гост

    35 36 Отговор

    До коментар #12 от "Насах":

    Резняци нямат място в цивилизацията бре, не го ли разбрахте. Анадола е вашата родина и вашия гроб.Ще превземат Европа отвътре,ще продължавате да вършите черната работа и да се гърмите от време на време от злоба и това е.

    Коментиран от #17

  • 16 БАЙ ГАН4О

    79 29 Отговор
    Работата е ясна.Ако евросъюза не вземе адекватни мерки,а той няма да го направи, щото го управляват джендари и никрофили,трябва незабавно да линчуваме тиквата и новото правителство да напусне евросъюза и да преминем на страната на нормалните хора, а именно Русия.

    Коментиран от #37

  • 17 Насах

    48 16 Отговор

    До коментар #15 от "Гост":

    Какво общо имат резняците тук?
    Обсъждаме адекватния отговор на ЕС към ФАЩ.
    Май още те държат хапчетата от снощи или злобен комплексар по природа?

    Коментиран от #19

  • 18 незнайко

    64 8 Отговор
    Империята на злото както се изразяваме, си показва рагата ! Американците харесват европейските и японските коли, докато техните не се търсят толкова. ТЕ НЕ ИЗНАСЯТ МНОГО СТОКИ !!! Оръжията са на първо място което продават навън. Това ги прави зависими от Европа и Азия. С тези санкции само ще си влошат положението.
  • 19 Гост

    20 16 Отговор

    До коментар #17 от "Насах":

    Епитетите ти не ми харесват и отговарям със същият тон. Също и някои изказвания на твои сънародници и самият ви президент. Винаги сте имали амбиции да окепазите Европа, но сте успели само с балканите. Няма да ти припомням. Европа има достатъчно мощ за да отвърне на който и да било. Сега е по силна от всякога, въпреки този брекзит -бъди сигурен че Англия ще бъде на страната на стария континент винаги.
    Ето, отговарям нормално на нормален тон
  • 20 Хасан

    51 6 Отговор
    Добре де ..нали имаше свободна търговия,пазарна икономика..какво стана тя??.'Сащ спаси фалирали банки с обществени средства..Сащ въвежда рестрикции срещу вноса...Сащ увеличава митата ...Сащ стана комунистически Китай...
  • 21 Хасан

    43 4 Отговор
    Запада как ни е прекарал като ни е карал да си разбием промишленоттп и земеделието

    Коментиран от #28

  • 22 Гост

    36 5 Отговор
    Хммм между другото, като са започнали сащ и русия да се въоръжават за края на света,не знам дали не е уместно и ЕС да помисли да увеличи ядрения си арсенал да шма възможност и от тук да се натискат бутони. Това за сметка на нормалното съществуване на гражданите разбира се, както става в сащ и русия. имаше наскоро цяла статия за богатите гладни в сащ-къща,джип маркови дрехи, но празен хладилник Хахаха Хахаха. Защото всичко отива за ипотеките,а иначе на един театър нямат време да отидат,образно,не че имат театри в щатите Хахаха
  • 23 Румяна Костова

    35 5 Отговор
    След презентацията от Путин на нови оръжия,Тръмп се нацели на Европа.
  • 24 Абе смешко!!

    22 24 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Кой говори тук за Путин само той ви е в главите!или забрави,че трябва да пишеш(за което ти плащат)по теми за Русия и Путин!

    Коментиран от #26

  • 25 Потока

    41 3 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    Поток ще има! Той е готов на 65%. По времето на откриването на реновираната българска църква Св Стефан в Истанбул, се говори за алтернативен тръбопровод през България! По такъв начин ще имаме достъп до евтин газ и допълнителни приходи от транзита за западните Балкани. Не случайно Брюксел се активира за западните Балкани! Ще се опитат да попречат на проекта, така както спряха южен поток, а в същото време увеличиха капацитета на северен поток. Целта е Германия да продава руски газ на цяла източна Европа. Работата е много дебела... Затова очаквам черният пиар срещу Русия и Турция да залива медийното пространство..

    Коментиран от #27

  • 26 Гост

    26 6 Отговор

    До коментар #24 от "Абе смешко!!":

    Явно си на ниво австралопитек бате,такива русия не ги иска. Ще ти дам жокер, нищо че не ти требе. Най доброто, което може да се случи е преговори и взаимоотношения между ЕС и Русия.
  • 27 Гост

    12 10 Отговор

    До коментар #25 от "Потока":

    За какво са ни нас ядрени мощности и газ,като всичко е ликвидирано,цялата индустрия. Нека тези, които наистина се нуждаят за производство да се снабдяват. Не мога да разбера хора,които искат да разрушат ноя съюз,като поляците. Един въпрос :колко е вноската на Германия и колко на България за просперитета на ЕС ?

    Коментиран от #50

  • 28 Гост

    19 4 Отговор

    До коментар #21 от "Хасан":

    Не запада Хасане,продажните ни политици. Никой не е забранил,нито изграждането на нови мощности, нито е ликвидирал земеделието. Имаш ли представа какви средства от ЕС за земеделие се отпускат,но потъват. Никой не е забранил и търговията с Русия (изкл. санкциите в момента заради Крим,които ще паднат ) и ако помните за този южен поток австрийците вдигнаха шум, а наще мълчаха като е...и г...е.Ето сега за австрийците ще има през Германия. И пак казвам, нека го има от там. Ние ако искаме да правим нещо, увеличаване на ядрените мощности е напълно достатъчно и Европа не ни забранява ни най малко. И стига с тея мантри,че ни прецаквали,никой не иска парите изкарани с труд да отиват в тоалетните чинии и по к...и.никой не иска кочина в задния си двор

    Коментиран от #71

  • 29 ivan4o

    12 7 Отговор
    европа е зависима от петролната политика на сащ. от гърба на сащ еу снабдява ефтин петрол. така че еу са си дали задниците под наем на сащ . и те така ще си мълчат и ще приемат политиката на доньо

    Коментиран от #30

  • 30 Гост

    16 2 Отговор

    До коментар #29 от "ivan4o":

    Петрола не е това, което беше. Слава богу. Алтернативни горива много. Европейските автомобили затова са най икономични. Много добре французите започнаха да залагат на хибриди,както японските производители. Франция имат май доста над 50 атомни централи. Не че в написаното от теб не виждам истина.

    Коментиран от #32

  • 31 Нека има мир

    24 1 Отговор
    Ами ЕС да свали санкциите към Русия и тогава ще се получат интересни неща.Нито страните в ЕС нито Русия искат да воюват защото кръв се ляла по тези земи и поколенията помнят.Тази войствена риторика се подклажда зад океана,образно казано ако им дръпнем шалтера и подобрят отношенията с Китай ,Корея и Япония САЩ къде отиват.

    Коментиран от #34, #39

  • 32 ivan4o

    8 4 Отговор

    До коментар #30 от "Гост":

    петрола е богат на въглерод. въглерода е нужен навсякъде мой човек. икономичните коли даже не ги броя.

    Коментиран от #35

  • 33 amigos

    38 1 Отговор
    А сега пак пишете,че Америка е демократична.Показаха си цялата хищническа същност.Тяхната демокрация се налага чрез изнудване на другите и чрез сила и единствено в тяхна полза.Време е Европейският съюз да престане да си прави илюзии!А Нато защитава единствено американските интереси!
  • 34 Гост

    17 2 Отговор

    До коментар #31 от "Нека има мир":

    Японците са странни хора. В момента са такива приятели със сащ,че ъкъл не ми го побира, след всичките им взаимоотношения преди това :) Имат някаква невероятна връзка. Това си го обяснявам с пазара, най големият стратегически близък пазар,д вупосочно. Така както трябва да е между ЕС и Русия.Иначе си уважават Германия де Хахаха. И нас между другото, сигурно защото не знаят на какво приличаме в момента.
  • 35 Гост

    6 5 Отговор

    До коментар #32 от "ivan4o":

    Въглерода се рециклира
    Технология мой човек ; )

    Коментиран от #36

  • 36 ivan4o

    6 2 Отговор

    До коментар #35 от "Гост":

    не ми се спори сеа с теб.!от въздуха ли го рециклирате? щом не е важен петрола за еу ок така да бъде.

    Коментиран от #38

  • 37 Max

    6 25 Отговор

    До коментар #16 от "БАЙ ГАН4О":

    Ти си болен мозък. Нали бяхме на руска страна и видяхме докъде я докарахме. Малко ви е теглото, което теглите заради социалиЗЪМА, още по-дълбоко е трябвало да ви влезне.

    Коментиран от #72

  • 38 Гост

    5 1 Отговор

    До коментар #36 от "ivan4o":

    Хахаха, между другото в прекрасната Канада и дори и това започнаха да правят. Поинтересувай се. Иначе пластмасата вече се рециклира на 100%. А пък Норвегия добиват петрол достатъчно. Ако не видя,донякъде съм съгласен с теб, но донякъде
  • 39 Max

    2 19 Отговор

    До коментар #31 от "Нека има мир":

    Че китайците вече превземат Русия. Сибир е почти техен. Скоро и останалото до Урал.

    Коментиран от #40

  • 40 Хахаха

    5 0 Отговор

    До коментар #39 от "Max":

    Хахаха
  • 41 И тоя

    3 3 Отговор
    Накрая ще стане на прах.Част от таблицата на Менделеев.
  • 42 Свали му ризата от гърба

    19 1 Отговор
    Значи той въвежда мита..............обаче не иска на него да въвеждат мита........егати и ибрикчията.......
  • 43 гостъ

    12 3 Отговор
    Къде са любителите на американците
    дяволът си посаза рогата всичсо е търговия.
  • 44 ВЪЙ

    4 28 Отговор
    европа завинаги ще бъде слаба и без помощна добре,че са сащ да пазят иначе проссия ще нападне континента.Америка и Англия над всичко

    Коментиран от #46

  • 45 onq s konq

    4 19 Отговор
    Тва русофилите сте много двулична пасмина.Никога не пропускате да подчертаете ДЕБЕЛО колко огромен е външният дълг на Америка,но когато се вземат реални мерки за намаляването му,естествено започвате да ревете...Всички лидери на САЩ винаги са отправяли основателни забележки към партньорите си от НАТО ДА УВЕЛИЧАТ ВОЕННИТЕ СИ РАЗХОДИ ЗА ОТБРАНА И МОДЕРНИЗАЦИЯ но нещата се получават мудно и ненадеждно,което пък товари амер. икономика.Е и?Да оставим Путин да се ежи като петленце,ЧЕ И ДА ПЛАШИ СВЕТА СЪС СУПЕРОРЪЖИЯ?А парите все пак трябва да дойдат от някъде,така че...дори тия мита са смешно малки!

    Коментиран от #48, #59

  • 46 Гост

    7 3 Отговор

    До коментар #44 от "ВЪЙ":

    Франките са били и ще пребъдат мой човек
    Мухахахаха. Ето,наблюдавай. съдбата на англия и съединените и щати е да пасат добитък, както и са го правили от самото си начало. Ще наблюдаваш и нещо повече, нова империя между Славяни и Франки,нов световен ред. Това ще стане по мирен път след всичките войни преди това с тази цел.
  • 47 гост

    6 3 Отговор
    Добре, ЕС как налага мита на колите импортирани от САЩ? Една Тесла модел С струва 70х.долара в САЩ, а в ЕС е над 70х.евро. Избрали са си клоун, гледат сега цирк, нормално е. Направете запитване колко хора биха желали отново да се завърне Обама и да видите какви проценти ще покаже. Обама направи чудеса за последните 10г. в САЩ, а този ги разруши за по-малко от година.
  • 48 Гост

    8 0 Отговор

    До коментар #45 от "onq s konq":

    Тези предложения са изключително идиотски.аз предпочитам тези пари да се влагат н повишаване на стандарта на живот и екология. Както и става слава богу в цивилизацията.
  • 49 Lakom

    7 0 Отговор
    Еееххх... Лакомия колкото искаш
  • 50 Потока

    7 2 Отговор

    До коментар #27 от "Гост":

    Гостенино, ти май наистина си зачеркнал България от сърцето си! Иначе не мога да си обясня покорното ти мислене, което се е примирило с мазолите на коленете си! Ако в България се създадат предпоставки за евтини енергоносители, ще има възможност за възраждането на индустрията! Не си ли си чувъркал мозъка в това направление?

    Коментиран от #51

  • 51 Гост

    21 2 Отговор

    До коментар #50 от "Потока":

    Напротив, много ме боли сърцето за положението в момента. Но само ние сме си виновни. Писах по долу,че когато бяха преговорите за южен поток австрийците скочиха , а ние мълчахме.сами си прекратихме идеята за нови мощности. сами си прекратихме отношенията с Русия. ЕС не ни е виновен. Колко милиарда взеха французите от сделката с корабите,ето Германия си прави потока. Тя има нужда от него да,защото има индустрия. Защото Германия и Франция са основните двигатели в момента на този съюз,който аз харесвам и смятам че е върха на цивилизацията, апропо тя от тук е започнала. Не ми хвалете нито сащ,нито русия.не бих живял в нито една от тези страни. Надявам се обаче, най накрая да се случи логичното и отношенията между ЕС и Русия да се подобрят,това ще е от полза и за двете страни. Смятам Русия за по изгодна стратегически и по цивилизована от сащ. А в България трябват наистина големи реформи, истински обаче с осъдени хора.
  • 52 бмв е61

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    да и ти си прав колега напълни се с ментета и в това отношение
  • 53 Пижо

    9 0 Отговор
    Що ли тъй американците не щат да карат американски каруци ?
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 ЕХА

    2 3 Отговор
    Тръмп прави добро за Америка, пука му за Шмеркелита и алахакбаровци ,които тя приела на своята територия. Защото с печалбата от продажби на немски коли Шмеркел ще храни тези кърлежи от идил миндил.
  • 57 Христо Христов

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "ivan4o":

    От Япония ;-)
  • 58 Хасан

    1 3 Отговор
    За всичко Путин е "виновен".Краварите са ангели.
  • 59 ВЛКСМ

    2 1 Отговор

    До коментар #45 от "onq s konq":

    ,,Зъбатите,,коне ги убиват,нали..имаше такъв филм..некакъв,,кон,,в гл.роля, взе,,ветринарски,,Оскар..
  • 60 Мустафа

    11 2 Отговор
    Гледайте си във своята паница Българи, първо си оправете своята кошара няма тежка промишленост, съответно няма денги има мизерия и глад във Булгаристан и новини на Турски език по БНТ
  • 61 ГОСТ

    10 0 Отговор
    Стига вече ЕС да търпи капризите на Долен Тъп. Ако е необходимо дори да не купува никоя държава от ЕС американско оръжие. Както американците налагат ембарго на Русия, по същия начин и на тях да се наложи ембарго. Дори не премахват визите за българите. Да започват да си плащат наем за базите ни или да се махат от тях. Те не са дошли за добро в България.
  • 62 Dgi

    3 7 Отговор
    Като чета коментарите разбирам, че не много от вас са ходили в Щатите, бях по времето на Обама там. Направи ми впечатление, че бюрокрацията им бе в пъти по-малка от тази където и да било - при отварянето на първата ми банкова сметка не аз да ида в банката, банкера дойде в жилището ми с документите и стана за 15 минути! Втората сметка ми бе в Чейс, половин час, само защото чаках на опашка! Идете и пробвайте да си отворите такава в прехвалената Германия или Великобритания! Ще ви се дореве от бюрокрация и глупости покрай нея! Всичките ми приятели в САЩ си уредиха живота, дори най-нелегалните в пъти по-лесно си движат нещата от колкото в напуканата Европа. За бизнеса също имаше облекчения и документално бе по-лесно, сега Тръмп който мисли повече за бизнеса сигурно е още по-лесно, защо мислите SUV-тата на БМВ и Мерцедес се произвеждат там? Сигурно защото в Европа няма как ли? Има, но пияндурниците като Юнкер мислят само за мигранти и педали, силата им не е в бизнеса! Великобритания произвежда 1/5 от световната захар от тръстика, дебелите от Брюксел им налагат ограничения защото Европа консумира захар от захарно цвекло, за сравнение близо 85% от световната захар е от захарна тръстика, а в Европа 80% от цвекло. Сами си правете сметка какви дебили са в Брюксел. Въпрос на време е САЩ и Русия отново да я сравняват със земята...

    Коментиран от #70

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Teodor

    5 0 Отговор
    Европейският Съюз трябва един път за винаги да зашлеви един шамар на USA, да почне едни нормални преговори с Русия, защото и да искаме и да не искаме, те са в Европа и ние имаме огромни икономически взаимни ползи. Русия от своя страна не би наблягала толкова на Турция, която се репчи на ЕС заради добрите си отношения с Русия! Ердоган се е самозабравил, Путя едва ли е доволен от това, камоли вмешателството на Ердо в мюсулманските републики в Русия.
  • 65 Roz puk

    3 0 Отговор
    Нещо тоя тръмп се трае много на велик както заплашваше русия ама путин кат показа онова видео се наспа и почна да си обновява армията. Щял да стане дисбаланс я чакай нещо не разбрах тръмп кат ни пробутва неговите боклуци тук няма да стане дисбаланс
    Тръмп много знае ама един ден някой ще му затвори мършавата уста и само путин и ким чен ун не ги е страх да си отворят устата
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 007

    1 1 Отговор
    Най после.Отдавна трябваше да стане.Стига толкова аванта и ако можете да разберете с измитите БГ мозъци,е насочено към Китай.А защо точно към тях,е напрегнете се.......
  • 68 Шоферо

    2 0 Отговор
    Ура, колите ще поевтинеят щом им вдигне митата за САЩ и ще си ги купуваме в България!
  • 69 Боса нова

    0 3 Отговор
    Аз предлагам Путин да не участва в уравнението, не искам пак да бъдем бедни под руско влияние. Защото пак се замислям, няма просперирал под руско влияние...

    Коментиран от #73

  • 70 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #62 от "Dgi":

    Имаш малко странни заключения в написаното. Фактите са си такива но това, което стои зад тях не е.

    Я кажи след като GB държи 1/5 от световната производство на захар от тръстика, къде е ресурса за това? Може би в "бившите" колонии?
    или
    Защо "пияндурниците като Юнкер мислят само за мигранти и педали". Може би не защото "силата им не е в бизнеса", а защото точно това им е бизнеса: да продават интересите на Европа?!

    Виждаш фрагментите, но ти се губи нещо крайната картинка! ;)

    Пример: Троянският кон CETA и връзката му с генно-модифицираната царевица на Монсанто!

    https://anonybulgaria.wordpress.com/2015/08/10/%D0%BF%D1%8A%D0%BB%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0%D0%B9/
  • 71 Хасан

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "Гост":

    Ами тия политици ако не са ”продажни” няма да са там....Запада това са хиляди лобита ..малки и големи,силни и слаби...например някоя марка иска да продаде коли на полицията ....описваш в търга точно ооределвни характеристики на точно определена марка и правиш търг който печелиш и министъра само си прибира комисионната...
  • 72 АК47

    0 0 Отговор

    До коментар #37 от "Max":

    Аз докато бяхме на руска страна тегло не помня теглото започна след като им обърнахме гръб .
  • 73 АК47

    0 0 Отговор

    До коментар #69 от "Боса нова":

    Когато бяхме под руско влияние всички си построихме домове и дори по 2 или 3 , спокойствие за децата , медицина на ниво , карти за море и планина , нямаше безнаказана цигания , наркоманизация и пр. и пр. Ако извадим плюсовете от минусите през онова време ще се получи нещо такова = 80% + / 20% - / и обратното за настоящо време .

    Коментиран от #75

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Тръмп

    1 0 Отговор
    Тръмп може единствено да плаши себе си. Дано Америка стане държава от третия свят в следващите 100 години !