Last news in Fakti

22 Март, 2018 18:09 4 248 22

Ципрас се е оплакал на Путин от Ердоган

  • алексис ципрас-
  • владимир путин-
  • русия

Двамата са провели телефонен разговор

Гръцкият премиер Алексис Ципрас е провел телефонен разговор с руския президент Владимир Путин, съобщи Екатимерини.

Ципрас официално е поздравил Путин за преизбирането му за президент на Русия. Той е обсъдил с него ситуацията в Средиземноморието.

През последните месеци в района имаше два случая на сблъсъци между гръцки и турски патрулни кораби. Те са обсъдили и развитието на отношенията между Гърция и Русия.

Двамата са говорили и за диалога между Кремъл и ЕС. Самият Путин е поканил Ципрас да посети Москва. От Кремъл потвърдиха за разговора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сенко

    38 11 Отговор
    Така се прави не като нашия пожарникар да иска разрешение от Брюксел да всичко
  • 2 ХАСАН

    15 45 Отговор
    Днешната порция антитурски новини!

    Коментиран от #3

  • 3 No fes no problem

    37 16 Отговор

    До коментар #2 от "ХАСАН":

    То не е трудно да се намерят.Където има фесове има и проблеми.
  • 4 ivan4o

    14 19 Отговор
    оплакал се е. нали беха мно силни тея гърци бре.хахахахахаахха
  • 5 Нищо не схващам

    48 4 Отговор
    Нещо не схващам,един член на НАТО се оплаква на Путин от друг член на НАТО.Или аз съм луд или Русия определя световната карта и граници?

    Коментиран от #6, #7

  • 6 трандафор

    13 7 Отговор

    До коментар #5 от "Нищо не схващам":

    Ако прочтеш цялата статия, а не само заглавието, ще разбереш, че никой на никого не се е оплаквал...

    Коментиран от #9

  • 7 Рубладжийче

    12 18 Отговор

    До коментар #5 от "Нищо не схващам":

    Вова е любовница на Ердоган и има влияние върху бай Реджеб, та затова и се жалва малаката.
  • 8 Щрак Марийке на портрет

    10 8 Отговор
    Снимка от гей парад
  • 9 за матряла

    11 2 Отговор

    До коментар #6 от "трандафор":

    Абсолютно съм съгласен с теб! Уникален дебилизъм, с цел създаване на обществено мнение с изречения откъснати по смисъл , а със заглавието пък - нищо общо!
    Материал за матрЯла!
  • 10 Барчо

    20 9 Отговор
    Що се оплакват на Русия? Нали са на другия бряг!!! Да се оплачат на съюзниците си от НАТО!!!!!! Това си е чисто византийско безочие. Те очи нямат. Налагаш санкции, а после искаш помощ. Щото оплакването си е чисто молене за помощ.

    Коментиран от #14

  • 11 Камагра

    11 2 Отговор
    Тоя Ципрас голяма работа е, не му личи ама чува петела много хубаво
  • 12 Анекдот

    13 1 Отговор
    Звъннал грък на руснак и руснака се оказал в дълг пред грък
    (Древногръцки философски драматичен театър на съвремието)
  • 13 Иванов

    12 1 Отговор
    Разбира се, че ще се обади на Путин. Русия се готви да продаде доста оръжие на Реджеп.
  • 14 Рубладжийче

    2 2 Отговор

    До коментар #10 от "Барчо":

    Виж какво съм писал по долу

    Коментиран от #15

  • 15 Цип Рас..

    7 0 Отговор

    До коментар #14 от "Рубладжийче":

    Путин го в викнал у московието. Язък за ципа.. сега ще го използва срещу Брюксел да пищи колко е велика Русия и колко са несправедливи санкциите, а може с джендерската си същност, личаща си от усмивката на снимката, да оплюе и баба Меркел, която все иска парички, и сеньор Берлускони, който си оттегли сондажният кораб от източното средиземноморие, а не ще конфронтация с турците, нали плана беше с италиански концерн ENI(agip) гърците да създадат напрежение между Берлускони и Турция, ама не стана.. защото никой няма право да си прави "парцели" по международни води и след това да претендира за тези "парцели" и старата лисица Берлускони го знае това.. а кораба си го изпрати, за да си вземе неустойките от распрания цип..
    А Путин много добре ще изиграе тази карта, като каже " ето ви резултат от евродемокрацията!" Брюксел ще ги е срам от мързеливите и оплюващи всичко неблагодарни грънци, а распрания цип ще започне нова полемика на тема дали Македония да се казва Горна Оряховица или Долна Митрополия, като не забравя да подчертае, каква е велика Гърция, защото думите "демокрация" и "драматизация" са гръцки. Абе с една дума - полемика..
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Ха ха ха

    2 6 Отговор

    До коментар #16 от "ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ":

    Там където е Русия пуяка няма място.

    Коментиран от #19

  • 18 СМИРНА

    3 5 Отговор
    Ципрас не се оплакал на Путин ,а му е казал със какво трябва да внимава със тоя !Тоя е фурнажииска лопата днес е така утре сменя плочата!А защо Путин кани Ципрас във Москва задайте си тия въпрос.ще става каквото ще става !

    Коментиран от #20, #21

  • 19 Ах ах ах

    1 2 Отговор

    До коментар #17 от "Ха ха ха":

    Много ти е стара информацията.. това беше в минало бешело време.. вече работи дори руско-турската космическа програма и много други неща, но ще ти дойде в повече.. колкото по-малко знаеш, толкова по-бодро лаеш казваха старите хора от моят русенски край.. така, че приятно лаене..
  • 20 Цип Рас..

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "СМИРНА":

    Това, което ще става, много накратко и достъпно го казах в коментара си под #15. Да сме живи и здрави, след посещението пак да поговорим за резултатите от срещата! На Путин му е много удобно, някой от ЕС да лае против ЕС! А що се отнася до Турция, ципа ще моли Путин да настоява за продължението на турски поток да си остане както си беше по проект, защото след изхвърлянията на Гърция и Кипър в източното средиземноморие, Ердоган сериозно се замисля за промяна на проекта, насочвайки тръбата към България! Тази опция беше спомената по време на посещението на премиера в Истанбул! Путин пък няма нищо против, защото опцията е съгласувана и с него, зависи от това как този път ще реагира България и дали ще ни стигнат този път топките да си отстоим позицията!

    Коментиран от #22

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Осман

    3 1 Отговор

    До коментар #20 от "Цип Рас..":

    Ами крайно време е и България да се облажи от тези газови потоци на премиера Борисов сега му се е паднало, отношенията му с Брюксел и Анкара са много добри , и сега във Варна е точния момент да действа и в тази насока.
Новини по държави: