Last news in Fakti

31 Март, 2018 17:20 5 880 0

Земята се тресе, динозаврите идват (ВИДЕО)

  • джурасик парк-
  • джурасик свят

Колин Тревъроу ще режисира "Джурасик свят 3"

Земята се тресе, динозаврите идват (ВИДЕО) - 1

Колин Тревъроу ще заеме отново режисьорското място за третия филм от поредицата "Джурасик свят", предаде АР.

Изпълнителният продуцент Стивън Спилбърг и продуцентът Франк Маршал съобщиха в Тwitter, че Тревъроу, който режисира първия "Джурасик свят" от 2015 г., ще заеме поста и за "Джурасик свят 3".

През февруари компанията "Юнивърсъл пикчърс" обяви, че Колин Тревъроу и Емили Кармайкъл ще напишат сценария за филма, който трябва да излезе през юни 2021 г. Кармайкъл е една от сценаристите и на научната фантастика "Огненият пръстен: Революция", чиято премиера беше миналата седмица.

Филмът "Джурасик свят 2: Рухналото кралство", режисиран от Хуан Антонио Байона и с участието на Крис Прат и Брайс Далас Хауърд, ще излезе на екран в САЩ на 22 юни.

"Джурасик свят" заема едно от челните места сред най-касовите продукции в света с приходи от 1,7 милиарда долара в международния бокс-офис.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА