Last news in Fakti

18 Април, 2018 07:17 1 757 9

ЕС не се отнася справедливо с Турция

  • турция-
  • доклад-
  • ес

Недоволство след изказване на Йоханес Хан

ЕС не се отнася справедливо с Турция. Това заяви турският вицепремиер Бекир Боздак, цитиран от Ройтерс.

По-рано днес европейският комисар по разширяването Йоханес Хан заяви, че Турция все повече се отдалечава от ЕС.

"Въпреки позитивните мнения в доклада на ЕК, в ЕС не могат да скрият негативното си отношение към Турция. Гърция нарушава международното право, като отказв да детронира избягалите след опита за преврат турски военни", заяви Боздак.

ЕС вече призова Турция да постигне напредък в свободата на словото и правосъдната система.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 TAS

    13 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Гърция нарушава международното право, като отказв да детронира избягалите след опита за преврат турски военни",

    Детронира???

    Не знаех, че Гърция е монархия и управляват турски военни. :))
  • 2 Бекир Боздак

    7 12 Отговор
    Турция берат проблеми с така наречените фалшиви турци гюленисти, които са повечето български мохамедани, предатели на турция. От там идват всичките проблеми на Турция.

    Коментиран от #4, #5

  • 3 БГР

    10 1 Отговор
    Бе те ЕС се отнасят с членките си като подлоги, тоя за какво зяпа....?!
  • 4 ттков

    11 8 Отговор

    До коментар #2 от "Бекир Боздак":

    Що бе ти къф турчин си? Пряк потомък на Баязид може би или на Сюлейман отроче си? Туй в махалата всички сте повече от турци. Малко тъмнеете и джуките ви с виолетов отенък, но пък сте си турци, нали. Ние ви викаме Maнгусти, но вие си мислете, че сте турци. А какво е турчин да те попитам? Ти знаеш ли, че такъв народ няма и никога не е имало? Турски език също. Вие сте сбир
    щайн оТ османската империя от всички поробени народи. Кемал ви измисли име, нация и език, за да се правите сега, че сте велики пуйки. Пълни смешници с големи комплекси...

    Коментиран от #7

  • 5 антрополог

    10 4 Отговор

    До коментар #2 от "Бекир Боздак":

    а какво значи "турчин", знаеш ли? Всеки който е турски гражданин. Никъде няма изискване да си внук на Осман паша. Ако беше така, повечето днешни турци щяха да са "фалшиви". В Турция скоро пуснаха анонимни ДНК тестове и се оказа, че голяма част от населението, без да подозират, имат албански, босненски и дори арменски и гръцки корени, много ти здраве ако се мислиш за чист тюрк. На Балканите и в Анадола няма чисти нации, всичко е омешано.
  • 6 АзСъмМунчо

    6 2 Отговор
    Прави са!
    Трябва по 3 милиарда на месец, Ердоган да го канят на персийски килим в Берлин всеки месец, да му махнат визите, да му позволят да си вземе колкото иска земя от източна Европа и Азия и да се обрежем публично в знак на обич....
  • 7 Бекир Боздак

    7 4 Отговор

    До коментар #4 от "ттков":

    Прави си напълно, аз говоря за същото! Турците тук са менте швепс, който освен за избори с подкуп полусвински кюфтета, друго не им се случва като внимание от Турция.
  • 8 инфо бг

    9 3 Отговор
    ЕС никога не е искала турция и няма да я иска ,просто изчаква да се изградят центровете за мигранти в Либия, за да може да ги складира там, а и не искат 40 милиона кюрди, плюс 40 милиона същества с неопределен пол и индентичност.

    Коментиран от #9

  • 9 ЬЯАОЖ

    4 2 Отговор

    До коментар #8 от "инфо бг":

    Тъкмо ще складират турците и кюрдите там
Новини по държави: