Last news in Fakti

15 Април, 2018 21:12 3 187 28

Възстановяването на Сирия ще струва $ 400 млрд.

  • сирия-
  • башар асад-
  • русия

Според Башар Асад най-важно е възстановяването на инфраструктурата

За възстановяването на сирийската икономика ще са необходими $ 400 млрд. Това заяви сирийският президент Башар Асад, цитиран от РИА Новости.

Асад говори по време на среща с руска делегация. Пред нея той е заявил, че на този етап най-важният въпрос е възстановяването на инфраструктурата в страната,

Руската делегация е била водената от Дмитрий Саблин. Тя е посетила Палмира и Хомс. Пред нея Асад е заявил, че няма да чака западни петролни и газови компании за работа в страната.

„Ние искаме да работим с руски компании и вече говорих за това с руския президент Владимир Путин в Сочи. Ние искаме да използваме руския опит при организацията на многопартийни избори“, заяви Асад.

Той очаква бързо предвижване на руски компании.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 неутрален

    37 10 Отговор
    Пак сме от обратната страна на желязната завеса. Напишете в Youtube : Moscow roads, Moscow sity, Best of MODERN Moscow . Меко казано съм изненадан колко са "зле" руснаците. Дай боже и нам такава "мизерия". Ако си мислите че само в Москва е "зле" напишете пак в Youtube : Kazan. Aerial photo . Това е столицата на ... Татаристан!!! Много са зле! Напишете Best of Vladivostok. Там в далечния изток също са много зле. Да не ви говоря колко са зле в Грозни - сринат до основи до преди 15 години .... Напишете Мой город Грозни !!! Май в западна Европа няма такива градове. Благоустроени, светли, чисти. А Петербург е направо извънземно красив. Виена , Париж , Лондон ... бледнеят. Гледайте!

    Коментиран от #8, #10

  • 2 Kcaniba

    35 10 Отговор
    който е с Русия зло не е видял!!!
    Ни робство, ни колонии, ни фосфорни, ни атомни бомби!!!
    Сега Русия ще строи в Сирия!!
    Газпров ще работи там и т.н. !!!

    Коментиран от #5

  • 3 Огняра

    10 22 Отговор
    Ааа ти да видиш сега путинофилите да кажат що е била там Русия.Мобе заради сините очи на Асадчо.

    Коментиран от #25

  • 4 патриотъ

    25 7 Отговор
    Щом се заговори за възстановяване на Сирия,това е една добра новина и на мястото на Асад не бих пуснал и половин западняк на тереторията на Сирия!

    Коментиран от #6

  • 5 хохохо

    14 18 Отговор

    До коментар #2 от "Kcaniba":

    Всяка една държава която е била под крилото на Русия в момента тъне в мизерия.Не съществува държава която да е богата и развита,ако в даден период от историята си е била под егидата на русия.
  • 6 русия е джудже

    10 17 Отговор

    До коментар #4 от "патриотъ":

    То кой подяволите ще иска да отиде в Сирия ? Ти нормален ли си ? Да си правят там някакъв ислямо-руски съюз и да не ни занимават с тяхните глупости.Най-добре ще е и на руските бояришници да им се забрани достъп до развитите и богати страни ,да ги видим как ще ходят на екскурзии в Таджикистан,Туркменистан и Казакстан.Нали Русия и исляма вървят ръка за ръка.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Иванов

    9 16 Отговор

    До коментар #1 от "неутрален":

    А защо спинът в същите тези градове е почти колкото в Африка???
  • 9 Ко ко

    1 3 Отговор

    До коментар #7 от "Kcaniba":

    Ко каза ко ко ?

    Коментиран от #11

  • 10 утрален

    6 9 Отговор

    До коментар #1 от "неутрален":

    Май не си съвсем неутрален. Постът ти го подсказва.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Расулюлах

    3 9 Отговор
    Асаде никви избори опозицията е за обесване требва само 1 диктатор да управлява пожизнено другото е разтури къща
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 монтехристо

    11 7 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: За възстановяването на сирийската икономика ще са необходими $ 400 млрд. Това заяви сирийският президент Башар Асад"

    Защо в долари, търси ги в рубли...или в калашници. Щото само това може да очакваш от П...н.
  • 15 onq s konq

    9 11 Отговор
    Тоя се прави на луд за Еврофондове при това без нито веднъж да е прегърнал Меркел !Има мнооого да се учи от бат Бойко който е изградил такъв рефлекс у женицата,че тя още като го зърне и се хвърля в обятията му!После вече следват реплики като:Той- "Радвам се да те видя госпожо,изглеждаш фантастично"!Тя-"Аз повече!А имаш ли си пари?"Той-"Да."Тя-"А не искаш ли още?"Той-"Е,...Не е културно и възпитано..."Тя-"Ясно-още утре ще ги получиш...палавник такъв!"Аре да се пробва Башар при Путин и гаранция че ще чуе "Пари няма-действайте"...само че на руски:)

    Коментиран от #19

  • 16 Съюза

    16 8 Отговор
    Точно така много хляб ще има за руските компаний ,измекяри като сащ и британия разрушиха Сирия те трябва да платят за въстановяването и.
  • 17 Иванов

    7 7 Отговор
    Можете да слагате минуси колкото щете, но ако си лягате с рускинче си слагайте по два кондома, защото спинът не се лекува!
  • 18 не ял баклава

    2 0 Отговор
    а онези баклавички в металните кутии дали пак ще ги правят
  • 19 Диди

    3 9 Отговор

    До коментар #15 от "onq s konq":

    Ха ха. Кончо много ти се отдава да пишеш разни историйки.Иран и Русия трябва да помогнат за изграждането на Сирия.Европа също ще помогне,за да могат хората да заживеят нормално.А Асад трябва да бъде съден в Хага.Мисля,че ще го осъдят.

    Коментиран от #21

  • 20 загрижен

    13 1 Отговор
    то и на България долу -горе толкоз и трябват
  • 21 onq s konq

    1 5 Отговор

    До коментар #19 от "Диди":

    Данке Диди,данке!На теб обаче не винаги ти се отдава да ме различиш от наглия русофил който си позволява да пише с моя ник.Но...тва да ти е кусура:)

    Коментиран от #23

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Диди

    3 6 Отговор

    До коментар #21 от "onq s konq":

    Е,всеки тук пише с по 5 ника...нищо чудно.Май само аз пиша с един ник.

    Коментиран от #24

  • 24 onq s konq

    0 1 Отговор

    До коментар #23 от "Диди":

    Ето-виждаш ли го ном 22?Е това е Бесния язовец който никога не спи и дебне денонощно.Както и да е-Господ е решил че света има нужда и от такива като го е създавал.А може и към него някоя някога да е изпитвала чувства-казва ли ти някой?:)
  • 25 Гостът

    9 4 Отговор

    До коментар #3 от "Огняра":

    Путин е там защото Асад го е поканил.А кажи ти сега пък,какво правят там американските главорези и унищожители на държави.Отворко.
  • 26 Сссерем

    4 0 Отговор
    Ударите сега започват,асад е минало,няма какво да преговаря да си слага въжето и на бесилото.
  • 27 хаха

    1 0 Отговор
    Муахаааааа, ще се спукам от смях продънена държава като Русия ще възстановява Сирия и ще им помагат в избори :)))))
  • 28 стоян георгиев

    0 0 Отговор
    а въстановяването на русия ще струва около 400000 млрд. та сигурно асад и путин са си говорили кои ще им даде парите!!!!смяххх!ако трябва да съм сериозен парата ще е ключа към бъдещето на сирия.тези които ще я дадат те ще поръчат музиката независимо от сегашното положение там.запада както и съседите на сирия без иран няма дадат и пукнат долар докато сирия се владее от асад иран и русия.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания