15 Март, 2018 18:00 4 989 25

Русия не приема диктат от Запада

  • русия-
  • запада-
  • великобритания

Дмтрий Песков определи позицията на Великобритания като безотговорна

Русия смята за напълно безотговорна позицията на Великобритания в кризата с отравянето на бившия руски шпионин Сергей Скрипал, заяви днес Дмитрий Песков, говорителят на руския президент Владимир Путин, цитиран от БТВ.

Песков каза, че Русия подготвя ответни мерки, след като Великобритания предприе мерки срещу нея.

Вчера британският премиер Тереза Мей обвини Русия за отравянето на Скрипал и дъщеря му и нареди да бъдат експулсирани 23 руски дипломати.

Песков изрази "силна озадаченост" от този британски ход и отбеляза, че няма доказателства в подкрепа на отправените от Великобритания обвинения срещу Русия. "Ние подчертаваме, че Русия няма връзка с онова, което се случи във Великобритания", каза той.

Според говорителя на Кремъл случаят има "всички признаци на провокация".

Песков увери, че скандалът със Скрипал не се отразява по никакъв начин на кампанията за президентските избори в Русия в неделя.

Русия не приема диктат и условия от Запада, на което се дължи и неговата болезнена реакция, заяви руският министър на външните работи Сергей Лавров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    83 6 Отговор
    Точно затова и Русия става все по-популярна в света----защото показва как се защитават интереси и суверенитет.

    Коментиран от #3

  • 2 медиавист

    72 4 Отговор
    Бе, "доказателства" - на зомбитата на т.нар. "медии" на т.нар."международна общност", не им трябват никакви доказателства. Трябва само да им се повтори лъжата хиляда пъти.
  • 3 друг факт

    85 6 Отговор

    До коментар #1 от "Факт":

    Парадоксално, Русия става остров на относителната нормалност сред истеричния джендърски, толерастки, евроатлантически океан.
  • 4 Бат Мишо

    60 3 Отговор
    най якото е че няма нужда да бягаме към Русия
    щото тя ще дойде тука както винаги
    и като победи ще потърким кой се е продавал за центчета
    и е крал народна пара
  • 5 ЗайоБайо

    53 7 Отговор
    Ей на това му викам характер и здрави нерви. Как да не им завиди на руснаците човек. Което и да е правителство в Еуто досега да са са на...ли.
  • 6 Наблюдател

    5 73 Отговор
    Най-накрая цивилизования свят се пробуди и разбра, че русия се ръководи от шайка престъпници олицетворяваши злото. От нагли лъжци и убийци, които не разибартот друг език, освен от езика на силата.

    Коментиран от #7, #17, #24

  • 7 ЗайоБайо

    1 21 Отговор

    До коментар #6 от "Наблюдател":

    Да бе, Наблюдател, вярно е ама ония са И тъпи

    Коментиран от #19

  • 8 Мемфис

    4 33 Отговор
    Кой ги пита ушанките...

    Коментиран от #9, #18

  • 9 Простак

    38 3 Отговор

    До коментар #8 от "Мемфис":

    Кои ушанки имаш предвид. Норвежки, Финландски, Шведски, че и в средна Азия се използва. Ограничения си е ограничен.
  • 10 селянин

    30 2 Отговор
    Виц..на,,Даунинг стрийт,,10 звъни телефона..Да,моля..Може ли Тереза да се обади.Ами тя спи повече от денонощиие..Ако изобщо се събуди,кажете и че я търсил Владимир.

    Коментиран от #16

  • 11 Kcaniba

    42 4 Отговор
    Отдавна ви глаголя, че Русия не е СССР и полюсите се обърнаха!
    Гендърнята станаха бетер комуняки в утопиите си.
    Русия е бъдещето на цивилизацията.
  • 12 СССРБАРЕТА

    33 2 Отговор
    А бе джендъри лизачи пак да ВА попитам къде изчезнаха израелците дето си стреляха през ден в Сирия бе?!? И се репчеха, че ще унищожат цялата ПВО на Сирия ако стрелят по тях А? Руснаците удариха един супермодернооборудван ф-16 и Израелците изчезнаха от ЕФИР? Нали С-400 били спали кво стана а, ЖИК-ТАК?
  • 13 народъ

    38 1 Отговор
    Този,който си мисли,че ще уплаши Русия,просто не я познава или е голям дебил!Русия никога и на никого няма да се даде!Запомнете това,джендъри педалски и не продължавайте по този начин,защото ще дойде края ви!Както показва историята,никой не е успял да я завладее-няма да давам примери.Който е тръгнал с меч към Русия,от меч е загинал!Гордея се,че съм русофил и не го правя за пари!Рано или късно всичко ще си дойде на мястото и ние ще бъдем отново братя!Слава на България,Слава на Русия-вечна дружба!!!

    Коментиран от #15

  • 14 Нике

    25 1 Отговор
    Моля Европа да не преиграва.Недостойное,но и опасно.Ще направите зорлем война,а където седнете и станете говорите за мир.Срамно е.
    Вече никой не ви вярва.Хлор в Сируия...нервно паралитични в Англия-абе я стига.Не им е необходимо това.Побеждават си и без това.
    Срамно е като видите,че Русив се нормализира да полудявате.Дръжте се достойно.Аз все още съм за Евросъюза,но ще ни загубите.
  • 15 Шляхтиц

    6 0 Отговор

    До коментар #13 от "народъ":

    Приемете моите най-сърдечни поздравления! Шляхтиц.
  • 16 Шляхтиц

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "селянин":

    Моите сърдечни и искрени поздравления!!!!!! Шляхтиц.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ЗайоБайо

    12 0 Отговор
    Демократичния запад го тресе шубето, дали щото войната в Сирия приключва и те остават с пръст в г..з, дали заради изборите....дали нещо, което още не знаем.......ама явно трябва да се действа и то бързо. Без да се набляга на логика и смисъл.
    Нямат доказателства, туй го разбраха даже соросоводите.
    Аз вече се питам дали изобщо има отровен шпион :))
  • 21 Гост

    6 0 Отговор
    Няма да стане. Аз се надявах на затопляне на отношенията ЕС-Русия като най нормалното нещо,но тея долни тарикатчета англосаксонците продължават с провокациите. Много трудно Германия и Франция биха направили рязък завой към Русия. Трябва да го направят за да се нормализират нещата, но едва ли.От друга страна руснаците също го играят като империя. Май тази моя мечта (не само моя)за обединена Европа (без острова) нема да се случи
  • 22 Гост

    12 0 Отговор
    Много ги е страх,тея гадни тролчета от конгломерат ЕС-РУСИЯ. Тогава ще е ясно какво ще се случи. И света ще се оправи между другото.
  • 23 BOBI

    9 0 Отговор
    краино време е някои да им покаже на тиа тролове къде им е мястото и да не се правят повече на ''световни шерифи'' СЛАВА НА РУСИЯ,ВЕЛИК Е ПУТИН
  • 24 Някой

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Наблюдател":

    Абе я вземи се образовай бе и почети малко Хегел.Та може и да загрееш кой създава и режисира проблемите в Света.И продобий малко емоционална елементарна култура та да различаваш истината от лъжата.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания