Last news in Fakti

27 Януари, 2012 09:56 2 293 6

Силите на Асад убиха 8 деца (видео 18+)

  • сирия-
  • башар асад

14 членове на сунитско семейство са били убити в четвъртък в сирийския град Хомс от лоялните сили на президента Башар Асад. Сред жертвите са осем деца, които са на възраст до 9 години.

Видео материал в youtube, заснет от активисти, показва телата на пет деца с рани по главата и врата. Във видеото са показани и телата на три жени и един мъж.

Това е една от най-кървавите атаки на религиозна основан от деветмесечните протести срещу режима на държавния глава. Башар Асад и управляващата върхушка принадлежи към направлението в Исляма алауити. За момента няма коментар от официалните власти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нечо

    0 0 Отговор
    НАЙ ВАЖНО ОТ ВСИЧКО Е ХРИСТИЯНСКИТЕ КРЪСТОНОСЦИ ДА НЕ СЕ МЕСЯТ В РАБОТАТА НА ПРАВЕДНИТЕ!!!ПРАВЕДНИТЕ СА ПРАВЕДНИ ВИНАГИ!!!
  • 2 are basta

    0 0 Отговор
    Е, как е станало ясно кой ги е убил ?
    Това е класика в жанра, да обвиниш някого за убийство на бебета без доказателства... и преди, няколко войни са започвани заради подобни твърдения...просто се повтарят вече и на промитите мозъци на американците влияят по този начин!
  • 3 фен

    0 0 Отговор
    КОЙ ИМА ИНТЕРЕС ОТ ТАЗИ РАБОТА ???
    ЗАДАЙТЕ СИ ТОЗИ ПРОСТ ВЪПРОС....ДАЛИ ТОВА НЕ Е ПОРЕДНАТА ЕВРЕЙСКА ПРОВОКАЦИЯ ЗА НАСТРОЙВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ В УГОДНА ЗА ЧИФУТИТЕ ПОСОКА. ДАЛИ ТОЗИ Башар Асад Е ТОЛКОВА ТЪП, ЧЕ ДА ИЗВЪРШИ ТАКОВА ЧУДОВИЩНО ЗЛОДЕЯНИЕ БЕЗ НИКАКВА ПОЛЗА И ДА ПРЕДИЗВИКА ГНЕВА НА ЦЕЛИЯТ СВЯТ СРЕЩУ СЕБЕ СИ.... Щом толкова години се е задържал на власт едва ли е толкова тъп. По-вероятно е жидовете нас да правят на глупаци...
  • 4 СЕИР.БГ

    0 0 Отговор
    Г-ЖО ЧЕРВЕНАКОВА,СНИМКАТА ДОБРЕ,СЪГЛАСЕН СЪМ
  • 5 СЕИР.БГ

    0 0 Отговор
    P.S.АМА ВИДЕОТО ЗАЩО ТРЯБВАШЕ ДА ГО КАЧВАТЕ,НЕКА СИ СТОИ В YOU TUBE МАЛКО СА МУ ПРОБЛЕМИТЕ НА НАШИЯ БОЛЕН НАРОД,АМИ И ТОВА ДА ГЛЕДА.СРАМОТА.УТРЕ ЩЕ КАЧИТЕ И НЯКОИ ИЗНАСИЛВАНЕ ИЛИ НЕЩО ДРУГО.
  • 6 СССР

    0 0 Отговор
    разбира се че това е просто скалъпена пропаганда от къде на къде асад ще снима клипчета с такова съдържание и ще го пуска в нета толкова бързо и как веднага се реши че това е дело имено на асад толкова ли бързо работи криминалния отдел в сирия още не е качено клипчето и вече се знае кой е извършителя и какво ще спечели с убийството на това семейство няма ли с това да си навреди много за да го прави имено той платили на някакви изроди там да го направят и да го представят пред свта сякаш е дело на асад