Last news in Fakti

21 Март, 2018 14:27 3 096 2

Гърция затегна контрола на границата с България

  • гърция-
  • граница-
  • българия

Гръцките власти ограничават вноса на контрабандни стоки

Гръцките власти затегнаха контрола над граничните пунктове с България, съобщи Екатимерини.

Засилен е контролът за автомобилите, които влизат от България и Македония. Като причина се посочват честите опити за внос на нелегални акцизни стоки през границата.

В момента гръцките власти се опитват да ограничат вноса на нелегални стоки. До скоро Промахон и Маказа бяха основни потоци за нелегално внесени цигари, алкохол и нелегални акцизни стоки.

Вече се наблюдават опити за нелегален внос и през други пунктове. За един ден за нелегален внос са били задържани хора от няколко националности. Сред тях е имало македонци, сърби, гърци, германци и италианци.

Според местния закон в такъв случай се налагат глоби, като нелегалните стоки, както и автомобилите, с които са били пренесени, се конфискуват. Не е ясно до кога ще трае контрола по границите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    23 5 Отговор
    Гърците винаги са били катили.
  • 2 Yorgo bulgaria

    6 1 Отговор
    Ами българските управници като са подлоги и некадърници така правят хората с нас а нашите управници нищо. Да затегнат и нашите граници само за гърците да ги видим тогава как ще излизат към Европа. От кафе ще минават и те самите и износа им. Ама нашите кучета продажни нищо не правят а нас българите всеки ни тъпче.
Новини по държави: