26 Май, 2018 09:00 1 290 4

Аржентина на протест срещу МВФ

  • аржентина-
  • мвф-
  • протест

Аржентинците не искат заем от организацията

Хиляди аржентинци излязоха на протест срещу възможността страната им да изтегли кредит от МВФ, съобщи „Ройтерс“.

Аржентинците обвиняват организацията за трудностите по време на последната финансова криза в страната. Демонстрацията премина през ключови локации в Буенос Айрес.

Президентът Маурицио Макри обяви на 8-ми май, че е започнал преговори с МВФ след седмици на нестабилност на пазара. Решението му беше изненадващо


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лошо

    8 0 Отговор
    Скоро и Турция ...
  • 2 АААА БРАВО

    9 1 Отговор
    УСЕТИХА СА АМА НИЙ СПИМ ЧАТИМ И СИ КАРАМЕ БРАКМИТЕ.....
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Да да

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "El comandante":

    Съдейки по вашите коментра(на русифилистиците) излиза че Сорос е най-влиятелния човек на света! Така не обиждате ли Вожда на великата складова база ,товариш Путкин? Сорос това,Сорос онова,Сорос плащал на хората да пишат! Ако Русия не може да се справи с един посредствен милиардер,то как смята да създаде организация и да я управлява успешно (не като СИВ или СеСеСеРе)
Новини по държави: