19 Март, 2018 13:48 2 688 10

Украйна: Руските избори в Крим са незаконни (СНИМКИ)

  • украйна-
  • русия-
  • крим-
  • избори-
  • владимир путин-
  • петро порошенко

Киев предаде на ЕС списък със 140 души, участвали в организацията и провеждането на спорния вот

Украйна: Руските избори в Крим са незаконни (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Украинският външен министър Павло Климкин предаде на колегите си от ЕС на среща в Брюксел списък със 140 души, които са участвали в организирането и провеждането на руските президентски избори в Крим, предаде ТАСС.

"Предадохме на европейците списък с над 140 души, участвали в произвеждането на незаконни избори в Крим", заяви политическият директор на украинското външно министерство Олексей Макеев.

По-рано украинският президент Петро Порошенко заяви, че оповестените данни за изборите в Крим са фалшификация и че самото произвеждане на руски президентски избори в Крим е незаконно.

Украйна: Руските избори в Крим са незаконни (СНИМКИ)

Украйна: Руските избори в Крим са незаконни (СНИМКИ)

Полша смята произведените в Крим руски президентски избори за незаконни, заяви в сайта си полското външно министерство. "Външното министерство напомня, че Полша заедно с цялата трансатлантическа общност решително протестира срещу действията на Русия към Украйна.

Руските президентски избори в Крим и Севастопол са преминали нормално и без видими нарушения, заявиха на пресконференция в Симферопол международни наблюдатели.

Украйна: Руските избори в Крим са незаконни (СНИМКИ)

По данни на избирателната комисия на 18 март в Крим са работили 43 международни наблюдатели от 20 страни, сред които САЩ, Великобритания, Украйна, Франция и Италия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Гост

    38 3 Отговор
    Укронацистите шумери продължават да копаят дъното!
  • 2 Хихихи

    41 4 Отговор
    То и усрайна е незаконна!
  • 3 Робот

    40 1 Отговор
    Тия дето дойдоха на власт чрез "законен" преврат, ронят крокодилски сълзи. Празнувайте, че не избраха Жириновски, дето обеща на днешния ден в Киев да се явят руски байряци!
  • 4 tost

    39 1 Отговор
    Начи,изборите в Крим са незаконни,пък имало 3500 наблюдатели от цял свят,вкючително от Ес и саш. Интересно ми е като са незаконни къв чеп са гледали тея наблюдатели? Дали изобщо имат украински визи,зада влязат в Крим?
  • 5 Kcaniba

    32 1 Отговор
    Незаконната хунта в Usраина, дошла на власт посредством държавен преврат, нарича избора на 2 мириона души като незаконен!!!
    А да сваляш чужди пъгтически самолети над въздушното си пространство, да изгаряш и избиваш стотици съграждани и полицаи, пазещи ротестерите, да изгаряш десетки съграждани в Одеса, да изравниш със земята десетки населени места в Източна Украина, в непризнаната гражданска война, където са загинали десетки хиляди души!!
    Та какво казват сега тези цинични убийци???
  • 6 Кака Гинка

    9 1 Отговор
    Хем били незаконни изборите,хем имало 43-ма наблюдатели от 20 страни !?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 българинъ

    6 0 Отговор
    Стигате вече,че ме боли корема от смях!Крадеца вика -дръжте крадеца!
    Крим винаги е бил и ще си остане руски,колкото и да се напъват украинските незаконни управници!
  • 9 Нагофани Големию

    1 0 Отговор
    Колко па да са незаконни, гласували почти всички и от тях почти всички за Путин, ако толкова го мразеха щяха или да не гласуват или да изберат друг. То с тези избори се легализирват още повече нещата.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: