Last news in Fakti

18 Април, 2018 13:30 1 314 4

Иран няма да напада свои съседи

  • иран-
  • напада-
  • съседи

Страната ще продължи да се грижи за своята отбрана

Иран по никакъв начин не смята да напада свои съседи. Това заяви иранският президент Хасан Рохани , цитиран от РИА Новости.

Той подчерта, че неговата страна няма, нито нужда, нито намерение да напада други държави. Все пак страната ще продължи да произвежда оръжия за своята защита.

„Ние искаме да сме добър съсед и вие да сте добри съседи за нас. Ние сме голяма цивилизационна страна с много ресурси. От столетия не сме нападали свои съседи или страни от региона“, заяви Рохани.

Западни държави често обвиняват Иран, че дестабилизира Близкия Изток. От там отвръщат, че това са безпричинни нападения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванов

    3 11 Отговор
    Чалмалийте са смекчили тона. Нали щяха да издавят израелците в морето и да ги избият докрак. Изглежда бомбажа на Дамаск ги вразуми, а не брътвежите на Москал, че били свалили 70% от ракетите. Свалили са грънци!

    Коментиран от #2

  • 2 Morgoth

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "Иванов":

    Технически погледнат той говори за съседните страни, а Израел не им е съсед ;)

    Коментиран от #3

  • 3 Бесен Язовец

    1 4 Отговор

    До коментар #2 от "Morgoth":

    Комшии са !
  • 4 Не знам

    2 0 Отговор
    Казаха, че ще ги издавят в морето ако ги нападнат те първи. Ама както е тръгнало Израел смята да се дави в Сирия заедно с арабите. Веднага след масирания удар щатите сложиха на масата подмяната на своите военни с пушечно месо от арабските държави