Last news in Fakti

8 Май, 2018 13:11 1 678 7

Вучич на спешни консултации при Путин

  • александър вучич-
  • русия-
  • сърбия-
  • владимир путин

Сръбският президент ще бъде първият държавник, който ще се срещне с Путин след неговото официално встъпване в длъжност

Президентът на Сърбия Александър Вучич започва двудневно посещение в Москва, по време на което ще се срещне с президента на Русия Владимир Путин, който започна четвъртия си мандат, и ще присъства на парада по повод Деня на победата над фашизма, съобщават сръбските издания.

Вучич ще бъде първият държавник, който ще се срещне с Путин след неговото официално встъпване в длъжност. За президента Вучич това е второто важно посещение в чужбина тази седмица след визитата в Турция, отбелязват сръбските медии.

Политиката на Вучич очевидно е одобрявана от неговите сънародници. В евентуални парламентарни избори, ако бъдат проведени днес, биха участвали 44 процента от гражданите на Сърбия, а 56,9 на сто биха гласували за Сръбската прогресивна партия на президента, сочи анкета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 патриотъ

    18 7 Отговор
    Браво на сърбите,те не сменят приоритетите си всеки ден като нас и винаги са били с Русия!И в момента те са на правилната страна!

    Коментиран от #2, #6

  • 2 ббб

    4 12 Отговор

    До коментар #1 от "патриотъ":

    Патриотъ,само премиера им ходи при Путин,иначе всички сърби са при Меркел.
    Браво на сърбите!

    Коментиран от #3

  • 3 Бай хой

    12 3 Отговор

    До коментар #2 от "ббб":

    А меркел ходи при Путин. ФАКТ.

    Коментиран от #4

  • 4 ббб

    6 6 Отговор

    До коментар #3 от "Бай хой":

    Като влезна в Сърбия , не ме питат с рубли ли ще плащам.
    Направи опит да им платиш с рубли!
  • 5 А БЪЛГАРИЯ ЗАЩО СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ НАТО ?

    6 1 Отговор
    ДА ЯДЕМ ШАМАРА ? КОГА ЩЕ ПРОУМЕЕМ ЧЕ СЪС ЗАПАДА ВИНАГИ СМАЗВАМЕ, МАЗНАТА ОПАШКА ! И ПРЕЗИДЕНТА И БОБИ РЕКЕТЬОРА И ИЗМАМНИЦИТЕ ОТ НС НИ ВОДЯТ КЪМ ТЕЖКИ СЪДБИНИ ! ЕДВА ЛИ ГОСПОД ЩЕ ИМ ПРОСТИ А И АЗ СЪЩО !
  • 6 Шляхтиц

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "патриотъ":

    Поздравления! И аз мисля така. Българските управници винаги включват България към губещата страна. През ВСВ България е обявила война на СССР, но ни бомбардираха англичаните и убиха няколко хиляди невинни граждани.

    Коментиран от #7

  • 7 Батката

    4 5 Отговор

    До коментар #6 от "Шляхтиц":

    Елементарник, 2иж кой на кого обявява война. Съветският съюз обявява война на България. Ние с тях не воюваме, а те ни окупират.
Новини по държави: