Last news in Fakti

29 Април, 2018 17:51 8 137 12

13 тира спасиха самоубиец (ВИДЕО)

  • самоубиец-
  • детройт

13 тира, призовани от мичиганската щатска полиция, спасиха живота на кандидат-самоубиец в САЩ. Инцидентът станал на междуградско шосе 696 край Детройт, предаде "Блиц".

Полицейски патрул забелязал човек, стоящ на перилата на мост над магистралата и бързо спрял движението по пътя. Според Detroit News, полицаите помолили 13 шофьора на камиони да се притекат на помощ. Идеята била машините да се паркират под моста плътно една до друга, за да се предотврати смъртоносен скок.

Благодарение на акцията, след няколко часа преговори мъжът бил свален от моста благополучно и откаран в местна болница за изследвания. Полицаите дойдоха и помолиха 6 - 7 от нас да тръгнем с камионите, след което ни наредиха един до друг под моста. Същото се случи и от другата страна на шосето.

Просто се случи да съм сред хората там, заявява един от шофьорите на тир, участвал в спасителната акция. След като всичко свърши, момчетата от полицията дойдоха да се ръкуват с всеки един от нас и да ни благодарят, допълва той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скй

    22 4 Отговор
    Тва беше преди 5 дена е братле. Много навреме статия.
  • 2 vasik atanasova

    25 9 Отговор
    тука никога не може да стане това
    евала на краварите
    отзивчивост и мъжество
  • 3 Къртев

    19 33 Отговор
    Да ви имам и акъла прост американски. Та все едно не може да скочи м/у тировете. Полицаите са умни тапананари

    Коментиран от #4

  • 4 outlander

    27 11 Отговор

    До коментар #3 от "Къртев":

    Ти и повечето българи, защото преливате от акъл, за това държавата ви прилича на свинска кочина и се изтребвате по пътищата като в скотобойна.

    Коментиран от #6

  • 5 Къртев

    11 6 Отговор
    Не е прилично да ми говорите на Ти, след като не се познаваме, а що се отнася по темата: Мисля, че не е Ваша работа да съдите, кой, колко акъл има и в каква кочина живее. А за пътищата сте много прав и не споря.
  • 6 Иванов

    6 6 Отговор

    До коментар #4 от "outlander":

    Албански, тонът ти не ми харесва и ще се скараме. Като не ти харесва, кеф ти Тирана, Прищина или Скопие!...

    Коментиран от #7

  • 7 outlander

    5 6 Отговор

    До коментар #6 от "Иванов":

    Турски, така се стреснах от факта, че тонът ми не ти харесва, че си го преместих в другия крачол.

    Коментиран от #8, #9

  • 8 ЛАЛАЛА

    12 3 Отговор

    До коментар #7 от "outlander":

    Никога не обиждайте, българите, като народ! Ако сте албанец, попитайте по-възрастните албанци в Тирана
    какво помнят и защо се отнасят с уважение и страхопочитание към нас. Ако сте югославски шиптар, даже нямя да се хабя да ви обяснявам, кои сме, от къде идваме и защо още ни има и ще ни има, като народ и територия.
  • 9 Гост

    3 3 Отговор

    До коментар #7 от "outlander":

    Преместих там дето ядеш хляб.
  • 10 един там

    1 1 Отговор
    Много нисък мост избрал.
    5-6 м.височина е и по-сигурно е да си потроши кокалите отколкото да умре или ако умре няма да е веднага и ще се мъчи. Друг у въпросът, че сигурно ще бъде прегазен от колите.
  • 11 DonaldDuck

    1 0 Отговор
    Ако е бил сериозен като е виждал какво става, щял е да скочи по някое време особено тъкмо преди камион да паркира под моста. ПР, помпозност, де факт, някакъв цирк. Американците големи патриоти и филантропи, правят какво ли не да спасят всеки един човешки живот...бла-бла-бла
  • 12 ЦСКА ВЪВ В ГРУПА ВИНОВЕН Е ЛУПИ

    0 0 Отговор
    Само аз ли преброих 12 тира???