Last news in Fakti

19 Април, 2018 13:40 2 569 18

Русия си стреля сама в крака

  • русия-
  • дмитрий рогозин-
  • сащ

Дмитрий Рогозин недоволен от контрасанкциите срещу САЩ

С контрасанкциите срещу САЩ Русия сама си стреля в крака. Това заяви руският вицепремиер Дмитрий Рогозин, цитиран от РБК.

Според него е било грешка да се спрат доставките на ракетни двигатели за САЩ.

„Американците все още пътуват с наши кораби „Союз“ и с тях имаме добро сътрудничество в тази сфера, както не виждам защо трябва да спираме нещата сега. С тази политика можем да се застреляме в крака, като загърбваме икономическия прагматизъм“, заяви Рогозин.

Рогозин заяви, че страната му изнася не особено модерни ракетни двигатели, с парите от които купува нови. Той подчерта, че на този етап сътрудничеството със САЩ всъщност е по-изгодно за Русия.

САЩ въведоха нови санкции срещу Русия преди няколко месеца, които засегнаха някои от големите корпорации в страната. Сега се проучват възможностите за нови споразумения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Санкция

    17 6 Отговор
    За аналлизаторите, в момента Русия няма действащо правителство, след като Медведев депозира остава миналата седмица в руската дума. За тъи англичаните и американците използеаха момента да нанесат удар по Сирия. Ако Рогозин е направил такова изказване, то не е като вицепремиер, а като обикновен гражданин.

    Коментиран от #4

  • 2 Реалист

    12 18 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Рогозин заяви, че страната му изнася не особено модерни ракетни двигатели, с парите от които купува нови."

    Какво да му коментираш?!

    Я да чуем как ще изкоментират русоробите в сайта? Хайде, оплюйте Рогозин де...

    Коментиран от #12

  • 3 Санкция

    10 2 Отговор
    Оставка.... извинявам се за правописа
  • 4 Реалист

    5 12 Отговор

    До коментар #1 от "Санкция":

    Май не си чувал яе правителството ПРОДЪЛЖАВА да изпълнява задълженията си до встъпване във власта на следващото, за да не се стига до вакуум във власта.

    Амааааа то требе да са четат не само опорните точки от Позитано и Решетников
  • 5 onq s konq

    14 16 Отговор
    Това са думи не на някакъв си соросоид,а НА РУСКИЯ ВИЦЕПРЕМИЕР!И тия думи не са отправени към широката руска аудитория,А ДИРЕКТНО КЪМ ПУТИН,като се опитва по възможно най-безболезнен начин да му обясни че НЕ МОЖЕ БЕДНИЯ ДА СИ ПОЗВОЛИ ДА "ДЕЛИ МЕГДАН" С БОГАТИЯ...защото резултатът неминуемо е плачевен!

    Коментиран от #13

  • 6 El comandante

    12 10 Отговор
    Това Рогозин ли го казва или факти???ХаХаХа!!!

    Коментиран от #9

  • 7 Анализ

    13 16 Отговор
    Американците - летят с руски ракетни двигатели!
    Това е истината, всеки българин може сам да си направи сам сметката:
    Кой - кой е?
    В стратегически план Американците винаги ще лазят сред Русия

    Когато фактите говорат и боговети мълчат!

    Коментиран от #10

  • 8 Пеньо

    9 9 Отговор
    Контрасанкции! Звучи по-глупаво и от контрапротест!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Гост

    5 6 Отговор

    До коментар #7 от "Анализ":

    Платили са ги с Кока Кола. Защо не! Щом може изтребители да се плащат с чай.
  • 11 Путин

    9 7 Отговор
    А във Флагман пише ,че руснаците са потопили Доналд Кук

    Ууууррррраааааааа !
  • 12 Бай хой

    14 13 Отговор

    До коментар #2 от "Реалист":

    Уж си схванато момче а бавно схващаш.
    Да ти поясня. Продават на хамитата не най технологичните двигатели и с парите купуват най технологичните които са произведени също в Русия от руснаци. Понял? Както и откъдето и да го погледнеш все тая. Говедо бойс са изостанали далеч далеч назад. Принудени са да се молят за стари двигатели.

    Коментиран от #14

  • 13 na onq konq

    11 9 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    Айде бе това че преобладаващата маса руско население не е заможно,не ги прави бедни.Ами във Сащ как е? А? -пак така. Разлика е само в една малка подробност- Русия разполага с колосални природни ресурси,за разлика от останалите.
  • 14 Реалист

    11 9 Отговор

    До коментар #12 от "Бай хой":

    Това за двигателите може да го обясниш на пенсионерската вечеринка на БСП, другаде дикиш не хваща...

    Днеска също се обади Мъск и пита кога ще му продадете двигатели... От Върджин също чакат... За индийци, китайци, европейци и японци няма да споменавам... На опашка са наредени...

    Абе това бояришника от пеленачета ли почват да ви го дават? Или е просто от деменцията?

    Коментиран от #15, #16

  • 15 Гост

    5 8 Отговор

    До коментар #14 от "Реалист":

    Ти глей тоя пенсионер дето ходи по вечеринките да не се окаже биологичния ти татко, че той кога е вършал, майкати тогава се е заплождала. Та нищо чудно :)
  • 16 Бай хой

    3 7 Отговор

    До коментар #14 от "Реалист":

    Той мъскито сейчас твори проджект да пусне в орбита един от електрическите си камиони. Тоя идиот ли даваш за пример?
  • 17 Реалист

    4 11 Отговор
    Русия е велика и горда .Има самочувствие да прави това ,което е добре за нея ! САЩ , Англия ,Франция и др. ,само джафкат ,като помиярчета след камион !

    Коментиран от #18

  • 18 Реалист

    8 5 Отговор

    До коментар #17 от "Реалист":

    Оказах се прав - от деменцията забрави с кой ник пишеш и почна с "моя". Ами ела и седни тогава пак там...

    А рашка е страна с хубави хора временно управлявана от параноик с наполеонов синдром. Те ще се оправят във времето, но вие другари копейкаджии - не...

    Коментара на статията с ракетните двигатели само показва колко е изкукал електората на курни. Не само хвърляте пари от терасите ами се и търкаляте по жълтите павета за да спрете времето. Е, няма как да стане - измирате и партийката ви я закриваме. Апропо, той офенния дето го избрахме за президент ще ви я закрие и преди това. Особенно ако свинаря гергов му застане отзад. Тогава секретарката на слави всеки ден ще ви демонстрира ботуши и дантели.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания