Last news in Fakti

1 Май, 2018 20:45 2 267 3

Тръмп недоволен след изтичане на въпроси

  • доналд тръмп-
  • въпроси-
  • сащ

Изтекоха въпросите, които бяха изпратени на президента на САЩ от специалния прокурор

Президентът на САЩ Доанлд Тръмп обяви, че е недоволен от изтичането на въпросите за руската намеса, които са му били изпратени от прокуратурата, съобщи Fox News.

През вчерашния ден въпросите бяха публикувани от вестник „Но Йорк Таймс“. Това бяха 40 въпроса, които специалният прокурор Робърт Мълър беше изпратил на Тръмп. Те бяха във връзка с обвиненията за руска намеса по време на изборите в САЩ .

„Това, че въпросите за руския лов на вещици са изтекли в медиите е безобразно и недопустимо. Няма въпроси за тайно споразумение. Виждам, че някой е скалъпил разследване за сговор, който никога не е съществувал, като всичко започна с изтичане на класифицирана информация“, заяви Тръмп.

Очаква се скоро той да отговори на въпросите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 среднощен

    5 1 Отговор
    Разбира се, че няма тайно споразумение! "Нещата станаха случайно, но затова пък добре"! "Нищо ново след Рим!"
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Кдкдкейдк

    0 1 Отговор
    Бандитите от deep state , не го харесват и му правят ку*венски номера