9 Април, 2018 10:43 1 976 3

Израел удари по цели на Хамас в Газа

  • израел-
  • хамас-
  • газа

Напрежение в Близкия изток

Израелската армия нанесе тази сутрин удар по военен обект на "Хамас".

От армията потвърдиха, че става дума за военен обект на радикалното шиитско движение.

Ударената цел е използвана за прехвърляне на екстремистки елементи в Израел.

По данни на палестинското здравно министерство, от началото на сблъсъците по границата между Газа и Израел, започнали в края на март, досега са загинали около 30 палестинци, а почти 3000 са пострадали.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El comandante

    8 10 Отговор
    Човек когато и да убие моше винаги е закъснял!!!

    Коментиран от #2

  • 2 впечатлен

    11 7 Отговор

    До коментар #1 от "El comandante":

    Как да те разбирам? Да е плъзнал "моше" по целия свят уж бежанец и спасяващ се, а в същото време да убива хората в държавите, дали му подслон? Или да изнасилва и убива момичета и жени? Или да бие и блъска жените по стълби? Или да дивее и безчинства, завиждайки на цивилизацията. Като пишете тези отвратителни просташки препоръки за убийства на мирни хора, поне малко се замислете. Безпричинната омраза е чудовищна! Няма по-мъдър, миролюбив и рационален народ от евреите. Да не говорим за постиженията им в науката и музикалното изкуство. Христос е евреин, всички библейски личности са евреи. И тях ли би убил?! Бил ли си в Израел? Видял ли си как живеят палестинците там? Ние сме държава, известна с тъпотията и примитивното си мислене. Заради такива като тебе!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.