20 Юни, 2018 14:52 1 745 6

Израел приветства решението на Тръмп

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • решение-
  • израел-
  • приветства-
  • оон-
  • правата на човека

Израел похвали администрацията на Тръмп

Израел приветства решението на Тръмп - 1
Снимка: БТА/ AP

Израел приветства решението на администрацията на Доналд Тръмп да изтегли САЩ от Съвета на ООН по правата на човека, предаде Times of Israel.

От дълго време Вашингтон обвинява Съвета по правата на човека в лицемерие и пристрастие спрямо Израел. 47-членният съвет, създаден през 2006 година в Женева, започна последната си сесия с критика към политиката на САЩ спрямо имигрантите.

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху приветства американското решение, определяйки Съвета на ООН като „враждебна и антиизраелска“ организация, която е предала мисията си да защитава правата на човека.

Израелският посланик в ООН Дани Данон също приветства решението на Вашингтон, посочвайки, че американците отново са доказали, че се придържат към справедливостта и истината.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 експерт

    15 2 Отговор
    От 205 държави в ООН, се намериха само 2 кочини.
  • 2 Снайпериста

    14 3 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 3 Yavuz

    19 2 Отговор
    САЩ-голямата демокрация-играчка в ръцете на евреите.
  • 4 Книги Блог Издателство на БКП ИСТИНА ЛИ

    12 1 Отговор
    …”През 1917 г. хазарите-евреи постигат две важни цели. Едната е, че получават обещанието на Запада да създадат своя държава в Палестина. През същата година правят и болшевишката революция в Русия и подлагат руснаците и християнството на такъв геноцид, какъвто светът не е виждал. Истинският Холокост в историята е на руснаците, а не на евреите през Втората световна война. След постигане на контрол над Русия хазарите-евреи почти унищожават руското християнство. Над 70 милиона руснаци са били ликвидирани, както и около 20 милиона религиозни евреи (очевидно цитираният брой на жертвите е абсурден – б.р.), също от ръцете на хазарите евреи.
  • 5 Книги Блог Издателство на БКП

    12 0 Отговор
    Истината за организаторите на Октомврийската революция дълги години беше табу, въпреки че още през 1920 г. в Ню Йорк излезе „Кървавото завладяване на Русия”, публикация в която бяха разсекретени истинските имена и произход на „интернационалните революционери”.

    Като най-отпред в списъка е: „Председател на Съвета – Владимир Улянов (Ленин), по майка Бланк – евреин”. Следват имената на другите комисари болшинството от които са евреи.
  • 6 Христо

    0 3 Отговор
    Лицемерие ли? От 70 години в Палестина се извършват масови кланета! "Любимци" са деца и бременни жени и да юдеите ОБОЖАВАТ ефекта на ракети с бел фосфор!
    Всъщност Тръмпутьо каза половин истина. Не го съдете. Съветът по правата на човека към ООН НАИСТИНА е лицемерен. До днес нито веднъж не постави на дневен ред Геноцидът над Палестинския Народ. Изглежда може и без този съвет. Жалко обаче за Палестинците. Медиите мълчат, но сега там се извършва зверско етническо прочистване. Не, че някога е спирало!
    На евро визия всички ще пеят и танцуват върху чисто нова сцена построена върху масов гроб. Юдейски традиции!
    Та говорите за човешки права и хуманност. Обаче, изглежда, всички европейски страни ще изпратят представители.
    Имаме уникалния шанс да бойкотираме тази терористична държава.