Last news in Fakti

8 Май, 2018 12:29, обновена 8 Май, 2018 12:51 7 220 14

Откриха мъртъв български дипломат в Токио

  • япония-
  • дипломат-
  • българия

Смята се, че е паднал от сграда

Откриха мъртъв български дипломат в Токио - 1
Снимка: Shutterstock

Мъж, идентифициран като първи секретар на българското посолство в Япония, е бил открит мъртъв, съобщи Japan Today.

За него се знае, че е на 41 години. Името му не се споменава. Той е бил откаран в болница, където установили смъртта му.

Според сайта на Министерството на външните работи първият секретар в мисията ни в Япония е Ивац Владайчев.

Тялото на мъжа е било открито пред търговската сграда Шинджуку в Токио. Преди това минувач е съобщил в полицията, че е видял мъж, падащ от високо.

Полицията работи по версията за самоубийство. Мъжът е бил идентифициран като служител в българското посолство в Япония.

Очевидци твърдят, че са видели човек да стои на 7-ия етаж преди падането.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 патриотъ

    9 1 Отговор
    Помогнали са му да падне,най-вероятно!
  • 2 тито

    4 11 Отговор
    Абе тоя каламутник се напил и е паднал
  • 3 Виго

    6 4 Отговор
    Не се е напил,направил си е сепуко
  • 4 един

    15 5 Отговор
    Не вярвам да се е самоубил, освен ако е замесен в някакво престъпление със сигурни доказателства, или някакво тежко заболяване. Истината е, че по родните ни посолства кой знае как и по какви причини обикновено се изпращат върли алкохолици. Може да не е така в случая, но да се изложиш с такова самоубийство в чуждата държава, без да си даваш сметка, че излагаш и родината си, е признак, че или е бил пиян, или надрусан. Дипломатите ни трябва да са едни от най-отговорните служители на държавата. А далеч не е така, може би с много малки изключения. Посолствата ни се превръщат в гнезда на оси, в които, разделени на лагери, хората се мразят и се клеветят, крещят си, понякога даже се стига до бой. В същото време, ако някой наш гражданин потърси помощ от тях, се крият. Ще се разбере и ще се премълчи, както става обикновено. Жалко за относително младия човек! Съболезнования на близките му.
  • 5 патриотъ

    8 2 Отговор
    Ето това е работата на министъра на външните работи,а не да се занимава с църквите и религиите!Тая трябва да даде отговор по-най бързия начин защо и как се е случило това,а не да мълчи умно!
  • 6 Ивайло

    9 1 Отговор
    Преди години имаше един случай в , който един се самоубил,като се намушкал три пъти в гърба и после се метнал през моста .Дано и този да не е такъв
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 пешо

    1 1 Отговор
    Особенно име има.
  • 9 Иван от 129-то

    6 0 Отговор
    Дано не е Ивац от 129-то Антим l - ви от Б клас, че името верно е особено. А и годините съвпадат. Лека му пръст и сболезнования на близките.
  • 10 До Иван от 129-то

    5 0 Отговор
    За същия става въпрос... .моите съболезнования на семейството. Мир на душата му!
  • 11 ОгО

    7 0 Отговор
    Познавам Ивац от 22 гдини. Тренирахме заедно Кендо. Той беше един от първите кендисти в България.
    Не съм го виждал от повече от 10 години. Нямах си идея, че е стнал дипломат. Не знам как сте е стекъл животът му напоследък, но това което мога да кажа за него преди това е само положително! Чудесен човек, чудесен приятел, интелигентен и борбен. Винаги положителен и усмихнат. Мир на душата му!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Вик Борикин

    3 0 Отговор
    Ивац беше православен християнин,освен това е тренирал доста време бойни изкуства.Такива хора не са склонни към самоубииства.Почивай в мир Ивац и Бог да прости греховете ти.
  • 14 Недялко Петков

    0 0 Отговор
    Приятелю почивай в мир.Не мога да повярвам че те няма почивай в мир.
Новини по държави: