Last news in Fakti

14 Май, 2018 21:00 4 591 79

ЕС с нови санкции за Русия

  • ес-
  • санкции-
  • русия

Причината са изборите в Крим

Властите в ЕС са включили още пет лица в списъка със санкции срещу Русия, съобщи РИА Новости.

Информацията е била обявена от дипломатически източник в Съюза. Като причина за решението се дават руските действия в региона по време на президентските избори в страната,

В последствие стана ясно, че са санкционирани сътрудници на кримската и севастополската избирателни комисии. Очаква се утре решението да бъде официално публикувано.

По-рано се появиха съобщения за възможни нови санкции от страна на ЕС, заради подриване на териториалната цялост на Украйна.

От Русия определят санкциите като неправилно решение. От там твърдят, че действията в Крим отговарят на международните стандарти. Избирателната активност в региона беше 71%.

Президентските избори в Русия се проведоха на 18 март. Очакват се още разговори по случая. Трябва да излезе и финалното решение на ЕС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    36 21 Отговор
    Ми те русняцити, само тези санкций чакаха, сега икономиката им така ще се вдигне, че ще мине и китайската и американската, взети заедно.

    Коментиран от #4, #5

  • 2 Киро

    24 59 Отговор
    Сега всички ще почнат "гейропа" и тем подобни , но ако България не беше влязла я ЕС целия народ щеше да умира от глад, както през комунизма.Ще им хора които ще защитават Русия до гроб, ще я възхвалят, но е факт, че руския народ става по-беден и по-беден, който много харесва Русия да ходи да живее там и да работи за 200 лева на месец и да умира от глад.Докато в европейските държави хората си живеят нормално и спокойно, руснаците мислят за война и как да се носят.Много хора няма да се съгласят, но това е истината.

    Коментиран от #9, #30, #57, #62, #77

  • 3 Бесен Язовец

    50 16 Отговор
    ЕС са слуги на САЩ!

    Коментиран от #8

  • 4 Доктор Ох Боли

    16 26 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    ... ха х аха..... те в Кремъл рублата като пада викат...."Ние печелиме".... ама народа.....

    Коментиран от #16

  • 5 Доктор Ох Боли

    9 15 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    .... ха ха ха......иначе казано..... ама пак трее се смея....."Дай Боже още санкции от евросъюза та Русия да забогатее".......... ха ха ха......
  • 6 юрист

    15 39 Отговор
    Правилно решение на ЕС. Освен това- руските тролски тези, че ЕС била “болонката на сащ“, вече утекоха в канала- нали сега отношенията между ЕС и сащ не са цветущи:) Падна и тази руска опорна точка за психологическа война в ЕС. Идва ред на следващите, една от които е , че държава Украйна не съществувала. Да, да, ама не- дори газпром, чийто съакционер е путлер, каза, че НЯМА да спре 100% транзита на руски газ през Украйна след 2020г. и то, защото меркел го натисна и му каза, че няма да има СП-2, ако след 2020г. през Украйна има нулев транзит на газ за ЕС. Така или иначе, в ЕС има достатъчно съпротива срещу СП-2 и не виждам проектът да се реализира.

    Коментиран от #76, #78

  • 7 Бесен Язове

    11 42 Отговор
    ЕС хубаво правят, че са слуги на САЩ, защото иначе ще са слуги на пигмея. Не се знае кога ще тръгне по време на някое учение на на незнам кой си военен окръг на западната граница. Кой ще го спре ? Поляците, украинците, кой ? Нека зад ЕС стои САЩ и респективно НАТО. Така няма да се повтори съдбата на Финландия, Литва, Латвия, Естония, Полша и др. Руснака си е гладен разбойник. Единствения начин да се пооправи е като заграби нещо на готово. Опасен е пигмея, защото руснаците няма какво да губят. Или ще тръгнат на някъде да грабят и изнасилват, или ще го убият / пигмея Пухлер / с камъни.

    Коментиран от #63

  • 8 юрист

    6 29 Отговор

    До коментар #3 от "Бесен Язовец":

    Хахаха- току що написах, че тази ваша руска опорка се провали с гръм и трясък:) Да видим сега какво ще ви кажат от кремъл да пишете- че ЕС са чии слуги, след като вече е ясно, че не сме слуги на сащ?:D
  • 9 Барчо

    32 5 Отговор

    До коментар #2 от "Киро":

    Кирооооо, не си в час. Ти да не би да живееш у космосо бе. Може би си прав, че в другите европейски държави като Германия, Франция и още няколко са добре. Но това не се отнася за България. Що не отидеш в някой цигански квартал да видиш как живучкат. Ток не се плаща, вода не се плаща от тях. Само че ние го плащаме от джобовете си. Полицията там влиза само проформа. Що не пообиколиш в северозападнала България и да видиш колко са "добре"? А по татово време никой не е бил гладен и на улицата. Ядеше се истинско месо, истински млечни продукти, хляб който не мухлясваше и т.н. Сега се ядат имитиращи продукти. Дори високата цена не е гаранция за автентичност. Вчера си купих сирене от 11 лв килото и то се оказа боклук, който се разпадна, въпреки етикета, утвърждаващ че е само от мляко. Да не говорим че бездомници нямаше, наркомани нямаше, просяци нямаше. А сега и бездомници, наркоманите се почват от 10 годишни дечица, просяци на всеки светофар. Така че не пиши простотии, които ти диктува някой.

    Коментиран от #19

  • 10 патриотъ

    28 4 Отговор
    Тя защото България цъфнала и вързала,та тръгнахте да берете грижа за Русия!Путин ще го премести в другия крачол и толкова,пък вие скачайте и злобейте,защото друго не можете пък и не ви остава избор.Русия е велика държава и ще се справи със всички предизвикателства и трудности и ще дойде ден,тия със санкциите да пълзят в краката и!В това не се съмнявайте!

    Коментиран от #12, #13

  • 11 и какво от това

    20 5 Отговор
    И Путин си го премести от другата страна. Стройтелната дейност по Северен поток 2 на Германдка територия върви с пълно темпо.
  • 12 юрист

    4 24 Отговор

    До коментар #10 от "патриотъ":

    “...Публикувано във факти.бг: Тя защото България цъфнала и вързала,та тръгнахте да берете грижа за Русия!...“ Изобщо не ме интересува нищо в тази азиатска кочина. Интересуват ме много обаче насочените ракети срещу България от незаконно окупирания и незаконно анексирания от русия Крим, интересува ме противодействието от българската страна на руската психологическа война, която русия води в България чрез 5тата си руска колона в българските форуми и в българското общество; интересува ме когаруският хитлер- путлер- ще пукне и кога ще свърши руската дипломатическа война на очерняне пред света на българската култура, българската история, българската писменост и българският народ!

    Коментиран от #14, #21

  • 13 юрист

    7 23 Отговор

    До коментар #10 от "патриотъ":

    “...Публикувано във факти.бг: Русия е велика държава...“ И понеже никът ти е “патриот“, значи родината ти е русия. Абе- ти да не си от путлеровите моторизирани диви псета, които се наричат нощни вълци? Да не си золдостанов? Не, че ме интересува, но не е ли редно да изразяваш руският си патриотизъм в руските форуми, а да оставиш българският патриотизъм на нас- българите и да го изразяваме свободно в нашите си български форуми? Да ти напомня ли, че факти.бг е български, а не руски сайт?

    Коментиран от #17

  • 14 Кой ни отрови царя

    4 7 Отговор

    До коментар #12 от "юрист":

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  • 15 Паток

    17 2 Отговор
    100 000 000$ на ден в повече , печели Владимир Владимирович, благодарение усилията на агент Доня! Ако искат санкции, ако искат дипломати, ако искат да думкат в пустинята, избор има.
    На празните соросоидни кратуни, такива прости неща не могат да се обяснят!

    Коментиран от #23

  • 16 Да да

    8 11 Отговор

    До коментар #4 от "Доктор Ох Боли":

    Тя рублата се дига,не пада! Дигна се до 80 рубли за евро,като целта е да се вдигне до 100 :) !

    Коментиран от #18

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 чико

    9 4 Отговор

    До коментар #16 от "Да да":

    "Да да " ли мъцъш когато ти се радва африкански беженец ?

    Коментиран от #26

  • 19 Доктор Ох Боли

    2 11 Отговор

    До коментар #9 от "Барчо":

    ... Аз не знам ти кво искаш?..... Симеонова България ле? ха ха ха... Ти може да си купиш сирене и от 50 лв. и да не ти хареса.... Може да си земеш и евтино и да ти е вкусно... ха ха ха.... Може да искаш и извънземно.... ха ха ха ..... Говориш ми за татово време.... кой ходеше тогава по чужбина? Сега границата се минава... със 40 ... ха ха ха.... Бездомници има насекъде....

    Коментиран от #32, #34

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Да да

    2 15 Отговор

    До коментар #15 от "Паток":

    100 мил.на ден повече е по 80 цента на руснак бонус,или 24 долара на месец при идеален вариант! Извади издръжката на държавната машина,загубите от кражби и корупция,както и изтичането на средства в чужбина и ще излезе че това са 10 цента на ден за редовия жител! Ще пребъдат :). А в САЩ влизат по 150 млн.на ден повече от износа на петрол,но това е без значение!

    Коментиран от #29

  • 24 Бесен Язовец

    11 1 Отговор
    Послушниците на Дони откаченото са една дърта вампирка от Германия един комплексар който чака удобрението на една 20 г по дърта от него и една саксонска лъжкиня която даже засрами по лъжи и кадъните от Охтиман!
  • 25 Доктор Ох Боли

    2 9 Отговор

    До коментар #22 от "юрист":

    ....България е била съзник на Хитлерова Германия.... :-)... и реску се дига стандарта на българите по едно време.... от там идва името житницата на Европа... (щото изнасяме зърно за Вермахта).... Аз не обичам хибриди....аз съм старомоден....обичам да беснея по магистралите.... ха ха ха.....
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 гост10

    7 1 Отговор

    До коментар #22 от "юрист":

    и си доктор , и си на Рапонги , и си съпруга на Бонд

    Коментиран от #28, #36

  • 28 Доктор Ох Боли

    1 5 Отговор

    До коментар #27 от "гост10":

    ...и хибрид ше кара ..... ха ха ха
  • 29 Паток

    10 0 Отговор

    До коментар #23 от "Да да":

    Нещо не ми е ясна сметката ти! Руснаците добиват над 10млн. барела дневно, а американците много по малко и то с по висока себестойност!
    Целия купон в Сирия и Иран обслужва Русия.
  • 30 Голям прос

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "Киро":

    Аз не гладувах през социализма. Никога не съм бил партиец или връзкар. Нещо ми се струваш подкован по темата, а аз съм го преживял
  • 31 Трол

    8 1 Отговор

    До коментар #22 от "юрист":

    Нищо,туй ще да е от климакса!
  • 32 Барчо

    10 0 Отговор

    До коментар #19 от "Доктор Ох Боли":

    Кой ти говори за вкусно????? Говоря ти за истинско, което значи ЗДРАВЕ. Не ти говоря изобщо за вкусно или невкусно. Всички знаем, че вкусните неща по-често са вредни за здравето. Плодовете от вредното хранене ще ги бере поколението родено след 2000та година. А се храним вредно не защото не знаем кое е вредно и кое не. Няма избор. Повечето хора купуват "имитиращи продукти", поради финансовите си възможности. А това са мазнини, премесени с втвърдители и пълнители, както и "вкусните подправки". Един пример. Препичаш си сутрин филия, мажеш я с масло менте и слагаш отгоре сирене, състоящо се от мазнини и овкусители догодили го да прилича на сирене. В резултат трупаш в организъма си мазнини с подправки. И така с всяко ядене. И колко ще издържи организма ти?? И това се случва с болшинството.
  • 33 Робот

    10 1 Отговор

    До коментар #22 от "юрист":

    Ти си един графоман и соросоиден трансджендър. Научи се да пишеш кратко, в рамките на няколко изречения. Не си в гей-клуба да омайваш US войници.

    Коментиран от #37

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 юрист

    2 12 Отговор

    До коментар #27 от "гост10":

    В това е разликата между мен и теб- че аз съм, а ти си въобразяваш, че си нещо. Ако знаеш, че съпругът ми е с 3 магистратури и в процедура по защита на докторантура, сигурно ще хвърлиш топа от злоба и от притеснение, че той не е руснак, е етнически българин- единствено български гражданин:) Много се притеснявате руснаците, когато видите бял българин, образован, културен и интелигентен, да достига и материално благополучие, но нищо- завистта ви към нас не е нещо ново- вие толкова си можете:) Вашите тролове навсякъде пропагандират специфичният ви руски манталитет- да КРАДЕТЕ от другите хора и народи всичко вече създадено и стойностно, защото НЕ МОЖЕТЕ и масово нямате интелектуалният потенциал да създадете нещо от нулата или някаква иновация...

    Коментиран от #46, #60, #61

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Доктор Ох Боли

    1 6 Отговор

    До коментар #34 от "Барчо":

    ....тва е Европа бате....Може да влезеш - може да излезеш..... имаш избор.... Европа предоставя избор... За Балкан, БТК...банките ... кво да кажа..... трее и за КТБ да са произнеса... ха ха ха .... ми.... тва не е от Европа... там няма такива неща.... От Европа по-добро нема...и от Шампионската Лига...

    Коментиран от #39, #42, #44

  • 39 Бат Ваню

    3 0 Отговор

    До коментар #38 от "Доктор Ох Боли":

    ... са световното.....
  • 40 Доктор Ох Боли

    1 4 Отговор

    До коментар #34 от "Барчо":

    ...с една дума..... Европа .... тва е РИМ + ....
  • 41 Доктор Ох Боли

    0 4 Отговор
    .... ха хаха....иначе казано ...тва е Шампионската Лига...... Лиги Чемпионов....
  • 42 Барчо

    8 1 Отговор

    До коментар #38 от "Доктор Ох Боли":

    Не, батка. С ЕС е като в брака. Жениш се за 30 лв държавна такса, а се развеждаш с минимум 500 лв адвокатски хонорар по държавна тарифа.А и последствията са, че се разделяш с половината от спечеленото по време на брака.
    И явно пак не си ме разбрал по въпроса за Европа. Тук в България не е Европа. А че някъде там е Европа, нищо не съм казал против това. Тук не е. По всички показатели ние не сме в Европа. Ако сме в Европа, един лев щеше да струва едно евро. Минималната заплата и минималната пенсия щеше да е равна на тази да речем в Германия. Щяхме да караме нови коли, а не стари на по 20 годишни германски. Нямаше българите да мият червясалите пенсионерски германски задници, а това щяха да го правят тези дето не са в Европа. Да речем изключително бедните руснаци, дето разправяте че няма какво да папкат. Така че ето че нещата си идват на място. Ние по всички показатели не сме в ЕС. Там е добре, но ние не сме там.

    Коментиран от #49

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Барчо

    4 0 Отговор

    До коментар #38 от "Доктор Ох Боли":

    Що се отнася до Шампионската лига, ако Батето беше още жив, щеше предварително да знае кой ще бъде шампиона. Сещаш ли се какво намеквам?? И това е с всички спортове и първенства по света. Нищо лично. Сигурна фабрика за лесни пари на някои от висините.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Робот

    7 1 Отговор

    До коментар #45 от "юрист":

    Денонощната работа , в продължение на десет години е нанесла непоправими отклонения в психиката ти. Медицината е безсилна в подобни случаи. Яж всичко!

    Коментиран от #50

  • 49 Доктор Ох Боли

    1 5 Отговор

    До коментар #42 от "Барчо":

    ... ха хаха...евросъюза е убаво бате.... вервай ми.... никой не иска да излиза.... само искат да влизат.... Англичаните съжеляват .... ама нема как да се върнат... За България.... Европа дава 20 млрд. евро... магистрали, метро...и т.н. ..... Ама защо ние ги немаме до сега?.... Нали беше соца..... ха ха ха... беше убаво... що немаме магистрали?... тунели по тея магистрали?...Що имаме дупки?....метро? и... нещо дето ме учудва.... Що се с Германия сравнявате ... ха хаха... има и други държави ....

    Коментиран от #51, #56

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Бат Ваню

    5 0 Отговор

    До коментар #49 от "Доктор Ох Боли":

    немаме магистрали щото много почивахми на черноморието..... ха ха ха............аааааааааааа
  • 52 Доктор Ох Боли

    1 2 Отговор

    До коментар #50 от "юрист":

    ...и на секс много носиме .... ха ха ха...

    Коментиран от #53

  • 53 юрист

    1 8 Отговор

    До коментар #52 от "Доктор Ох Боли":

    Несемейните се вълнуват предимно от секса- нормално е. Семейните се вълнуваме и от други неща...

    Коментиран от #55

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Доктор Ох Боли

    0 1 Отговор

    До коментар #53 от "юрист":

    ....вие от хибриди .... ние от бензини.... ха ха ха....
  • 56 Барчо

    5 1 Отговор

    До коментар #49 от "Доктор Ох Боли":

    Дава, ама дръжки дава. С едната ръка дава, а с две взема. Баланса е минусов. Направи си справка колко са ни глобите ежедневно. Глоби за енергетика, глоби за селското стопанство, глоби за какво ли не. И тези глоби са резултат от нарочни предварителни куци договори по условия, които не могат да бъдат изпълнени 100%. А с другата ръка взема и членски внос, който знаеш, че не е 5 лв. Точно по такива причини храните са ментета, пътищата с дупки, гробищата пълни с млади хора, децата неграмотни, народа болен и да не изброявам нататък. Само не казвай че тези неща нямат нищо общо, щото не е така. Всичко е вързано като черва.

    Коментиран от #59

  • 57 Симо

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Киро":

    Ако четеш украинските медии Руския още утре ще се разпадне. Да бе да. Не си ли вече голям за да вярваш в Дядо Коледа бе захар необработен?
  • 58 Доктор Ох Боли

    0 4 Отговор
    ...ха ха ха... ама ти кво искаш да си милионерка?.... ха ха ха..... И други желания имаш сигурно.... ха ха ха.... След соца остава само разруха..и аз винаги питам .... Защо така?... Убаво беше и са разруши....лошите хамериканци дойдуха ха хаха.... е Що така? предлагат дулари ....и ние зимами.... ха аха ха...е що не искахми рубли?.... ха ха ха.... Що не сме като запада?.....Що немаме такива заплати?.... Не караме нови коли?..... Соца беше убав.... Ко стана? ... ша спирам .... чи ша избухна..... ха ха ха ха.... Дай те некъв отговор.... ха ха ха
  • 59 Доктор Ох Боли

    1 5 Отговор

    До коментар #56 от "Барчо":

    Евросъюза дава на България над 20 млрд. ..... Ти имаш ли представа кво е тва?.... Да ти го напиша ли с нули тва число? а?.... ха х аха....

    Коментиран от #73

  • 60 Gost

    7 0 Отговор

    До коментар #36 от "юрист":

    Пак ни лъжеш. Ти нямаш мъж и затова си постоянно по форумите.
    Нали така бе "логика"? Какви други никове имаш ?
  • 61 Прост

    8 0 Отговор

    До коментар #36 от "юрист":

    Аман от 5 магистратури и не знам колко си доктарантури , дипломи дипломи , медали ама мъдрост никаква , Като немски овчарки, пишете най тъпите закони. Най тъпите учебници и по форумите затвърждавате заблудите на хората...ама нали за това ви плащат...тя матрицата е жадна за чисти Души , които вие с титлите пращате на заколение ..ама забравяте за Бог..та като дойде ден за Покаяние титлите няма да ви спасят
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 123

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Бесен Язове":

    А бе БЕСЕН ЯЗОВЕЦ ти пак ли пишеш тук?Има ли тема по която да не си компетентен.Виж си само оценките-предимно отрицателни. Това не ти ли дава основание да разбереш ,че позициите ти са грешни.Или имаш проблем с мозъка и няма как да го разбереш?
  • 64 321

    4 6 Отговор

    До коментар #62 от "123":

    А бе приятел,ако наистина си ходил в Русия я разкажи за калните пътища за населените места без питейна вода и канализация.По селата и малките градове живеят в 18 век.За големите градове е ясно.Само с пропаганда не става!
  • 65 321

    3 5 Отговор

    До коментар #62 от "123":

    И не запада говореше че жените са общи а "революционерите" разтягаха локуми че при кАмунизЪмЪ жените ще са общи!Не лъжи!
  • 66 БГ 1987

    7 2 Отговор
    Благодаря на Бога ще Българската колония Русия съществува кои каквото и да приказва братушките са в нашите сърца все едно Англичаните да мрязят САЩ

    Коментиран от #67, #69

  • 67 Българин

    1 3 Отговор

    До коментар #66 от "БГ 1987":

    Не става въпрос за мразене а за отвращение и погнуса. Както по отношение на путинска Русия, така и към верните и слуги русофили.
  • 68 фобос

    4 2 Отговор
    кире ти кога бешще в русия 4адо?на сън с таблета и таблетките?
    жена ми е рускиня и те верявам 4е са много по добре от нас....клозета на европа.
  • 69 Румяна Костова

    5 2 Отговор

    До коментар #66 от "БГ 1987":

    Със санкциите искат да накажат кримчани за високата им изборна активност и доверието към Путин .Не са си научили урока,че чрез санкции постигат обратния ефект.

    Коментиран от #70

  • 70 Само питам

    2 5 Отговор

    До коментар #69 от "Румяна Костова":

    Румянче, успя ли да научиш какво представляват санкциите, защо са въведени, как се подновяват, какви са условията за тяхното премахване? Защото от коментара ти личи пълна неграмотност по този въпрос. Дори и статията не си прочела, но веднага си готова с коментара.

    Коментиран от #72

  • 71 Гого

    4 2 Отговор
    На Путин не му дреме за тези санкции ако врътне кранчето с газа друга песен ще запеят.
  • 72 Барчо

    3 0 Отговор

    До коментар #70 от "Само питам":

    Със сигурност знае. Само че се е изразила кратко и ясно, без да пояснява и така ясните неща, но явно на теб не са. Първото нещо е, че тези санкции са към физическата личност, а не към самата държава. Все едно мен лично макетата да ме накажат, че съм участвал в изборите на президента на България в изборна комисия, щото те нещо имат против това. Мен лично, а не България. И какво постигат с това??? Нищо. Е. Да кажем само отчитане на активност. А що се отнася до причина, повод и т.н. всички средно грамотни ги знаят. Ако не беше прецедента с Косово, можеше да има основания за недоволство за случката с Крим. След като има Косово, ще има и Крим и Каталуния рано или късно. А може да дойде ред и на Родопите. Краварите създадоха този хаос нарочно, за да са добре те.
  • 73 Барчо

    4 0 Отговор

    До коментар #59 от "Доктор Ох Боли":

    Има една статия "Печели или губи България от членството в ЕС", а също и една "Загуби на България от членството в ЕС". Цитирани са цифри и проценти извадени от статистическите сводки. За голямо съжаление това са до 2012 г. Става въпрос за втората статия. Явно след тази година всичко отива в "червено-синята мъгла" и няма реален достъп до данни. Като ги прочетеш, тогава говори.
  • 74 Асака

    1 4 Отговор
    Не стига че Русия уграби България и всичката земя на български те народи сега иска и Украйна да унищожи помпи България нефт 100 години

    Коментиран от #75

  • 75 Асака

    2 1 Отговор

    До коментар #74 от "Асака":

    Та за ограбването и разделянето на България и Коминтерна и хиляди хора убити без церамоно в незнайни гробове наказани хора контрацйоните лагери изселването на хиляди българи от Крим и много други хора украински граждани са взимали присъда за даване на точни отговори на разкопките в Крим и още много други неща скриването унищожаване на артефакти узорпиране на всичко българско . Брат ааааа.
  • 76 Putin

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "юрист":

    Мозъка ти е яко промит от американската пропаганда.Никой не може да стъпи на малкия пръст на Русия.А тия със санкцийте скоро ще лазят в краката на Русия и ще се молят заедно с американските кравара
  • 77 хахаха

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Киро":

    абе ти да не си цар Киро бе?.Руснаците живеели бедно че и с 200 лева буахахаххахахаГорките изкупиха всички имоти че и по два имат зад граница и всяка година преобладаващата част от населението почиват в чужбина поне два пъти .На всичкото отгоре след санцкиите станаха и най големият износител на зърно и третият най голам износител на месо и месни продукти в света /дани на Аг.Блумбърг/-износ по голям даже от износа на оръжие.
  • 78 буахахаххха

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "юрист":

    абе другар селски юрист то северен потоко вече се реализира и всички страни дадоха разрешителни ,точно както северен поток 1 се реализира.А само преди 3 месеце разказваха поредните вицове че САЩ щели да изместят Русия от пазара на ЕС-вместо това САЩА внясят компресилан газ с руски танкери от Ямал СПК-Русия.Що се отнася мо Меркел и Германия-това е евроджудже което ако не слушка става африканско джудже.
    Умориха ги от смях
  • 79 стоян

    0 1 Отговор
    И всички путинолизачи са на амбразурата в защитни коментари за техния лидер и плюят колко е лош този евр съюз