Last news in Fakti

3 Април, 2018 08:40 2 901 19

Пияни американски войници буйстват в Румъния

  • войници-
  • сащ-
  • пияни-
  • бой-
  • румъния-
  • база-
  • бар

Американската армия води вътрешно разследване

Пияни американски войници буйстват в Румъния - 1
Снимка: Shutterstock

Румънската полиция разпита седем американски военнослужещи, базирани в Румъния, след побой в местен бар, съобщи ABC News. Петима от тях са били глобени.

Говорител на местната полиция разкри, че американските войници са напуснали нощно заведение, отказвайки да платят сметката. Румънски медии пишат, че се е стигнало и до бой.

Войниците са били пияни и са буйствали на румънска земя. „Американците бяха много шумни и бяха взети мерки за тяхното успокояване“, посочиха силите на реда. По случая се води и вътрешно разследване от американските въоръжени сили.

Инцидентът е станал в южния окръг Олт. Петима от войниците са глобени с 3300 леи ($874). Няма пострадали хора при пиянската свада.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    64 3 Отговор
    Боклуци , мислят си ,че всичко им е позволено и могат да си правят каквото поискат джендърите. Що не дойдат в България да се пробват , що бой ще изядат в някоя кръчма.

    Коментиран от #16

  • 2 СОРОСОИДИТЕ

    42 6 Отговор
    Еееее сега пък..объркали са нещо--руски ще да са...--нали само руснаците пият..
  • 3 Реално

    57 2 Отговор
    Окупаторите винаги така се държът-
  • 4 Носталгик

    47 2 Отговор
    Радвайте се на евроатлантическото приятелство! То, каквито им “ценностите”, такова им и “приятелството”! Нека някой да каже за толкова години съветско влияние у нас, колко случая знае пияни руски войници да се бият по заведенията. То и войници(руски) нямаше, а сега сякаш е окупация!
  • 5 Смяяях

    43 1 Отговор
    Тея джендъри ако дойдат в България в някоя кръчма да се правят на големи толкова бой ще отнесат, колкото не могат и да си представят. Те и онези французи бяха от някакви специални сили, ама двама братя от село ги направиха трудни за рисуване. А пък не дай си Боже тези да се замотаят някъде из Русия и да се правят на голямата работа там не само, че ще ги превъзпитат на минутата, а може и да не ги намерят изобщо. Помня как едни мигранти бяха се пообъркали в Русия и бяха закачали рускини в някакво заведение. Руснаците на прощават бяха ги смляли от бой и онези набързо се изнесоха от там и повечене искат да чуят за Русия. Да бяха се пообъркали исляметата и са си помислили, че е като в Германия и могат да си плющят германки насред центъра. Е да, ама не това е Русия.

    Коментиран от #6, #10

  • 6 Бесен Язовец

    8 27 Отговор

    До коментар #5 от "Смяяях":

    Тези джендъри, ако дойдат в някоя нашенска кръчма, сигурен съм, че ти първи ще се скриеш под масата, бабаитче клавиатурно

    Коментиран от #7

  • 7 Смяяях

    13 7 Отговор

    До коментар #6 от "Бесен Язовец":

    Прав си да ти кажа само за едно сгреши няма да се скрия под масата, а под полата на майка ти.

    Коментиран от #18

  • 8 обикновен Бг

    21 0 Отговор
    Бъркате, За тях всичко е позволено.
    Изнасилвания на ученички в Япония, убийства на цивилни ,гавра и мъчения масово по света.
    И СМЕШНИЦИТЕ ОТ ТЪЙ НАРЕЧЕНИЯ СЪД В ХАГА СИ ТРАЯТ ,ЗАЩОТО И САЩ ЩЕ КАЖАТ ЧЕ СА НЕЛИТИМНИ КАКТО КАЗАХА МАСОВО СВОБОДНИТЕ СТРАНИ.
    ТЪЙ ЧЕ ЗА АМЕРИКАНЦИТЕ ВСИЧКО Е ПОЗВОЛЕНО,ЧЕ ИНАЧЕ ЩЕ СПРАТ ПАРИТЕ ЗА ХАГА
  • 9 Амтон

    19 0 Отговор
    Това и и нас може да се е случавало. Но продажните медии са го крили.
    Спомнеъе си само как истински българи биха жестоко френски спец части, дошли незаконно на нала територия.
    Така че и краварите ги чака същото, само да се пробват.
    А най-добре да се изнасят с базите си.
  • 10 Не е писано във вестниците

    26 0 Отговор

    До коментар #5 от "Смяяях":

    Това вече е приложено. Преди две три години в Бургас гостува американски кораб и както си е редно, моряците бяха пуснати в отпуск да направят оборот на заведенията. Няма лошо, но в една дискотека дузина цветнокожи "морски пехотинци" пийнали малко и решили да се закачат с "туземките" (нали ние сме такива за западняците). Но си направили криво сметката - местните батки в анцузи набързо им показаха къде се намират. Докато дойде военна полиция, главите им станаха меки та трябваше да ги оправят във Военна болница. И цял дипломат се вдигна от София да замазва случая.
  • 11 Не е писано във вестниците

    16 0 Отговор
    Продължавам. Имам братовчед, който работи във военната база "Ново село" до Сливен. След оня случай, когато техни ядоха бой защото удариха шамар на момиче (този случай стигна до медиите), но има и доста случки, които не са стигнали. Обичайно проблемите ги правят латиносите и неграта и затова ядат много бой от местните. По принцип избягват да излизат по дискотеките и ходят организирано на групи, а Военна полиция си знаят и се паркират в близост до дискотеката. Това в Сливен
  • 12 Вуте

    21 0 Отговор
    Нека да отидат в Перник и да се правят на мъже !!!Не само глоба еми и бой и е"не ще има....
  • 13 обикновен Бг

    18 0 Отговор
    до Вуте
    .
    Ама верно, я си представи че отидат в Перник и в някоя кръчма се напият и започнат да закачат жените.
    МААААЛИИИИ ЩО БОЙ ЩЕ ОТНЕСАТ.
    .
    Имаше 1 случай в заПаднала европа, 4 ''велики'' американски летци бяха седнали в едно заведение и се четкаха взаимно за бонбандировките Им над Сърбия, :-) късата клечка се оказа ,че до тях седели 2 сърби, МАЛИИИ, МАААЛИИ СЪРБИТЕ БЯХА СПУКАЛИ ОТ БОЙ ХАМЕРИКАНЦИТЕ, БЯХА ГИ СМАЗАЛИ.
  • 14 Kcaniba

    14 0 Отговор
    амерски баклуци!!!
  • 15 Гост

    17 0 Отговор
    Световен АГРЕСОР. ОКУПАТОР на слаби държави. Безчинстват навсякъде по света.
  • 16 435

    14 1 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    В България няма толкова луд, който да вдигне ръка на американец! Тука ако почнат да мажат с блажна боя по картините в някой музей, полицията няма да се намеси! Ако някой реши да ги спре със сила, полицията ще го арестува, НЕГО и после НПО-тата ще го разчленят в платените медии - как не си е плащал данъците, как ритнал куче на 4г. и си гълтал сополите на 2г....

    Коментиран от #17

  • 17 стоян георгиев

    6 1 Отговор

    До коментар #16 от "435":

    егати глупостите си написал.в българия американските воиници дето се напиваха при операцията в косово редовно ядяха пердах от охраните на заведенията ,което се е случило и в румъния.американците обаче имат военна полиция която се отзовава на сигналите за проблеми с техни воиници заедно с нашата полиция и е многопо-опасна за самите воиници от българските органи ,щото при повдигане на обвинения следствието продължава в сащ и последствията често са в пъти по-сурови отколкото биха били у нас.
  • 18 Бесен Язовец

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Смяяях":

    Е, щом си чак такъв пъзльо, може и там да се скриеш !
  • 19 незнайко

    4 0 Отговор
    ЛЕКЕТАТА СА ТАКИВА НАВСЯКЪДЕ !!! Само истински ръкопашен бой ги спира !!!
Новини по държави: