13 Април, 2018 07:23 3 122 19

Иран заплаши: Ще унищожим Тел Авив

  • иран-
  • израел-
  • бенямин нетаняху-
  • башар асад-
  • хизбулла

Това се случи само ден след като израелският министър-председател отправи подобно предупреждение към Техеран

Иран заплаши: Ще унищожим Тел Авив - 1
Снимки: БТА/АР

Висш ирански служител предупреди Израел да не провокира Иран. Това се случи само ден след като израелският министър-председател отправи подобно предупреждение към Техеран, предаде АР.

Али Ширази, помощник на иранския върховен духовен водач Али Хаменей, каза, цитиран от полуофициалната иранска информационна агенция Фарс, че Иран е способен да унищожи еврейската държава.

"Ако дадете повод на Иран, Тел Авив и Хайфа ще бъдат изтрити от лицето на Земята", каза той.

По време на възпоменателна церемония по повод Холокоста вчера израелският премиер Бенямин Нетаняху предупреди Иран "да не подлага на изпитание решимостта на Израел".

Иран неведнъж е предвещавал гибелта на еврейската държава и подкрепя въоръжени групировки, поставящи си за цел унищожаването му.

Нетаняху каза, че Израел няма да толерира иранско военно присъствие в Сирия, особено по границата си.

Иран заплаши: Ще унищожим Тел Авив

Иран е изпратил в подкрепа на правителствените сили на сирийския президент Башар Асад редовни войски от състава на Корпуса на гвардейците на Ислямската революция и паравоенни формирования.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Доналд Дък

    55 11 Отговор
    На снимката са двамата основни терористи в световен мащаб. Единия прост и психически неуравновесен, а другия лукав и долен. Иран, с помощта на целия арабски свят, наистина е добре да изтрият от лицето на земята дупката Израел.

    Коментиран от #3, #6, #8, #19

  • 2 no name no face no number

    34 7 Отговор
    Успех Перси!
  • 3 mediator37

    19 3 Отговор

    До коментар #1 от "Доналд Дък":

    +++
  • 4 бббббб

    23 1 Отговор
    Най- големите вярващи убиват най-много в името на БОГ!!!
  • 5 куку руку ку

    27 4 Отговор
    Изречено преди повече от 30 години...

    "Някога Юда стана „оръдие на злото“, предавайки Христос. Сега еврейският народ ще се превърне в „оръдие“, за да пострадат много християнски страни.”

    „В оня район се таи огромен неуправляем пожар. Когато избухне, много евреи ще идат от „другата страна на Мира“ (ще загинат). Заради онуй, което вършат сега с арабите, ще бъдат овъзмездени. Ще са сразени, бити и прогонени от тях. Събитието ще настъпи след масивен геокатаклизъм.”

    "Тогава ще последват мощни удари от вси страни срещу евреите. В стремежа да оцелеят, бягайки, някои ще се укрият в затънтена пещера. Там, угнетени от погрома, с изненада ще попаднат на Мойсеевия ковчег със скрижалите. Тогава ще си припомнят забравения Завет."

    Източник: http://slava-sevrukova.com/israel/
  • 6 Гост

    27 2 Отговор

    До коментар #1 от "Доналд Дък":

    Според мен, само Иран би се справил без проблем. Защо не се правят на интересни само тея двамата негодници, а цялото НАТО искат да насъскат срещу Русия и Иран
  • 7 Българина

    23 4 Отговор
    Защо ли от император Адриан насам няма държава която да не е гонила и преследвала два етноса заради безчинствата им ци ганите и евреите, общото е че все искат нещата на другите, едните от сребролюбство, другите за оцелеят физически.. И за тези 2000 г едните все още нямат държава другите си откраднаха такава но скоро ще им я вземат, не я заалужават, а Бог им даде шанс...

    Коментиран от #9

  • 8 отговор

    6 24 Отговор

    До коментар #1 от "Доналд Дък":

    Казано е, който копае гроб другиму, сам влиза в него. Не подценявайте еврейския народ. Интелектът, който притежава, в пъти надхвърля този на останалите хора на планетата, да не говорим за ислямската тъпотия и дивотия. Защото поклоните по 5 пъти на ден в посока изток никак не им помага да придобият умствени заложби. Те и затова се превърнаха в оръжие в ръцете на един залязващ предводител на едни хора, който в момента се опитва да прави нещо средно между капитализъм и социализъм с цената на мизерията на народа си, с много лъжи и убийства, който подкрепя обречен режим в арабска държава, срината до основи, с една разрушена икономика. Разумът е най-великото и трудно постижимо качество, особено на държавно ниво. Само и единствено той, здравият разум, може да спаси света, нищо друго!

    Коментиран от #14

  • 9 впечатлен

    3 25 Отговор

    До коментар #7 от "Българина":

    Българино, пишеш отвратителни неща в ущърб и то сериозен на собствената си личност. Каква прилика намери между циганите и евреите? Едните са носители на прогреса на човечеството, най-известните учени в световен мащаб да евреи. Така ли е с циганите? Освен да крадат, да се бият, да раждат по 10 деца и да тънат в мръсотия, те нищо не правят. Евреите и циганите са напълно противоположни. Християнството е основано от евреи. Всички герои от Евангелията са от този народ. Чел ли си нещо от Библията, знаеш ли какво е Евангелие? Не мога да разбера какво става с нас, българите. Само най-простите и неориентираните ли останахме на тази приказна земя, която за съжаление от липса на разум унищожаваме? Абе хора, преди да пишете, поне малко помислете.

    Коментиран от #10, #11, #15, #18

  • 10 До впечатлен

    18 2 Отговор

    До коментар #9 от "впечатлен":

    Има едно журналистическо изследване с интервюта в израел на обикновени хора по улицата, с въпроси за Христос и какво мислят за него, отговорите бяха отнрода кой е той и не ни интересува! Така че тия не са създали нищо освен печатането на пари и подмолни методи за управление на държави и континенти, това го могат, на това ги учат, после св сърдят че не ги харесват, ами да си направят равносметка защо? Но не искат да се погледнат в огледалото. И двата етноса са двете лица на една и съща монета, едната е лицеприятната с цифрата, другата е с пълнежа
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Сейф кард

    20 1 Отговор
    Най-големият враг на България – масонът лорд Биконсфилд Дизраели (Бенджамин или Бениамин Д’Израели, 1804-1881 г.), министър – председател на Англия, отявлен българофоб и мизантроп.
    Особено активен бил лорд Дизраели (1804-1881 г.), който бил лидер и идеолог на Консервативната партия и министър-председател на Англия. Той е един от главните виновници за не осъществяването по-късно на „Санстефанска България“ (т.е. България в почти пълните си исторически и етнически граници на Балканите). Биконсфилд Дизраели (Биконсфелд Бениамин Дизраели) изпитвал патологична омраза към България, което е лесно обяснимо от гледна точка на философията на талмудистите. На него принадлежат думите: „На Балканите, ако ще да загинат сто хиляди българи, но да не се накърнят нашите интереси!“ В този дух му пригласят Хенри Елиът – английски посланик в Цариград, и лорд Дерби в английския парламент, поддържани от реакционни кръгове и задкулисни играчи – агенти на Синедриона.
  • 14 no name no face no number

    13 3 Отговор

    До коментар #8 от "отговор":

    И бреее ти ги изкара всичките вундеркини.Нито са най- умни, нито най- красиви и нито най- добри. Но виж за най нагла и подла нация да няма кой да ги бие. Тва са исраелците
  • 15 СЕВАР

    10 1 Отговор

    До коментар #9 от "впечатлен":

    Аз съм чел доста от библията и там има гнусни неща . Например как две сестри напиват баща си и го изчукват . Освен това Господ им бил казал за еди - кой си народ да идат и да го изтребят , дори животните и фиданките им да унищожат . Кой Господ би накарал децата си да постъпят така с братята си ? Болният им мозъкда ! И има безброй гадости вю библията , които не мога да изброя . А колкото до християнството - няма нищо общо с тях освен , че са избрали разбойника да живее , а Христос да умре . И те са го преследвали , а не римляните . Освен това Христос и учениците му са от Галилея ( освен юда ) , където живеят ,,езичници '' , а не евреи . В писмото на Пилат до императора има описание на Христос и то говори за съвсем друг етнос .
  • 16 Оху Боху

    5 12 Отговор
    Господа, спрете се. Истинските евреи наистина са елита на тази планета, но има и доста жидове. Има руска поговорка- Пази еврея, бий жида! Умни са защото от 4 годишна възраст изучават Тора, а Тора няма равна на себе си, всичко останало са или измишльотини или фалшификати. Да, да, отнася се и до официалните енангелия и до корана. Обаче Талмудът е много вредна книга. Фюрерът е преписвал идеите от него в Моята борба. Нацизмът е само един прикрит Сионизъм и нищо друго. Така, че вие си преценете какви искате да бъдете- евреи, жидове или прости животни, входът е свободен!
  • 17 ха ха ха

    11 2 Отговор
    Иран когато и да ги унищожи, няма да сбърка...
  • 18 Гост

    12 1 Отговор

    До коментар #9 от "впечатлен":

    Абе,пак ли да пиша за "най известните учени " беее. Плагиати и двамата. Други няма. единя освен плагиат е бил доста зле, не случайно слаб студент и ученик . Кооолко пъти да повтарям бе
    Първо -пада така наречената му космологична константа и се приема константато на Хабъл, която е ТОЧНО ОБРАТНОТО.
    Второ - Черните дупки излъчват
    Трето -досега са регистрирани две неутрино,по бързи от фотона,които се замитат.това няма да бъде за дълго
    Четвърто -Нилс Бор го прави за смях,така наречения основател на квантовата механика

    Другият известен учен-чифут,най вероятно е плагиатствал от Робърт Хук.

    Това са двамата известни чифути -учени.
  • 19 хахахаааа

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Доналд Дък":

    Липсва баш терориста Путин!