22 Юни, 2018 13:00 2 683 9

ЕС трябва да помогне на България

  • ес-
  • густав йотингер-
  • българия

Йотнигер призова за единство в Европа

Всички държави от ЕС трябва да помогнат на южните си съседи, където пристигат повечето имигранти. Това заяви еврокомисарят Гюнтер Йотингер, цитиран от Евронюс.

Предстои среща на върха на ЕС в Люксембург. Според Йотингер в неделя на нея трябва да бъде припомнена идеята за европейско единство.

„Мисля, че цяла Европа трябва да покаже солидарност към тези, които са най-засегнати. Говоря за Гърция, Малта, Кипър, България, Италия и Испания. Трябва да облекчим тежестта, която те са поели и да покрием част от техните разходи“, заяви Йотингер.

Въпросът по имиграцията отново предизвика напрежение сред страните членки. Те се опитват да се споразумеят за единна политика по въпроса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 georgi

    24 0 Отговор
    Не помагайте на България, всяка помощ ще се краде, по добре контролирайте всичко дадено на бг - упавниците милионери.

    Коментиран от #9

  • 2 Християнин

    12 7 Отговор
    Ха на бас, че всички от изброените с изключение на България, ще намажат от таз помощ. Ние както винаги, ще сме благодарни и на потупване по рамото. Така е и същото и с минималното заплащане. Уж сме в единен европейски пазар, пък заплатата на Гюнтер е 12 пъти по-голяма от на Ганьо. Няма ли най-накрая да дойде правителство, което да се опълчи на двойните стандарти подобно на Ципрас. Ама нали сме си едни такива съгласни със всичко съгласно максимата "преклонна глави а, сабя не я сече". Важното е рейтинга на вожда да е висок пък било то и за сметка на всенародната нищета.
  • 3 boreto2

    21 3 Отговор
    Безплатен обяд няма. "Ние ще ви помагаме емигрантите да стоят при вас" Не ни трябва помощта им.Те си ги викнаха - да се оправят.
  • 4 бате Петьо

    14 0 Отговор
    Баба ни Меркел си ги вика - да си ги гледа , а не да помага да са далеч от тях . Нали искаха да "оправят" нацията ...........
    А ние си имаме достатъчно м@нговци и си ги отглеждаме и то бих казал мнооого добре !
  • 5 агент08

    6 3 Отговор
    Нема нужда! 10 години ви си наситихме на помощта! махайте се от нас!
  • 6 Щик

    4 0 Отговор
    Че то при нас останаха ли?
  • 7 Дънди балканеца

    2 0 Отговор
    Тук няма бежанци ве, ние успешно ги изеозихме. Пичалбата ни е в джоба , а баба ми дава на големците и ние нищо няма да получим от тях.
    Добър бизнес беше , ама нещо секна че па сме гладни.
    И без това нямаме икономика , защо ни спряха кранчето ???
    Кой луд ще блъска за 500 каймета на месец, трябва да е хамелеон.
  • 8 Варна

    0 1 Отговор
    Вдигат стена от бетон 6 метра от Резово през Македония и Албания , затваряйки границата с Турция и Гърция и темата приключва
  • 9 Грую

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "georgi":

    Послушайте го. Прав е! Преди ЕС работех много и изкарвах прилично. Сега работя повече и ми плащат мизерно. Всичко се краде в тази държава или по-точно всичко се окраде и вече се стигна до кражбата на труд, а тя е последното стъпало. След нея идва Другаря Ленин!