Last news in Fakti

28 Март, 2018 16:14 9 565 83

Русия: Британците може да са отровили Скрипал

  • сергей скрипал-
  • русия-
  • великобритания-
  • разузнаване-
  • шпионин-
  • агенти

Руското външно министерство с тежки обвинения към Лондон

Русия: Британците може да са отровили Скрипал - 1
Снимка: БТА/ AP

Руското външно министерство поиска от Лондон доказателства, че британски шпиони не стоят зад отравянето на бившия разузнавателен агент Сергей Скрипал, отровен на британска земя, съобщи „Ройтерс“.

Скрипал и неговата дъщеря бяха намерени в безсъзнание на пейка в град Солсбъри, а анализът на британските служби по-късно показа, че при нападението е използвано бойното вещество „Новичок“, разработено в бившия Съветски съюз.

Обединеното кралство обвини Русия, която отрича да има пръст в покушението. От Кремъл имат съмнения, че британците сами може да са извършили атаката. В изявлението на руското външно министерство се казва, че „анализът на всички обстоятелства ни кара да мислим, че участие в това отравяне могат да имат британските разузнавателни служби“.

„Ако не бъдат представени убедителни доказателства за обратното, то ние ще приемем, че заради политическа провокация е направен опит за убийство на наши граждани“, се казва още в позицията на руското дипломатическо ведомство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Счетоводител

    124 5 Отговор
    Естрственно, че англия е отровила скрипал . Това е повече от ясно. Още с пурвите ревове на оная мумия мей разбрах, че пробват някаква игра.

    Коментиран от #41

  • 2 МОСКВА ГОВОРИ

    112 6 Отговор
    Време беше да им го кажеме на клеветниците от острова на мъглите
  • 3 Реалист

    9 108 Отговор
    А това че новичока е същия като ония с който изтровиха хората в киносалона в масква, ще коментирате ли?
    Още тогава имаше въпроси към джуджето пути откъде има в раша нерво-паралитичен агент. Нали още 90-те трябваше всичкия да е унищожен.
    А сега ушанките се опитват да изкарат друг виновен. Също като със самолета свален с руска ракета Бук над Украйна. Почти 300 човека загинаха в самолета. Почти 200 загинаха в кинотеатъра след атаката с газ. Всичките са на съвеста на путлер, ако има съвест...

    Коментиран от #7, #10, #11, #27, #32

  • 4 Агент

    52 1 Отговор
    Ама , това вече и децата го знаят !
  • 5 Мужик

    7 88 Отговор
    Хаха, типичната руска дезинформационна стратегия - всеки ден нова скалъпена версия, коя от коя по-нагла, коя от коя по-абсурдна, само и само да се отклони фокуса от единствената, подкрепена с доказателства теза, а именно - че Кремъл стои зад отравянето. Но, докато има имбецили, като 80% от тези във форума тук, тази стратегия ще върши работа. Не за пред цивилизованите общества, разбира се - те вече си казаха мнението с изгонването на руските дипломати. Но за пред самите руснаци, както и за разните зомбирани с руска пропаганда неандерталци в полуцивилизовани държави, като нашата.

    Коментиран от #6, #8, #9, #15, #73

  • 6 ТАСС

    60 4 Отговор

    До коментар #5 от "Мужик":

    Рано си се насмъркал
  • 7 OMG WTF

    36 3 Отговор

    До коментар #3 от "Реалист":

    По американски трябваше да вдигнат целуя театър с 900 души вътре 120 за сметка на 780 си напълно приемливо.много слаба опорка вземи се стегни

    Коментиран от #12

  • 8 Мужик

    42 4 Отговор

    До коментар #5 от "Мужик":

    Виждам, че никът ти е "мужик". Подозирам, че го използваш, като обидна квалификация и в такъв случай това показва степента на нагънатост на мозъчната ти кора, която е с релеф на огледало? Ако беше поне с релефа на някой от новопостроените ни магистрали щеше да ти се мярка някоя мисъл, ама сега - просто нищо ...
  • 9 ключаря

    35 5 Отговор

    До коментар #5 от "Мужик":

    И кои са доказателствата?Кажи ги, де!Аз лично ще се обадя на Путин по спейсфона и ще му и съобщя.Повярвай - ключарят може всичко!
    Но, първо трябва да ги кажем и на англичаните - и те сега си смучат пръстите!

    Коментиран от #18

  • 10 По доставката

    37 4 Отговор

    До коментар #3 от "Реалист":

    Понеже си много отворен и оглупял, виж със самолета подробности и тогава дрънкай.А брата на Ким в Куала Лумпур беше убит с Британско бойно отровно вещество от 50 те години.Значи ли това че британците са го убили!?
  • 11 КЛИСАРА МЪДЬО

    27 3 Отговор

    До коментар #3 от "Реалист":

    Реално си галфон на квадрат умножен по 3.

    Коментиран от #23

  • 12 Ford Prefect

    3 16 Отговор

    До коментар #7 от "OMG WTF":

    Добър ден, менте! Този път само една правописна грешка? Браво, имаш напредък. Е, пунктуационните и смисловите няма да ги коментарам. Това е твърде сложна материя за теб.

    Коментиран от #16

  • 13 Даниел

    34 2 Отговор
    Е това ни е ясно на всочки,ние да не сме примати.Британците от Ми5 са по кпварни от талибаните.
  • 14 Джендър

    18 3 Отговор
    Той си е насмъркан още от рождение. Така сме ние джендарите
  • 15 Гост666

    25 1 Отговор

    До коментар #5 от "Мужик":

    До сега не са предоставени доказателства - само основателни съмнения , като за Ира@к.

    Коментиран от #17, #22

  • 16 OMG WTF

    9 1 Отговор

    До коментар #12 от "Ford Prefect":

    Добър ден нагло менте! изключителната ти наглост няма да я коментирам

    Коментиран от #19

  • 17 ТАСС

    30 3 Отговор

    До коментар #15 от "Гост666":

    Те и за Ирак бяха много убедени , а накрая Тони Блейката се извинява като ученичка.
    Пълни нещастници.
  • 18 Мужик

    3 36 Отговор

    До коментар #9 от "ключаря":

    Доказателствата са тези, които бяха приети като достатъчен довод от 26 цивилизовани държави да изгонят руски дипломати. Това, че вие си мислите, че Великобритания е длъжна да ви предоставя тук и на вас - руските лумпени от форума на Факти доказателства, за каквото и да е, само показва тотално ограниченото ви мислене и пълната неадекватност, относно това - как се случват нещата в световната политика и дипломация. Все пак, ако четяхте нещо различно от про-руски сайтове, щяхте да сте забелязали, че Великобритания е направила много рядко изключение, като е предоставила на всички тези държави, повечето от които възприема за партньори, строго секретни документи с доказателства, че зад покушението стои Русия и за тези държави това е било достатъчно убедително. Това, че за вас това не е достатъчно - никой не го интересува, защото от вас и без това не зависи нищо...

    Коментиран от #21, #40

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Тръмп

    4 25 Отговор
    Няма по-нагло и цинично същество от комуниста!:):):)Внука на готвача на Сталин не прави изключение!:):):)

    Коментиран от #24

  • 21 Трол

    19 3 Отговор

    До коментар #18 от "Мужик":

    А доказателствата са? Руски агент Х, предал отровата на У във влака под Ла Манша, който от своя страна я е дал на агент Z, който пък намазал вилиците на потърпевшите в ресторанта?
  • 22 Мужик

    4 28 Отговор

    До коментар #15 от "Гост666":

    Не са ти представили доказателства на теб. На когото трябва, са предоставили и тези доказателства са били достатъчно убедителни за 26 (досега) демократични държави. Подобни доказателства, които са събрани (от МИ5 и МИ6) чрез разузнавателна информация, никога не се предоставят публично, от нито една държава по света, защото съдържат в себе си и следи за това - как е събирана тази разузнавателна информация. Тези доказателства обаче са били показани на лидерите на партньорски държави и организации, които могат да боравят с подобна информация и резултатът е видим за всеки, освен за руските тролове тук.

    Коментиран от #26, #42

  • 23 Реалист

    3 18 Отговор

    До коментар #11 от "КЛИСАРА МЪДЬО":

    Абе само до толкова ли можеш да смяташ? ...на квадрат по три - хахахахахахаха. Поне да беше умножил по 4

    Стремя се да ви настигна по простотия копейкаджиите но като гледам нямате настигане...

    И как ще обясните че новичока изпозван за отравянето на Скрипал химически е идентичен с тоя използван в кинотеатъра в Москва??? Тогава нали "АЛФА" го използва? С разрешение на джуджето пути! И без противоотрова за да измрат по-вече... "човекоядеца путин"

    Коментиран от #25

  • 24 съветник

    6 4 Отговор

    До коментар #20 от "Тръмп":

    Много се отваряш и нищо чудно ако те намерят някоя сутрин истинал в крайпътна канавка.....

    Коментиран от #28

  • 25 теляк

    11 3 Отговор

    До коментар #23 от "Реалист":

    Абе отворковец. ти как разбра , че е същия газ ? По всичко личи , че нещо те сърби и търсиш някои да те начесат.
  • 26 и къде са

    20 2 Отговор

    До коментар #22 от "Мужик":

    И, кде са тия доказателства ? Нек ги покажат, ама нема такива и нищо непоказват . Само празни приказки на болни евроатлантически мозъци.

    Коментиран от #29

  • 27 Агент

    16 1 Отговор

    До коментар #3 от "Реалист":

    Отново се изказваш крайно неподготвен ! Ако искаш да си обективен ,прочети фактите ! Театъра в Москва е бил нападнат от около 50 чеченски терористи ,които са били готови да взривят залата с около 1000 човека! Газът ,който им пускат е упойващ . Ако е бил "новичок" нямаше да има живи ! Терористите са преспани и избити до крак .
  • 28 бик

    6 2 Отговор

    До коментар #24 от "съветник":

    Съветник, аз мога да свърша тази работа срещу 500 евро. Животът на тия от реп ки неструва нищо ама все пак ще имам някакви разходи а удовоствието ще е мое.

    Коментиран от #31

  • 29 Мужик

    3 13 Отговор

    До коментар #26 от "и къде са":

    Ей сега ѝ звъннах на Тереза и каза, че хваща първия полет за България, за да покаже доказателствата на загрижения гражданин "и къде са" от форума на Факти... Ако ми беше прочел коментара, преди да му отговаряш, щеше да разбереш къде са и защо не са ти ги представили, но явно не можеш да четеш...

    Коментиран от #30, #33, #35

  • 30 учител

    13 1 Отговор

    До коментар #29 от "Мужик":

    Не се прави на умен. Не ти достига мозъчен капацитет за тази дейност. до сега никакви доказателства няма за връзка на Русия, има само голи предположения и обвинения.
  • 31 Ford Prefect

    1 11 Отговор

    До коментар #28 от "бик":

    Ааа не може. Съветника работи само с рублей. В такава валута му плащат все пак. Какво е това нещо "евро"? Това е някаква джендърска валута и никой себеуващаващ се рушняк не работи с нея.

    ПП: Такива не трябва ли да ги баннвате за по 5-6 месеца?

    Коментиран от #59

  • 32 Моо си птост

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Реалист":

    Ти в газова камера ли си бил бе
  • 33 Сенко

    5 0 Отговор

    До коментар #29 от "Мужик":

    Добре тогава, чакаме да дойде
  • 34 сатаната

    6 0 Отговор
    Добре че бяха нашите служби да ликвидират Даяна.
  • 35 Реалист

    8 3 Отговор

    До коментар #29 от "Мужик":

    Доказателствата за Ирак не бяха ли достатъчно годни?
  • 36 Реалист

    7 2 Отговор
    Извинете ме, че се правя на луд и браня западната олигархия на Ротшилдите. Жена ми е бременна и трябва да ям.
  • 37 Антон

    11 2 Отговор
    Ингилизите или щатите са. Дори по-вероятно да са вторите, които в омразната си политика към Русия искат да добавят и други играчи.
    Ако имаха ясно доказателства че са руснаците, въпросните доказателства щяха да са видели бял свят. И не защото много са се загрижили за нашата информиранист, а категорично Русия да бъде посочена с пръст като държавен терорист.
    Спомняте ли си самолете свален над Украйна, отново още от самото начало Русия бе посочена с пръст. Правиха разследване, медии, санкции и какво стана. Някой нещо успя ли да докаже или случая утихна за 2-3 седмици, а руснаците се сдобиха с нови санкции. И в този случай представяте ли си ако наистина бяха русите, какъв вой щеше да се вдигне - все пак да свалиш пътнически самолет си е много серизони нещо.
  • 38 Агент

    10 2 Отговор
    Ех бедни ми западни умове!!! 14 век ви спасим!!! 20 извадихте късмет, че Хитлер е бил не нормален!!! После обаче пуснах те вълка в кошарата сами и вече спасение няма!!!А претоплините манджа за Русия май само вашите заблудени граждани ви вярват!!! Успех в потъването но не ни зсвличайте и нас!!!!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 ключаря

    15 3 Отговор

    До коментар #18 от "Мужик":

    Много се мъча да знам, колко точно зависи от мене за този свят, но ти не принизявай никого преди да знаеш точно колко зависи от него.
    Знам колко "лошо" живееше БЪЛГАРСКИЯТ народ под "руския ботуш", каква храна съм ял тогава и как живея сега и каква храна ям сега.Знам колко свободно време имах тогава за работата и заплащането, което получавах - знам колко имам сега.Знам колко души крадяха милиони и колко души крадат сега.Знам колко пъти ходех на театър и опера и знам, че сега не ходя.Знам, че можех да изляза в 02 ч. през нощта да се разходя защото нещо ми е криво и знам, че сега мога и да не се върна жив след това, а може и да съм обран през това време.Знам, че можех да мисля за наука и да творя след физическия си труд и знам, че сега съм уморен и бързам да си почивам, защото следващия ден идва с незаслужените сметки на монополистите, на един от които с отчисления и от моя труд построиха атомна централа, на която днешните производствени цени са под 2 ст. за киловат, а ми го продават за 20 ст.Знам, колко пъти съм бил в годишен платен отпуск и знам, че откак съм "частник"не съм почивал за 28 години общо - 28 дни общо.И това - заради твоите ингилизи, франсета и дойчлета.

    Коментиран от #43, #53

  • 41 Голем смях

    1 11 Отговор

    До коментар #1 от "Счетоводител":

    Ти си бил много умен бе.Веднага си разбрал,а 30 държави дето гонят приматите още не са го разбрали.Сега трябва да разбереш каква игра пробват.Да не забравиш да ни информираш.Ти си нашия мозък и само на тебе чакаме.Заминавай за Лондон немедлено.Хорошего пути.

    Коментиран от #44, #45

  • 42 ЗайоБайо

    10 2 Отговор

    До коментар #22 от "Мужик":

    Не, много държави са "солидарни", това не означава "убедени " . Какво разказват всички? "Ами щом британците са на мнение, значи е вярно...." На никого не са ПОКАЗАНИ доказателства. Даже няма снимки на Скрипал в болницата , само кадри и снимки на полицаи и на хора в найлонови дрехи? Нещо друго да е виждал някой?
    Моля без тъпи коментари
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 антисоросоид

    10 2 Отговор

    До коментар #41 от "Голем смях":

    Голем смех. Простотията ходи по хората а не по животните в гората.П о специално ходи по соросоидните джендари в софия.
  • 45 селянин

    11 1 Отговор

    До коментар #41 от "Голем смях":

    Голем праз,кво като ги гонат,Путин тамън ще си спести средства за още и някой друг,,Сармат,,когато дипломацията не върши работа..започва да говори оръжието,кой ще,,бие,,руските 20 маха..почвай да мучиш муу...
  • 46 евросондьор

    8 2 Отговор
    Мощен евросондьор търси своя нежен трансджендар помощник за дълбоко мощно евроатлантическо сондиране.
  • 47 Руските свине

    4 10 Отговор
    Винаги са били цинично и арогантни. Ще им се наложи да изпит горчивата чаша до дъно преди да се опомнят и станат нормални хора.
  • 48 ключаря

    8 0 Отговор
    Е, добре - дано си прав!Искрено се надявам ти да си правият, защото е ясно, че връщане назад няма.Пожелавам ти да се адаптираш към отровата, която консумираш и отровената социална среда в която живееш - то моята признавам си - се мъча да е предишната.Наистина - не ми върви много в адаптацията - но, като гледам, аз, някогашния четворкаджия в университета помагам на сегашните отличници от университетите
  • 49 Рубладжийче

    3 11 Отговор
    Всичкото русофилско джендърството е мобилизирано в защита на руската кочина.

    Коментиран от #51

  • 50 ключаря

    7 0 Отговор

    До коментар #43 от "Голем смях":

    Е, добре - дано си прав!Искрено се надявам ти да си правият, защото е ясно, че връщане назад няма.Пожелавам ти да се адаптираш към отровата, която консумираш и отровената социална среда в която живееш - то моята признавам си - се мъча да е предишната.Наистина - не ми върви много в адаптацията - но, като гледам, аз, някогашния четворкаджия в университета помагам на сегашните отличници от университетите
  • 51 селянин

    9 2 Отговор

    До коментар #49 от "Рубладжийче":

    Копейкин..изкарат ли,,мечката,,от бърлогата,после немоот да я върнат..

    Коментиран от #55

  • 52 Простак

    7 0 Отговор
    Тя Работата е ясна, ще се продават оръжия за много милиарди, сигурно и ние ще си купим. Големият Брат няма да ни пропусне, нищо че сме най бедните в Европа. Той си гледа неговите интереси. А на нас, да ни е честито.
  • 53 Мужик

    3 12 Отговор

    До коментар #40 от "ключаря":

    Мхм, живот на кредит сте си живяли тогава и докарахте държавата до три фалита, последният от които се оказа фатален за любимия ви режим. Сега всички ви плащаме за вересиите тогава и, докато не ви ги изплатим, всички ще живеем в малки или големи лишения. Но, за разлика от теб, аз сега живея добре, храня се с качествена храна и в качествени ресторанти, ходя редовно на театър, мисля и се занимавам с наука. Почти всеки уикенд ходя някъде на екскурзия в България и поне 2 пъти годишно в чужбина. Явно моят труд се цени сега, а твоя - не... Нощем пък редовно се прибирам разхождайки се из центъра на София във 2 часа и никога не съм имал проблем, заради това. А, изброените от теб държави, изсипват годишно в България субсидии за около 4 млрд. лева и то - само, защото нямаме административен капацитет да усвоим повече, така че трябва да си тотално изкукал, щом те са ти криви за нещо...

    Коментиран от #58, #65, #67

  • 54 Простак

    4 0 Отговор
    Тя Работата е ясна, ще се продават оръжия за много милиарди, сигурно и ние ще си купим. Големият Брат няма да ни пропусне, нищо че сме най бедните в Европа. Той си гледа неговите интереси. А на нас, да ни е честито.
  • 55 Рубладжийче

    3 9 Отговор

    До коментар #51 от "селянин":

    Руската мечка е женска и гризлито ще я оноди за нула време. Но най-лошото за нея ще бъде когато китайския мечкар я направи панаирджийска мечка и я кара за единия хляб да танцува и прави кълбета.
  • 56 РЗС

    2 7 Отговор
    Нека нахвърлям няколко теми за размисъл на всички русофили и нека логичната мисъл ви сполети.
    1. Защо според вас 89г. българите искаха да линчуват вашите любими съпартийци от бкп?
    Защото на народа му омръзна тая простотия, подтиснатост и деградация на обществото,затова народа беше готов да ги избие до крак вашите любимци, къде бяхте вие да застанете зад бкп и руския модел на управление?
    2. Англичаните и американците понеже не искаха да учат немски през всв помогнаха на СССР срещу Германия и пуснаха руснаците под масата,пък то се оказа,че след 60 години тия им се качиха на главата, и първите са си виновни,че сега се налага заедно с така мразените германци да се съюзяват, та да не учат руски.
    3. Заради брекзит нито една от държавите в ес не тачи англичаните и никой не би искал да влезе в дипломатическа война с русия,заради тъпите англичани без доказателства за твърденията си, проумейте никой не може да е солидарен преди да са му показали защо трябва да си навлича главоболия
    4. Путин е достатъчно самозабравил се, за да се изказва в интервюта по националната телевизия малко преди атаката срещу Скрипал, в интервю го питат какво ненавижда и ботоксираната глава отговаря със завиден неприязън - предателите.
    В момента в Англия разследват още няколко смъртни случая на руснаци,които някак си си счупили връта случайно, скочили от прозореца и паднали на 20 метра от сградата, заплахи срещу живеещи на острова заради предателство и ако ги докажат ще ги пръснат от с

    Коментиран от #61

  • 57 РЗС

    0 3 Отговор
    Не си мечтайте за война,за да видите дали ще бие вашия любимец, защото ако има такава може да не сте живи,за да видите края, вашите роднини също. Използването на сила при военен конфликт е единствено мерене на п1тки между олигофрени и не виждам причина да умират хора само заради няколко простака,които очевидно не зачитат живота на народа си, за да ги пращат на сигурна смърт само за да докажат на друг олигофрен като тях,че те са по диви и са готови да пожерват целия си народ за да покажат колко им е голям.
  • 58 ключаря

    8 2 Отговор

    До коментар #53 от "Мужик":

    На кого плащаш вересиите?И баба ти, и дядо ти, и майка ти, и баща ти , и ти може би, но и родителите на приятелите ти имаха собствени жилища.Може би ти самият живееш в наследствено такова.
    Затова ни мразят ингилизите - защото в БЪЛГАРИЯ благодарение на соца днес 90% от населението има собствени жилища, а в ингилизко - под 7%.
    Какви вересии плащаш - като днес пиеш водата на 2000 язовира, а за последните 28 демократични години е построен само един и от него нищо не става.
    Какви вересии плащаш- като от обикновена аграрна държава станахме държавата с най-много ток на Балканите и ингилизите, дойчовците и франсетата ни завидяха и закриха половината мощности.
    Какви вересии плащаш - соца ни доведе до четвъртата държава в света по роботизация - в Стара Загора имахме завод за роботика, който ингилизите и америте го закриха.

    Коментиран от #60, #64

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 РЗС

    1 5 Отговор

    До коментар #58 от "ключаря":

    Хайде помисли малко защо сме на този хал сега. Не четеш ли истинската история на България през комунистическо време? Това, което е имало в България като технологии и инфраструктура е цялото изградено с руски пари, в бг е имало толкова много брак,че ти е бедна фантазията, и никога не е имало недостиг,а винаги излишък, как е възможно това? Възможно е с парите и материалите на Русия, това не е било само в Бг,било е така във всичките страни под руско ръководство. Проблема е, че след разпада на СССР на всички подпомагани държави им спряха руските вагони с пари, а партията не може да спре да краде още от бай тошово време, щото имат внуци,правнуци, роднини. И понеже всички от бкп са крадци до последния във демокрацията просто смениха името на партията,а крадците същите, по тях техните деца, внуци и тн. Едни и същи управляват тая държава от няколко поколения, същите са които ги тачите, но руските пари,които те крадяха,за да не ви крадат вас ги няма от 89година. Сега схвана ли ситуацията?
  • 61 Готин ама не съвсем

    7 0 Отговор

    До коментар #56 от "РЗС":

    Хубави въпроси, на които трябват и хубави отговори!
    Ми 89 година всеки вярваше, че нещата ще станат по-добре и ще се живее по-добре! Ако на хората им бе казано, какво ги чака, дали щяха да скачат по митингите??
    Американците и Англичаните помогнаха на Русия, за да може Русия да победи Хитлер, защото те не можеха! Просто са си некадърници!
    А след това Русия помогна на ФАЩ да победи Япония, защото те и това не можеха да направят!
    Ако Путин не е разсъдлив и достатъчно търпелив и умен, до сега планетата Земя да я нямаше!
    Но сте прекалено прости за да го разберете това!

    Коментиран от #62, #63

  • 62 РЗС

    1 4 Отговор

    До коментар #61 от "Готин ама не съвсем":

    Да живеете по-добре след 89та? Колко по-добре да живеете, имахте всички лични автомобили, собствени жилища, пари в книжка, образователна система, почивни станции с 3-4 почивки на година и по-добре да живеете искате? Пояснявам ти и на теб, всичко това е защото е имало от къде да краде партията, от руските пари и не са закачали парите на народа,затова сте имали всичко, не щото сте превивали гръб от работа, сега го превивате и ви плащат толкова колкото работите. Понеже партията крадеше както си трябва научи и обикновените хора на същото и това наследи поколението след тях, има ли българин от бай-тошово време да няма предмет или много предмети случайно изпаднали му от местоработата? Няма нали, всеки си е покрадвал, е как очакваш с такъв манталитет да градиш държава и сме добре? Партията пак краде сега, европари, но понеже сега са много маймуни на клона парите не стигат,та крадат и от народа, така през цялата демокрация
  • 63 РЗС

    3 1 Отговор

    До коментар #61 от "Готин ама не съвсем":

    Хитлер ги е бил подбрал по азбучен ред, не е имал спиране и цялата мизерия дето я правят от америка е заради евреите, тоя на фейсбук, рокафелер и топ най-богатите и влиятелни маймуни са все евреи, само съскате срещу хитлер,но той е бил единствения дето им се е противопоставил. В момента 90% от световните медии са на евреи,които влият на цялото човечество. Русия си има всичко на територията, а америка не, и затова нападат други страни и ги крадат. Така си поддържат високия стандарт, печатат си долари,които нямат покритие и само правят заеми. Само дето и двете оставиха Китай да се развие от самозабрава.
  • 64 Мужик

    1 6 Отговор

    До коментар #58 от "ключаря":

    Ти нещо си живееш в някаква твоя паралелна реалност, дето грам досег няма с реалността. Откъде си ги измисляш или в какви пропагандни сайтове ги четеш тези неща, просто идея си нямам... Процентът на живеещите в собствени жилища в Обедининото Кралство е 64%... Изброените държави никога не са ни завиждали за тока, камо ли пък да са ни закривали енергийни мощности... Да, поставиха условие да закрием излизащи от експлоатация опасни мощности на АЕЦ Козлодуй, за да ни приемат в ЕС, но ни платиха за това, а и беше за наше добро... Тази измишльотина, че европейците са ни закрили завода по роботика, пък мога да отдам единствено на напреднала деменция и затова и спирам вече да споря с теб, тъй като е безпредметно, щом не си пиеш хапчетата...

    Коментиран от #78

  • 65 no name no face no number

    1 4 Отговор

    До коментар #53 от "Мужик":

    Мислех да не те коментирам, но честно казано може би си последният жив неандерталец.
  • 66 Гост

    1 1 Отговор
    Какво му трябваше на Путин да показва мускули се чудя и да ръмжи.така и така щяха да го изберат и санкциите лека полека да падат.са нека се оправя с тоя цирк.дано свърши до юни да си гледаме спокойно световното. Между другото, питам се след трагичния инцидент с пожара в Русия, някой изпрати ли съболезнователни телеграми? Този въпрос има голямо значение.
  • 67 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #53 от "Мужик":

    С каква наука се занимаваш?
    Мога ли да попитам за импакта ти?
    Можеш да споделиш цифрата, и ако искаш можеш да бъдеш честен пред себе си. Всъщност колко статии с импакт над 3 имаш като първи автор?

    Коментиран от #70

  • 68 Хайдутинъ

    5 1 Отговор
    ИНГИЛИЗКИ ДРЕСКОТ СЪШИТ СЪС СВЕТЕЩИ КОНЦИ!
    Който не познава руснаците ще се "върже" на тази плиткоумна сплетня. Първо: Руснаците изпиха чашата студена вода след предателството на Скрипал и бъдете сигурни че пуснаха в "обръщение" резервната мрежа. Второ:Подцениха ги като използваха тяхна разработка. Руснаците не са примати!!!
  • 69 Хайдутинъ

    5 3 Отговор
    ИНГИЛИЗКИ ДРЕСКОТ СЪШИТ СЪС СВЕТЕЩИ КОНЦИ!
    Който не познава руснаците ще се "върже" на тази плиткоумна сплетня. Първо: Руснаците изпиха чашата студена вода след предателството на Скрипал и бъдете сигурни че пуснаха в "обръщение" резервната мрежа. Второ:Подцениха ги като използваха тяхна разработка. Руснаците не са примати!!!
  • 70 Мужик

    0 4 Отговор

    До коментар #67 от "Гост":

    А, кой си ти, че трябва да ти давам отчет? Но, щом толкова държиш да знаеш - занимавам се с информационна наука, но от години работя в R&D за международна частна компания. В академичните ми години нямах нито една статия с импакт над 3, най-малкото, защото бях длъжен да пиша статиите си на български, а със статии на български никакъв импакт не можеш да постигнеш.

    Коментиран от #71

  • 71 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #70 от "Мужик":

    Ами значи лъжеш,че си учен. По коментара ти го разбрах. Повечето ми колеги не се интересуват особено от лукса и не се хвалят в какви ресторанти се хранят. Говоря за такива не само от България, но и от света.
    Не знам защо някои туристи искат да се покажат в друга светлина. Все пак чест ти прави , че си честен пред себе си.

    Коментиран от #72

  • 72 Мужик

    3 4 Отговор

    До коментар #71 от "Гост":

    Изобщо не лъжа, че съм учен. Първо, учен не значи задължително работещ в научен институт, тип БАН или в университет. Много частни компании се занимават с научни изследвания и, ако не го знаеш, по-скоро ти лъжеш, че се занимаваш с наука. Правя именно научни изследвания (макар и за нуждите на частна компания) и съм в пъти по-продуктивен, отколкото в академичните ми години. Второ, нито съм казал, че обичам луска, нито съм се хвалил в какви ресторанти се храня - просто обяснявах на господин - ключаря, че в момента водя в България доста добър стандарт на живот (затова и още съм тук) - нещо, което такива, като него постоянно твърдят, че е невъзможно и, че хубав живот са водили само по време на комунизма, а сега всичко е само мизерия, глад, чалга и престъпност... Ами, не, не е!...

    Коментиран от #74

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #72 от "Мужик":

    Науката е като спорта,с ясни критерии. Критериите за един учен са публикации и цитирания. В момента в групата която работя са с тясно сътрудничество с огромна корпорация,въпреки това публикациите остават водещи. Може да се публикува и след патент.

    Коментиран от #77

  • 75 Що се карате, бре?

    3 2 Отговор
    Каквото и да ви говорят знайте, че става въпрос запари. Естествено, че Скрипал е отровен от англосаксонците. И англичаните и американците "газ пикаят" заради газта, т.е. заради Северен поток 2. Британците са с много трудни преговори по brexit. Излизайки ЕС губят финансова мощ, а Германия става по-силна с още руски газ.Така и европейската и руската икономика са в позем, а британсата отслабва. Американците не можаха да пробутат контейнерите с втечнен газ, които Тръмп обеща на Европа. В същото време доларът е слаб, а Китай е в небивал икономичекси възход. Щатите вече имат 3 проблема - силен Китай, силен ЕС и въздигаща се Русия. Нищо не им остава освен да се опитат давлошат отношенията ЕС-Русия. А склеротичната баба Меркел им се хвана на въдицата.

    Коментиран от #76

  • 76 Гост

    2 2 Отговор

    До коментар #75 от "Що се карате, бре?":

    Не мисля че са се хванали на въдицата, както на няколко места пиша,тази солидарност е от ден до пладне. Никакви доказателства и логика за това убийство. На всички е ясно. Солидарността си е солидарност, но преговорите по брекзит продължават и нито Меркел, нито Макрон ще смесят двете неща. Освен това е ясно, че точно тези две страни имат опит в дипломацията и винаги ще си гонят интереса,а пък и не ми е известно нито французите, нито германците да имат голяма любов с тея от острова. В същото време обаче, тези две страни имат наистина много общо по между си и се надявам най накрая да поведат обединена Европа по добър път.
  • 77 Мужик

    1 1 Отговор

    До коментар #74 от "Гост":

    Донякъде е така, с тази разлика, че компанията, в която работя, е изключително ревнива към интелектуалната си собственост и всички в изследователския ни отдел сме подписали договори от по няколко десетки страници, че нямаме право да разгласяваме нищо от това, над което работим, а завършените продукти си ги патентова компанията. Но това не значи, че не се занимавам с научни изследвания, а просто, че няма как да публикувам и да имам импакт фактор - нещо, за което нито съм твърдял, че правя, нито, че искам да правя. Впрочем, импакт фактора е нещо, което в българската наука започна да се говори от 7-8 години, до преди това разните "учени" просто скалъпваха публикациите си с преводи от стари съветски/английски/немски/френски (кой какъвто език знае) учебници. Тоест, ти какво искаш да кажеш - че до преди десет години в България изобщо не е имало наука, а в последно време с наука се занимават не повече от 5% от работещите в университетите и БАН?...
  • 78 ключаря

    3 2 Отговор

    До коментар #64 от "Мужик":

    Да 64% според Евростат.А, сега прочети по-внимателно, от тези 64% колко са в този момент с ипотека, т.е. са на банките в същия този момент - ами 87%.И колко остават, бе учения?
  • 79 Бай хойДД

    1 2 Отговор
    ДО КОМЕНТАР 20 ТРЪМП ТАКИВА КАТО ТЕБ МЕКИ КИТКИ СА НА МОДА В УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРПБ СЛЕД КАТА МАХНАХА КАЗАРМАТА ЗОВРЕ ОТ ГЕЙОВЕ
  • 80 ДО КОСМАТИЯ ПЕДАЛ

    1 2 Отговор
    ТИЯ ЖАЛКИ МИШОЦИ ОТ ЕВРОРЕЙСКИЯТ СЪЮЗ САМО ПРОВОКИРАТ РУСИЯ И В КРАЙНА СМЕТКА ПЪРВИ ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ ОТ ЗЕМЯТА НАЧЕЛО С НАС И НАЩА ПОСЛУШНА ПРОСТИТЪТКА ББ
  • 81 Almasy

    2 0 Отговор
    По логиката на Мордор (Кремъл) тя и водата е суха.
  • 82 K N

    0 1 Отговор
    ДО ГОТИН АМА НЕ ВСЪСЕМ 1000ПРОЦЕНТОВ ГЕЙ НАМАЖИСЕ ОТЗАТ С ВЕЗЕЛИН И ЗВЪННИ НА НЕКОЙ ДА ТЕ ОПЪНЕ БОКУК
  • 83 Точно така

    0 0 Отговор
    Това е само в стила на Великобритания не на Русия. Англичаните са най гадните хора на планетата и ние сме гадни и завистливи ама ние го правим от бедност а англичаните го правят да властват. Нов световен ред затова те се махнаха от Европа и са в брегзид за да може да направят такъв скандал да скарат Европа с Русия и европейските държави помежду си. Ама аз не съм толкова глупав защото знам Великобритания накаде е тръгнала към пълна разруха е това ще ви кажа пичове мой. Затова Европа и държавите в нея никога не трябва да се разделят.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания