Last news in Fakti

21 Март, 2018 21:20 3 849 11

Лавров може вече да не е министър

  • сергей лавров-
  • министър-
  • русия

Руският външен министър има планове да се оттегли

Лавров може вече да не е министър - 1
Снимка: БТА/AP

Руският външен министър Сергей Лавров може да отпадне от правителството на преизбрания руски президент Владимир Путин, съобщи „Новие Известия“.

От там твърдят, че Лавров от години планира оттеглянето си. Самият министър е признавал, че вече е уморен от работата си. Неговата позиция не е тайна за никого от кабинета.

Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова вече обяви, че не е наясно дали Лавров ще остане на поста си. При евентуално оттегляне, той най-вероятно ще заеме почетна длъжност в Съвета за сигурност на Руската федерация.

Вече е имало няколко варианта за хора, които да заемат поста на Лавров, който се смята за един от най-приближените до президента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 патриотъ

    56 9 Отговор
    Света ще загуби един голям дипломат,допринесъл толкова много за стабилизирането му!Бъди жив и здрав господин Лавров,историята ще те помни винаги!
  • 2 Гостъ

    5 28 Отговор
    Ко пиеш ве келеш?

    Коментиран от #4

  • 3 qwe

    39 6 Отговор
    Лавров днес има рожден ден! Да е жив и здрав! :-)
  • 4 патриот

    29 2 Отговор

    До коментар #2 от "Гостъ":

    А теб как са те възпитали, че говориш така?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 tost

    19 3 Отговор

    До коментар #5 от "Жириновски":

    Е друго си е дасе кланяш на тревопасните животни от юнайтед статес офф америка.
  • 7 Ghost1

    3 7 Отговор
    Че кой го вярва този да не е министър отново!
  • 8 Голем смях

    6 24 Отговор
    По -смешен министър,от когото нищо не зависи и за всичко пита бащицата Путин в света няма.Лизач на подметки и бита карта на всякъде.Не случайно Русия е изолирана и никой не я бръсне за слива.А в кратуната прилича на кон ,но е по-красив от оная тъпа зурла Захарова.Най-добре да я взема и нея,че само глупости ръси.

    Коментиран от #9

  • 9 Мишкувай си там

    10 2 Отговор

    До коментар #8 от "Голем смях":

    Безсилието ражда злоба и опити за безпомощно плюене на хора,които седят много високо над ниското ти ниво,и води до това храчките ти да се връщат обратно ,и по закона на земното притегляне да се връщат обратно по твоята глава.Такива дипломати като Лавров спасяват всеки ден света ,от такива кръвопролитни конфликти,за които даже не можеш да си представиш.
  • 10 Шаран БГ

    3 0 Отговор
    С кого трябва да се съветва и кого трябва да слуша един министър на външните работи, на която и да е държава по света ? Естествено, че това ще е Премиер-министъра и Президента.
    Важно за човек на такъв отговорен пост е неговото отношение към другите, неговата интелигентност, начина му дори на изказ и тона със който прави каквото и да било изказване. Познанията му по разни чужди язици е" едно на ръка "
    По обноските и говора му може да се съди, че е умерен, интелигентен човек. Щом англичаните го признават като "твърд,надежден, изключително изтънчен дипломат," ние какво можем да добавивим , освен глупости ?
    Че никой не е вечен на този свят! Какво от това, че друг ще го смени? Той е 68 годишен, а работата му не е "надута гайда"

    Коментиран от #11

  • 11 Голем смях

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "Шаран БГ":

    Ами той и полуръста от Кремъл е на тези години и се кани да управлява докато се наака или пукне.А неговите отговорности са много по-големи.На Лавров работата е да ходи по банкети и да скапва черния си дроб с разни напитки.Той е като българския президент-една голяма НУЛА.И както се оказа остава и той.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания