Last news in Fakti

27 Юни, 2018 21:45 3 029 21

НАТО не иска война с Русия

  • нато-
  • йенс столтенберг-
  • русия

Йенс Столтенберг има много добри отношения със САЩ

НАТО не иска война с Русия. Това заяви генералният секретар на организацията Йенс Столтенберг, цитиран от „Дойче Веле“.

Столтенберг коментира отношенията между Русия, Грузия и Украйна. Той призова Русия да спре да се меси във вътрешните работи на другите страни.

Той подкрепи преговорите с двете страни за членство в НАТО. Според него няма какво да се направи, за да бъде спрян този процес.

В същото време се разбра, че украинският президент Петро Порошенко е бил поканен на срещата на върха на НАТО.

Очаква се срещата да отвори вратата за членство на Македония в организацията. Столтенберг подчерта, че отношенията му с администрацията на президента на САЩ Доналд Тръмп са отлични.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русия е джудже

    46 4 Отговор
    САЩ и ЕС може да се месят а Русия не и кога го реши точно Столтенберг? НАТО ако искат да ядът бой точно Русия е местото!
  • 2 Владо Вр

    32 2 Отговор
    Войната м/у Русия и НАТО върви от години, но не и в директен сблъсък. Ползват се основно наемници или чужди ръце(страни и войски). В противен случай, света и цивилизацията отиват на кино(шаблон, но точен).

    Коментиран от #3

  • 3 НКВД

    31 2 Отговор

    До коментар #2 от "Владо Вр":

    2 пъти се пробваха америте в Грузия и Украйна и два пъти загубиха следват Молдова,Балтийските и източна Украйна ако смеят да се издървят!! никой няма да си рискува живота от САЩ и ЕС за тях!
    Да си трайкат НАТО за да не стават повече за смях!
  • 4 Ади ба

    39 1 Отговор
    И аз искам като платец на данъци НАТО да не се меси във вътрешните работи на чужди държави и да не търси причини за да ми харчи парите за да ме плаши с нереални заплахи.Не затова плащаме данъци да сме директно обирани от американски ненаситници,аз искам военно-промишлени заводи тук и нашите пари да осигурят работа в страната ни ,а не в САЩ .Искаме нашите хора да произвеждат повече и да продаваме повече но без посредниците.

    Коментиран от #6

  • 5 Барчо

    22 1 Отговор
    Америка е във война с Русия и респективно НАТО. Това че не се гърмят за сега не означава че война няма. Гърмежите са едва тогава, когато една от страните реши, че има голям шанс за крайна победа. Това е единствената причина да не започне шибаната война. А че война има, има. Тя е информационна, икономическа, разширяване на пакта и т.н.
  • 6 Борис

    15 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ади ба":

    Еех ако можеха да се вслушат управниците ни в думите ти ,щеше да е много добре ама.....
  • 7 няма ми

    9 1 Отговор
    кой иска да яде бой )))
  • 8 до нм.4

    5 0 Отговор
    Напълно съгласен съм с мнението ти.Извинявам се за неволния минус! От мен два+ .
  • 9 Ристе

    3 25 Отговор
    При една евентуална война руснаците биха издържали до седмица. Ако бяха дори и на нота сигурни в победата вече да са нападнали.

    Коментиран от #11, #12

  • 10 ****

    15 1 Отговор
    И защо нато не иска война с Русия,нали строи бази и постоянно прави учения до границите и,а това не прилича на миролюбиви действия от страна на нато,или ви е страх от неизвесното,защлто не знаете Русия какво ще извади от ръкава.
  • 11 Ристе бабин

    16 2 Отговор

    До коментар #9 от "Ристе":

    убав!Не се казва на нота,а на йота.Русия никого не заплашва и няма намерение да напада,но за НАТО нещата са съвсем други.Уж не искат война,а постояно се домогват до границите й и трупат оръжие.Засега не нападат,щото още им е пред очите разгрома на хитлерова Германия.Страха е много голем-сещаш ли се Ристе!
  • 12 По доставката

    13 1 Отговор

    До коментар #9 от "Ристе":

    Кой ще те чака седмица...в САЩ като спрат тока и всеки разбива магазини.Въобще пропагандата е голямо оръжие.Ти нали си от НАТО, вярвам че ще си в първите редици и ще громиш Русия:)))Купи си кубинки да не забравиш, щото в склада няма.Отидоха за саниране и стиропор.Ей прозт народ! Кога ще видите че никой не му пука за такива като теб!Говедо
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 СссереМ

    3 13 Отговор
    При евентуален конфликт между НАТО и Русия,Русия има ресурси за отбрана за не повече от седмица,а и да не забравяме че веднага ще започнат бунтовете в поробените им територии.Китай в началото ще пасуват,после ще пробват да отхапят голяма част от азиатската им територия,и тук не може да се прави паралел със ВСВ поради простата причина че ЦЕЛИЯ свят е против дерибействането на Путин.

    Коментиран от #15, #17

  • 15 Сдържане на медведа

    12 2 Отговор

    До коментар #14 от "СссереМ":

    С такива "тактици" и "плановици" съвсем сериозно се плаша , че при започване на война с Русия , тя ще излезе до Па Дьо Кале. Тя Русията защо е пораснала толкова през всичките години и столетия? Щото е разбивала империи, и пишман завоеватели.

    Коментиран от #16

  • 16 Сссерем

    2 7 Отговор

    До коментар #15 от "Сдържане на медведа":

    Голяма работа си е да превземеш сибир и чукотка,а бъзо забравяте че до вчера шведите ги правеха криви и плащаха данъци на шведския крал,а освен това Русия е наследник на отцепила се част от Украйна наречена Киевска рус.
  • 17 Бай хой

    11 0 Отговор

    До коментар #14 от "СссереМ":

    Те и наполеоне и гитлер мислехс тъй па накрая свършиха по зле и от кенеди. А за Китай кво да ти кажа. Просто много си зелен. Самият Китай е разделен от сащ и това няма как да го преглътнат китайците. При първа възможност ще анексират Китайската рвпублика. Ако знаеш къде се намира тя де. И май беше на юг, не на север. И нищо общо няма със Сибирь. Понял друсльо? И за Киевската русь(древна руска) държава всички сме чували. А Киевската усрайна е на по-малко години и от мен. И настана там глад, мизерия, корупция, фашизъм и джендаризъм. Които успяха да се отделят (Крим, Донбас и Луганск) имат бъдеще.
  • 18 Дано има Бог

    7 0 Отговор
    Краварникът /ФАЩ/ трябва да бъде заличен от земята !
    Дано има Господ,който да гледа и да им напомня много често за себе Си !
  • 19 Тъпите кравари

    5 0 Отговор
    То кой би искал война с най-голямата сила в света?
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.