Last news in Fakti

27 Март, 2018 12:44 21 668 92

Викове "Убийци!" и "Къде е Путин?" край мястото на трагедията (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • кемерово-
  • владимир путин-
  • русия-
  • пожар

Мнозина се съмняват в официално изнесените данни за загиналите в пожара в Кемерово

Викове "Убийци!" и "Къде е Путин?" край мястото на трагедията (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Събралите се хора в центъра на руския град Кемерово поискаха гневно при тях да дойде лично президентът Владимир Путин. Стопанинът на Кремъл пристигна в града сутринта и поднесе цветя на мястото на трагедията.

"Защо кралят е на топло? Ние сме го избирали!", скандираха недоволните. Путин беше критикуван, че не е изказал съболезнованията лично в деня на пожара, а е натоварил с това говорителя си Дмитрий Песков.

Освен това в Русия не е обявен национален траур. Отделни градове и области, по решение на местните власти, взимат решение за обявяване на траур.

Викове "Убийци!" и "Къде е Путин?" край мястото на трагедията (ВИДЕО+СНИМКИ)

Викове "Убийци!" и "Къде е Путин?" край мястото на трагедията (ВИДЕО+СНИМКИ)

Жителите на Кемерово, където при пожар в търговски център загинаха 64 души. поискаха и оставки в местната власт. Засилват се спекулациите, че официално изнесените данни за загиналите са манипулирани.

Роднините на загиналите при пожара в Кемерово заявиха, че загиналите деца са 41. Списъците са изнесени в щаба, създаден от близките. В тях има 64 имена на загинали.

Хората скандираха на градския площад: "Истината!", "Оставка!", и"Убийци!"

В нощта срещу 27 март на страницата на ТВ канала "Россия 24" и в социалната мрежа "ВКонтакте" се появиха съобщения за 300-400 загинали при инцидента. От следствения комитет категорично опровергаха информацията.

Списъците с жертвите са изнесени в щаба, създаден от близките им. В списъка има 64 имена на загинали. От инициативната група са заявили, че са огледали моргата с телата на загиналите. "Огледахме телата, ако се съди по размерите, то там има около 20 възрастни, останалите са деца. Телата не са крити – огледахме всеки кабинет, подземно помещение, таван и гаражи. Някои тела са просто в кутии", заяви един от членовете на инициативната група.

Участниците в протеста са се разбрали да проведат свое собствено проучване за броя на жертвите на пожара - жителите на града ще изпращат данни за загиналите на общ електронен адрес.

Викове "Убийци!" и "Къде е Путин?" край мястото на трагедията (ВИДЕО+СНИМКИ)

Градоначалникът Иля Середюк вече предложи да бъде създадена група, която да огледа моргите и изгорялата сграда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Робот

    105 55 Отговор
    Мръсните соросоиди спекулират с трагедията на хората!

    Коментиран от #3

  • 2 Пеньо

    75 88 Отговор
    Хората не вярват на изнесената информация за броя на загиналите. Носят се слухове за много повече загинали. Малкият орк естествено го няма на този спонтанен митинг. В държавата на лъжите и манипулациите всичко е възможно. И за тези, които казват че няма СССР им препоръчвам да огледат добре пуликуваната снимка и да видят паметника на един от най-големите злодеи в човешката история. Той все още е там, а близката улица се казва "Советский Проспект".

    Коментиран от #35, #76

  • 3 Рашка ушанка

    56 98 Отговор

    До коментар #1 от "Робот":

    Зелените ушанки неса хора теса избили най много невинни по кавказ сирия афтанистан ..... смърт за путит и путинистите

    Коментиран от #77

  • 4 наблюдател

    64 65 Отговор
    И къде е местния трол с десетките IP адреси и инкове да ни обясни какво точно става и как хората на площада са соросоиди и джендери и затова обиждат вожда на народите, който кой знае защо се крие от същия народ, който го е "избрал"?
    Или още няма инструкции

    Коментиран от #11

  • 5 наблюдател

    44 54 Отговор
    И къде е местния трол с десетките IP адреси и инкове да ни обясни какво точно става и как хората на площада са соросоиди и джендери и затова обиждат вожда на народите, който кой знае защо се крие от същия народ, който го е "избрал"?
    Или още няма инструкции

    Коментиран от #14

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Реалист

    59 68 Отговор
    Еееее. Ама не така сега. Само хубави новини трябва да пускате за кралят слънце Путин. Какви са тези неща сега. Русофилските овце трябва да се облъчват ежедневно и ежеминутно, че техния велик лидер е спасител на Вселената.
  • 8 Чугуна си е чугун

    53 58 Отговор
    Ей партенки вмирисани, сега тия на площада какви са, западни прогнили соросоиди ли са или меки рускоевразийски китки? Малкото нищожество защо не отиде да поговори с тях на площада, да видим какво ще му се случи от народната любов?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Kcaniba

    53 56 Отговор
    Адолф Пу милее за руския народ толкова колкото и президента на Мозамбик, за товариш ОРК е важно да воюва и да плаши гаргите със "супер" модерните си оръжия.
    Жалко за невинните жертви и семействата им!!!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 БОБИ КОЧА

    60 39 Отговор
    Нещо ме съмнява че цру и дружките им имат пръст в тази работа, ръчкат огъня. ...играят опасна игра. Но времето ще покаже

    Коментиран от #13

  • 13 Gost

    31 45 Отговор

    До коментар #12 от "БОБИ КОЧА":

    Ти не си наред!

    Коментиран от #18

  • 14 Робот

    41 30 Отговор

    До коментар #5 от "наблюдател":

    Организаторите на тоя "спонтанен" протест, сигурно вече пътуват за Крайния Север. Там ще организират протести заедно с белите мечки.

    Коментиран от #75

  • 15 Капут инс

    25 41 Отговор
    Атентат по поръчка на джуджето неса гласували за него
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Ужас...

    68 29 Отговор
    Леле колко гнусни коментари има тук. И то от обичайните соросоидни подлоги. Да се радват на трагедията на хората..Долно и отвратително поведение-оправдаващо всеобщата омраза към НПО -паплачтта...Деца са загинали -а вие ликувате. Пак превърнахте болката и страданието във долна и извратена соросоидна пропаганда. Уверен съм че още повече ще бъдете намразени и отхвърлени от обществото...
  • 18 БОБИ КОЧА

    31 16 Отговор

    До коментар #13 от "Gost":

    А бе не знам дали съм в ред, ама дано да греша че тогава не ми се мисли!
  • 19 Безмозъчна Ушанка

    16 46 Отговор
    Путин е виновен!
  • 20 стоян георгиев

    38 43 Отговор
    трагедията в русия е функция на пълното без хаберие на путиновата държава.такива неща стават по целия свят ,но навсякъде има съпричастност освен в русия ,а както гледам и сред путиноидите у нас.голям проблем било че хората протестирали заради загиналите им деца.били соросоиди ,щото не са съгласни с тва всичко да се замаже за пореден път от великия им цар.и защо няма ден на траур в русия?сигурно щото победата на изборите на цар путин е още топла топла и нетрябва да се засенчва с кякакви 40 загинали деца!

    Коментиран от #91

  • 21 onq s konq

    45 41 Отговор
    Искам да обясня нещата СПЕЦИАЛНО на русофилите,защото те принципно разбират всичко доста по-бавно.В случая/както и още много подобни/ НАРОДНОТО НЕДОВОЛСТВО е насочено не толкова че Путин не си е направил труда да поднесе ЛИЧНО СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ,А КЪМ ОТЧАЙВАЩАТА РУСКА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ,УСЛОВИЯ НА ЖИВОТ,БЕЗОБРАЗНА ЕКСПЛОАТАЦИЯ ОТ СТРАНА НА ОЛИГАРСИТЕ,МИЗЕРНИ ЗАПЛАТИ,ПОТРЕСАВАЩА ПРЕСТЪПНОСТ,КОРУПЦИЯ НА АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ НИВА.Между другото Путин отлично знае настроенията на народа по места от докладите на тайните служби и ИСТИНСКИТЕ И РЕАЛНИ ПРЕТЕНДЕНТИ ЗА СТОЛА МУ СИ ИЗБИВАТ ИЛИ НЕ СЕ ДОПУСКАТ В ИЗБОРНАТА НАДПРЕВАРА!Да- Путин печели ПРЕДВАРИТЕЛНО ДОРИ битката за Властелин на Русия,но...ще загуби войната срещу собствения си народ,защото няма как войниците да изпълнят команда за стрелба срещу озверената от недоволство тълпа,след като там са родните им майки и бащи!

    Коментиран от #27, #33, #62

  • 22 стоян

    40 11 Отговор
    В Румъния падна правителството при пожара в дискотека
  • 23 наблюдател

    36 37 Отговор
    Ето, доволен съм!
    Трола се появи и за 5 минути нацвъка десетки минуси на всички които съчувстват на загиналите и не понасят виновниците - Путин и неговата власт на безхаберие за хората и лъжи.
    Но това тролче е свободна държава и никой не вярва на изцепките ти, защото си платен с кървави пари. Кръвта на загиналите от диктатурата.

    Коментиран от #30, #32

  • 24 българинъ

    54 5 Отговор
    Скърбим и сме съпричастни с жертвите в Кемерово,светла им памет!!!
    И нека Господ накаже слугите на дявола,които ликуват за загубените човешки животи и в този печален ден продължават с пъклените си дела!!!
  • 25 бегайте да бачкате овчари

    51 16 Отговор
    Предполагам, че за пожара преди години в завод "Миджур" и последвалите взривове, които отнеха живота на 20-ина човека, работещи за по 200-300 лв. месечно там, виновен беше Първанов, Плевнята или сегашният пилот на изтребител - Радев?! Как е възможно при всяка новина за Русия да изтиквате веднага като главен виновник Владимир Путин?! В България и в "най-демократичната страна в света" - САЩ лично Доналд Тръмп ли е виновен за пожарите в Колорадо или другаде?

    Русия е държава със своите проблеми, да, но си има и силно правосъдие, както и не много отзивчиви разследващи органи, така че виновните ще се намерят. Иначе, вчера с колежката самолетът не ми се вдигна от първия път и кой може да е виновен - Путин, Бойко Борисов, Ердоган, Доналд Туск...
  • 26 Джобно ножче

    32 40 Отговор
    Путин не посмя да застана пред протестиращите в Кемерово... Ха защо така бе джанъм, "най-великия" страх ли го е? Да гое у гнома страхлив ниеден!!!

    Коментиран от #31

  • 27 НАТО ВЕЦ

    38 19 Отговор

    До коментар #21 от "onq s konq":

    И на теб "конят" ти е починал под Руен.
    Да не мислиш, че Путин не знае какви ги вършат олигарсите? Колко години мислиш ще са нужни да се заличат нанесените вреди от Елциново време. И да не си мислиш, че олигарсите кротуват и чакат с наведени глави да ги изритат където им е мястото? В тази война още много кръв ще се лее. Факт е обаче, че Русия тръгна по верен път, което от друга страна е "непростимо" от "демократичните сили".
    Бог да ги прости загиналите, но едва ли ще са последните жертви на катарзиса.

    Коментиран от #54

  • 28 Пешо слепият

    40 13 Отговор
    Колко Малки и Жалки човечета можете да бъдете и колко още можете да изпаднете? Защо се гаврите с трагедията на хората и пишете в коментарите глупости? Забравили ли сте какво е да си човек!?
  • 29 Иванов

    28 23 Отговор
    Какво са 400- 500 изгорели души, пред гибелната опасност да му изгорят 100 милиарда долара в Англия? Кое е важното за олигархът на олигарсите? Хората или доларите? ДОЛАРИТЕ, РАЗБИРА СЕ!
    Бог да прости загиналите!
  • 30 АНТИКУРИСТ

    14 22 Отговор

    До коментар #23 от "наблюдател":

    Да не би да се трансформира в мъж, та пишеш за себе си в м.р. .....А джендър ,ах това било значи!
  • 31 сабриту

    7 6 Отговор

    До коментар #26 от "Джобно ножче":

    виждаме от коментара ти че не си чел статията а човек който коментира нещо което не е прочел как ли се нарича...???
  • 32 селянин

    32 21 Отговор

    До коментар #23 от "наблюдател":

    От кво си доволен,чвор скапан..че Путин каза че всички виновни за пожара ще бъдат наказани,в радост и мъка той е до хората..а Тръмп се крие като мишок,при стрелбата в у-ще във Флорида..17деца,Вирджиния-тех.у-тет..32застреляни,Лас Вгас ..площада 50 мишени,в Россия това е злополука..стават навсякаде,а в щатите стрелят по деца..почвай да мучиш мууууу...
  • 33 ЛЕСЛИКАРУЧКА

    21 15 Отговор

    До коментар #21 от "onq s konq":

    Забележително добре обцвили грозната родна гербераска действителност
  • 34 Мммм, да

    25 20 Отговор
    Ах, само каква не прикрита радост струи от постовете на познатата групичка хомосексоални тролове. За тях е цяло щастие, че имат повод за плюене по омразата им Русия. Същата дето въведе дискриминиращия ги според тях закон криминиризиращ домогванията им към дечицата. Те не се интересуват от съдбата на изгорелите деца. Те просто се радват на това. Скот*ве.

    Коментиран от #39

  • 35 СЛУХОВЕ СЕ НОСЯТ

    25 13 Отговор

    До коментар #2 от "Пеньо":

    И ПЪРВАТА И ВТОРАТА И ТРЕТАТА СВЕТОВНА НЕ ЗАПОЧНАХА ЛИ СЪС СЛУХОВЕ. А НАПОЛЕОН НЕ НАПАДНА ЛИ РУСИЯ СЪС СЛУХОВЕ ЧЕ СКОРО ЩЕ СТАНЕ НАЙ-МОЩНА В ЕВРОПА. А ХИТЛЕР НЕ ЗАЯВИ ЛИ ЧЕ РУСИЯ СЕ РАВИВА БЪРЗО . А СТУДЕНАТА ВОЙНА МАРГАРЕТ ТАТЧЕР НЕ ЗАЕВИ ЛИ СКРИТАТА ИСТИНА ЧЕ НЕ Е БОРБА ЗА ДЕМОКРАЦИЯ А ПЕТИЛЕТНИТЕ ПЛАНОВЕ НА РУСИЯ СЛЕД 15 СЕТ. ГОДИНИ ЩЕ НИ ПРИТИСНАТ НА СВЕТОВНИЯ ПАЗАР. А МЕЛДОНИЯ А СКРИПАЛ, А ИЗБОРИТЕ А АЛ КАЙДА, А ЮГОСЛАВИЯ, УКРАДЕНЦИТЕ , ГРУЗИЯ,, КАВКАЗ, А. А. А ? ДОКТРИНАТА НА ЗАПАД Е ДИКТАТ , ЛЪЖИ, ЗАПЛАХИ, ПРИНУДА И АГРЕСИВНА СИЛА. ПУТИН Е ИЗБРАН И ЗАПАДА Е В ПАНИКА. РУСИЯ ИЗЛИЗА ОТ ПОДЧИНЕНИЕ. ИЗТОЧВАНЕТО НА МИЛЯРДИ ЗА БУРГЕРИ СЕКВА. СЕГА ЗАПОЧВА ГОРЕЩАТА ВОЙНА. ТОВА НЕ Е СЛУХ. КОЙ Е ЗАЛОСТИЛ ВРАТИТЕ НА КИНОСАЛОНА? АВАРИЙНОТО ОСВЕТЛЕНИЕ? ОПОВЕСТЯВАНЕ? И МНОГО ДР. ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ НА РУСИЯ РАБОТЯТ КАКТО ИГИЛ И АЛ КАИДА В РУСИЯ. СТРАШНОТО ТАМ СЕ РЪКОВОДИ ОТ ВЪН. НАШЪНЪЛ ИНТЕРЕС. НО ЧИЙ?
  • 36 Коминочистач

    13 12 Отговор
    Говори се , че жертвите са много повече . Гледах участник в митинга , който казва за 355 трупа извозени с камиони в неизвестна посока.

    Коментиран от #38

  • 37 Малоазийските МН 17

    20 9 Отговор
    ПИЛОТА ГЕРОЙ НА УКРАИНА, САМ СИ НАПРАВЕ ОТВОД С ПИСТОЛЕТ У ДОМА. НАЧАЛНИК СМЯНАТА ОТ ДИСПЕЧЕРСКИ КУЛА НА ДНЕПРОПЕТРОВСК ИЗЧЕЗНА, ДИСПЕЧЕРА ДАЛ КОМАНДА НА БОРДА ДА ИЗМЕНИ КУРСА И СНИЖИ ИМЕННО В РАЙОНА НА БОЙНИТЕ ДЕЙСТВИЯ - СЪЩО ГИ НЯМА. ДНЕВНИКА - ЖУРНАЛА С КОМАНДИТЕ, МАГНИТОФОННИТЕ ЗАПИСИ ЗА ВОДЕНИТЕ РАЗГОВОРИ МЕЖДУ МН 17 И КУЛАТА ДНЕПРОПЕТРОВСК. А РАЗСЛЕДВАНЕТО НА ЗАКРИТИ ВРАТИ И ТЕ ТИ БУЛКА СПАСОВ ДЕН. РУСИЯ ПАК ЩЕ НА.БЕМ. МЕЖДУНАРОДНО ПРАВО, ООН, ПРАВА НА ЧОВЕКА, ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА. ЗАКОНА Е ЕДИН САЩ И ЕДНОВЛАСТЕН ХЕГЕМОН А ВСИЧКИ ДРУГИ КОНСУМАТИВЕН ОБСЛУЖВАЩ МАТЕРИЯЛ - СЛУГИ И ЛАКЕИ. КОЙТО НЕ Е СЪГЛАСЕН - ПРИНУЖДЕНИЕ СЪС СИЛА. СТРАШНОТО ТЕПЪРВА ИДВА. ТЕЗИ МИГРАНТИ КОЙ РЕШИ ВМЕСТО ЗА АМЕРИКА В ЕВРОПА И ТО В ГЕРМАНИЯ ДА УРЕДИ? ЕВРОПА СЕ ОГЪВА И ЩЕ СТАНЕ ТИХА И ПОСЛУШНА ЩОТО АЛ КАИДА Е СРЕД ТЯХ.А КОМАНДАТА Е ОТ ГОЛЕМИЯТ ЧИЧО С ГЕГАТА.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Рашан

    3 11 Отговор

    До коментар #38 от "ЯЛА ТИ Л. УСТАТА":

    А като теб се изнасилват на място

    Коментиран от #43

  • 41 ГОСТ

    16 7 Отговор
    Чисто коштунство е да си играят с трагедията и болката на хората. И там има спекуланти като тук които си играят с този неприятен инцидент. А вече има и публикуван списък с жертвите и всеки които не види в нето свои близък загинал може да се свърже и да го добавят а жертвите са 64 и утре е ден на траур в цяла Русия. Спекуланти е имало и ще има но да не забравят че може да им дойде и на тяхната глава.
  • 42 гост

    23 21 Отговор
    Русия е една от малкото държави в света където човешкия живот няма никаква стойност - тъжно но факт ! За сметка на това оръжията , убиването и унищожаването са издигнати в култ ! Въпрос на национални ценности и мироглед ...

    Коментиран от #48

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Даниел

    26 7 Отговор
    Ужас трагедия.Почиваите в мир братя руси.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Егн 555...

    3 5 Отговор

    До коментар #43 от "ДАЙ СИ АДРЕСА":

    Ул. Раковска 168 гр. Батак замий дупето и идвай

    Коментиран от #50, #63, #66

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 селянин

    20 17 Отговор

    До коментар #42 от "гост":

    САЩ е една от малкото страни в света..влизаш в у-ще с пистолет,и почваш да стреляш за удоволствие по деца мишени..аман от чворове като теб който слгат злополуката и политиката на едно място..

    Коментиран от #51, #60

  • 49 Тина

    15 18 Отговор
    Джендъри пак са се активизирали.Е страх ги е да не се върне режима коити ги вкарваше в Беляне.Тия са срам за човечеството.Хитлер добре ги изгаряше в лагерите.Дано Путин въстанови лагерите за тия поквара.

    Коментиран от #61, #82

  • 50 И П Ф

    5 3 Отговор

    До коментар #46 от "Егн 555...":

    Име, презиме, фамилия. Ти си смелчаг. Не страхуйся, повечко куряж.
  • 51 до селянин

    17 17 Отговор

    До коментар #48 от "селянин":

    Какво ме брига мен за САЩ бе селтак ? Аз съм Българин а не руска подлога като теб !
  • 52 Хел

    5 2 Отговор
    Моите съболезнования
  • 53 Иван

    12 13 Отговор
    Наглост по Путински,нито един чиновник не подаде отставка.А тоя дебил чак сега обяви траур ,като се вдигна народа.

    Коментиран от #59, #88

  • 54 Опълченеец

    12 10 Отговор

    До коментар #27 от "НАТО ВЕЦ":

    Точно така е !!!! Само да допълня че Сорос се е активизирал . Тази трагедия може да е нарочно направена !!!!!!!!!!

    Коментиран от #55

  • 55 Опълченеец

    11 9 Отговор

    До коментар #54 от "Опълченеец":

    Запада е замесен и Дългата ръка на Фащ

    Коментиран от #56

  • 56 стоп

    11 8 Отговор

    До коментар #55 от "Опълченеец":

    с една дума натовците ( еврогейовете )

    Коментиран от #69

  • 57 Сибирь

    6 6 Отговор
    Тия които квичаха ,че МЧС "кошмарило бизнеса" и заради тях спряха всички проверки ,сега реват ,защо МЧС не е проверявала!
    Кемерово освен,че са сибиряци ,са и миньори! И се знаят всички. Нормално е хората да реагират така! Тука трябва да хвырчат глави - и на бившите кметове ,и на собственика и на директора на ТЦ и на ЧОП .
    Отделно и на разспространителите на слуховете за 300 и нагоре изгорели!
  • 58 Сибирь

    6 7 Отговор
    Коментар кым статията, защото явно се пропускат важни подробности! Хората са избрали 15 човека,повечето от които сыс загинал човек в семейството, и заедно с кметыт на града са обиколили всички морги! В сданието на сыдебно-медицинската експертиза са се сращнали и с Путин. Пырвата снимка е от там.
  • 59 Гост

    13 10 Отговор

    До коментар #53 от "Иван":

    Човешкия живот никога не е значел нещо в русия, путлер прави мили очички пред народа първия който трябва да си отиде е той самия.
  • 60 Реалист

    2 3 Отговор

    До коментар #48 от "селянин":

    Те всички политици са си жива злополука - ужас без край, плач и скърцане на зъби...
  • 61 Гост

    10 1 Отговор

    До коментар #49 от "Тина":

    Е тоя бесен Язовец няма да се научи да пише, явно не знае къде е училището. Но пък и за какво му е те и другите от неговия квартал са същите братя роми, кака кури ще им раздаде кебапчета и бира 🍻.
  • 62 Сибирь

    9 10 Отговор

    До коментар #21 от "onq s konq":

    Като човек който се вырна по принуда от там,и чието семейство е в Красноярск искам да ти заявя лично , че си лыжец! И не е особенно умно да говориш за неща от които си нямаш представа! Кемерово е на около 500 км от нас и мога да ти кажа,че това е прекрасен,спокоен и много уреден град! И е спокоен,защото Аман Тулеев направи всичко вызможно за да ограничи достыпыт на всякакви мигранти. За това и го мразят либерастите! И фактыт ,че когато реши да се пенсионира, хората го молиха да остане, че е губернатор 21 години показва ясно колко "зле" живеят там !

    Коментиран от #64, #68

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Дамаск

    8 10 Отговор

    До коментар #62 от "Сибирь":

    Браво . Слава на Русия и България
  • 65 гражданин

    9 9 Отговор
    Ами сега да си търпят хубавия избор за пРезидент на руссиянската им "федерация"!!!! Руссиянина си го избра сега им е хак!!!
  • 66 В Батак

    1 1 Отговор

    До коментар #46 от "Егн 555...":

    ЩЕ те ТЪРСИМ, Евгени ранБосиликов, първа пряка на КРЪСТЬО КАМЕНОВ и ПОЧИВНА станция Сан Трапо.
  • 67 Иво

    4 11 Отговор
    Господ не оставя неуредени сметки

    За децата на Сирия ги наказва.
  • 68 Гост

    10 7 Отговор

    До коментар #62 от "Сибирь":

    Еми бегай там като е толкова хубаво бе какво си се разревал , ама май ти ще си единствения балък който ще отиде там. Вземай и Тина (бесен Язовец) той също е за там.
  • 69 Изтока

    6 10 Отговор

    До коментар #56 от "стоп":

    Западните меки китки , имат пръст в цялата работа
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Изтока

    6 5 Отговор
    Няма кой да защити Русия
  • 72 Дани

    7 13 Отговор
    Да живее Русия и Путин .Щом го избраха пак значи го обича народа и вярва в него

    Коментиран от #78

  • 73 Цру

    12 10 Отговор
    Жалко за мъжете на Курск които някой не пожела да бъдат спасени , жалко за жертвите в театъра избити от тези , които по трябваше да ги спасят , жалко за престъпната безотговорност в мола , но тя е повсеместна ... Жалко за руският народ и Бог да прости невинните жертви на тази престъпна държава !
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 et.galen1

    1 5 Отговор

    До коментар #3 от "Рашка ушанка":

    Лешояди долни
  • 78 Пешо

    6 2 Отговор

    До коментар #72 от "Дани":

    Браво! Желязна логика. И ние избрахме Бойко за 3ти път. Значи народът го обича и заслужава да ни води.

    Коментиран от #83

  • 79 За малко

    4 3 Отговор
    Защо не сте съпричастни с тази голяма трагедия? Само злоба има в тази България. Славяни сме с тези хора, не ви ли е срам? Бог да ни пази.
  • 80 Хел

    5 0 Отговор
    Никой не застрахован беда на всяка де може да стане нека поне тук да не плюе те
  • 81 Боби62

    4 3 Отговор
    Жалки сте !!! Жалки сте и дори не знаете кога да замълчите !!! Това е трагедия бе ГАМЕНИ !!! Трагедия !!! А вие сте ХИЕНИ !!! Замълчете поне от уважение към мъртвите !!! Замълчете в памет на невръстните деца !!! Замълчете и се покайте !!! И нека ако маже БОГ ви прости !!! Стига с тоя Путин или Тръмп !!! Стига с това дясно и ляво !!! Стига с това Левски или ЦСКА !!! Докога ще се изяждаме едни други ? Докога ще сме такива ЗЛОБАРИ ? В този и особено в утрешния ден отдайте почит и замълчете заради мъртвите в тази трагедия ! Поклонете се пред паметта на невръстните малки АНГЕЛЧЕТА загинали тъй нелепо и без време !!! И помеслете с какво тук при нас е по различно ? Нима тук се спазват норми и изисквания ...да ама не .....строи се масово и безотговорно и....заради печалба и икономии масово се нарушават всякакви норми за безопасност и дано не пламне нещо и тук, че.......ще стане жална ми майка.....
  • 82 Гостенин

    3 2 Отговор

    До коментар #49 от "Тина":

    Аз не знам дали няма да прояват интерес към теб за разпространение на хитлеристко и антихуманно проповядване.Верно , че си пр.ст и никой нормален човек не те възприема сериозно , но е време да те сложат на място.А мястото се казва Карлуково.Не ти е за пръв път да пишеш подобни дивотии.
  • 83 Доктор Ох Боли

    0 0 Отговор

    До коментар #78 от "Пешо":

    .... хах ах ха ха.... я кажи ти кой искаш да та води?.....и..... къде искаш да та завидие? ..... ха ха хахаааа.............
  • 84 Доктор Ох Боли

    0 0 Отговор
    ... за трагедията... направо си е ужас..... :-( ....
  • 85 малкия

    2 0 Отговор
    Много интересно ако тук се подпали някой МОЛ (да не се случва само),но там е пълно с ученици(по време на учебни занятия забележете),разни там "кифли" и други губещи време.Кой ще е виновен,Бойко Борисо,Президента Радев,Патриотите или Доган може би.Коментарите са напълно абсурдни и комплексарски.Някои мразяр Русия други САЩ и айде давай.Възпитавайте децата си правилно.
  • 86 vasik atanasova

    0 0 Отговор
    ще разберат къде е истината
  • 87 стоян георгиев

    3 4 Отговор
    пияните дебили нямат никакво уважение към човеската трагедия,особено местните путинови фенове.никви съболезнования никви съжаления,а само псуване по тия дето са имали смелостта да критикуват руския цар. не ви е срам бе ?загинаха 41 деца и дебилите около путин дори не обявиха траур!!!постоянно си го мерите със сащ или европа.ами взимаите пример от там бе другари.при поредния разстрел в американско училище тръмп го направиха на гъз и коприва и никои не посмя да го защити ,въпреки че спрямо властта на путин в русия ,възможностите на американския президент са супер скромни.мир на душичките на загиналите дечица,а тва че вие няма да се оправите е ясно.
  • 88 реалист

    1 2 Отговор

    До коментар #53 от "Иван":

    Трагедията е голяма,загинали са доста хора и много деца.За съжаление такива трагедии се случват навсякъде по света в това число и в Русия.Да не дава Господ да се повтарят ,без значение в коя страна.Виновни винаги има и това са нехранимайковци,който "през пръсти" си изпълняват служебните задължения
    Реплика на твоя коментар-нищо лично,но ми се видя малко емоционален и за това.

    " Наглост по Путински,нито един чиновник не подаде отставка."-нали знаеш,че е трудно чиновник да подаде оставка,щото му спират благините и това е рядко явление.Но в случая оставката е малкото зло за виновните чиновници.Работят над 100 следователи -няма начин да не открият виновните чиновници и служители,ще следва съд за виновните и наказания.Не съм бил в Русия,но познавам руснаци и от тях знам,че съдебната система в Русия ,не е като българската-така,че ще има в затвора доста виновни.

    "А тоя дебил чак сега обяви траур ,като се вдигна народа."-знаеш,че "бързата кучка слепи ги ражда".Ситуацията е особена-доста загинали и повечето деца.За да се вземе правилно решение се събира и анализира информация,обсъжда се и след това се афишира решението.Хората за загинали и не могат да се върнат-ден или два по-късно не са важни за обявяването на нац.траур,просто не може да бъде обявен на минутата,няма такава практика по света.Не искам да политизирам нещата,но колко трагедии се случиха в САЩ и за колко обявиха траур.Не искам да съм адвокат и на Путин-гледах достъпната информация и според мен р
  • 89 Хора ли сме още

    2 2 Отговор
    Няколко пъти съм писал коментари с майтапчииското име Пуйета.
    Но много по-често прочитам новината, а после хвърлям по око на коментарите, но само след няколко вече основната тема се губи в паридиина игра между наши, ваши, чуждите и другите.
    Няма да се правя на умен - Просто препоръчвам на всички тук отново да ореорочетат статията и нещото, изродило се под нея...
    Дано поне един от "геройте" в цирка се засрами, включително и от своето участие.
    Трагедии се случват навсякъде - САЩ, Русия, Египет, България...
    Те не би трябвало да стават поводи за подобни гротескни коментари, които даже и не дочетох.
    Не знам - русофили, русофоби... а не трябва ли в такива случаи да сме преди всичко хора?
    Повече няма да се завърна тук, така, че който иска, нека ме оплюе - друго и не очаквам, защото явно разумът и човещината са чужди на вас, които вече, може би, и не помните за какво се отнася статията - така поне го почувствах.
    Извинявам се, ако греша за някого от всичките.
    Поклон пред загиналите и Бог да пази живите.
  • 90 Гост

    2 3 Отговор
    Виновниците може да се окажат Тереза Мей и компания. Те се страхуват от Путин.

    Коментиран от #92

  • 91 Хасан

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "стоян георгиев":

    Не разбирам защо обикновен криминален,полицейски и пожарникарски инцидент се придава политически характер????..няма ли нещо друго да намервт
  • 92 Само така

    2 1 Отговор

    До коментар #90 от "Гост":

    Те са Виновниците
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания