Last news in Fakti

28 Юни, 2018 10:40 1 716 12

САЩ искат санкции срещу Иран

  • сащ-
  • оон-
  • иран

Ники Хейли говори пред Съвета за сигурност на ООН

Американският представител в ООН Ники Хейли поиска налагането на нови санкции срещу Иран, съобщи Би Би Си.

Тя говори по време на срещата на Съвета за сигурност на ООН. През миналия месец президентът на САЩ Доналд Тръмп изтегли страната си от споразумението за иранската ядрена програма.

„Системното нарушаване на резолюции трябва да има последствия“, заяви Хейли.

Иранските власти вече обявиха, че са готови да продължат с обогатяването на уран. От ЕС призоваха за смекчаване на напрежението и започването на нови разговори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да да

    2 13 Отговор
    По-късно де! Тъкмо Израел им хвана цаката с унищожаването на ракетите :)
  • 2 ВВВВВВ

    21 1 Отговор
    САЩ да го д...ат

    Коментиран от #7

  • 3 БАЙ ГАН4О

    18 1 Отговор
    Тая май им трябва ЛОПЕДИУМ
  • 4 Янето

    22 2 Отговор
    Предлагам да се наложат първом санкции на САЩ, щото сите ядове по света идват от тея кравари!
  • 5 ****

    11 1 Отговор
    А тази може ли да каже защо трябва да се наложат санкции на Иран,тъй като сащ развалиха еднострано договора който Иран спазваше,и това го потвърдиха международните наблюдатели,тогава кой не спазва договора,и защо е необходимо въобще да се сключват такива,щом като не се спазват и нарушават едностранно.Кой тогава е за санкции ?

    Коментиран от #9

  • 6 ТОЧКАТА

    5 0 Отговор
    Нищо лично -само бизнес...След ,,СДЕЛКАТА,,с Иран еврокорпорациите със щурм нахълтаха в пазара на Иран и сключиха сделки за трилион долара ...От САЩ само ,,БОИНГ,,се облажи/то пък Тръмп го отряза/......Та как си мислите ,,бизнес менът Тръмп да остави кокала в устата на ,,,ПРОТЕКТОРАТА ЕС,,????Няма такава работа! Веднага ,,СВОБОДНАТА ТЪРГОВИЯ,,влиза в действие----САНКЦИИ,ООН,ВЕТО,ПАТЕНТНИ ПРАВА,7 ФЛОТ,СПЕЦОПЕРАЦИИ....БЕЙЗБОЛНА БУХАЛКА.....всичко ,което прави АМЕРИКА ПЪРВА....ТОЙ Е ОБЕЩАЛ ....и парадоксално!!!!!ИЗПЪЛНЯВА ОБЕЩАНИЯТА СИ!!!!!За разлика от евроелита....за нашия да не говорим....
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Morgoth

    7 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Системното нарушаване на резолюции трябва да има последствия. Това е така - последно време САЩ е доста голям нарушител - парижкото споразумение за климата, ЮНЕСКО, споразумението за Иранската ядрена програма, митата, да не говорим за по-старите им изпълнение, особено за едностранното прецакване на СТАРТ2. Но те и последствията започват да се появяват - Харлейте вече ще се правят е Европа. Символично, но болезнено за егото.
  • 9 СссереМ

    0 2 Отговор

    До коментар #5 от "****":

    Аааа колко е спазван договора е друг въпрос,работата е там че на сащ не им пука да излязат от споразумението при неспазване на същия,а евролидерите си затварят лявото оче,затова сега яко секирата и за иран и за ес.
  • 10 надежда

    4 0 Отговор
    ТОВА ЖЕНА ЛИ Е ИЛИ КАКВО, С НОСА СИ МОЖЕ ДА НАРЕЖЕ ЛЮБИНИЦА НА МАЛКИ ПАРЧЕТА
  • 11 626

    0 0 Отговор
    САЩ скоро ще искат санкции и срещу Ирт. Ислямска република Турция
  • 12 коментарче

    2 0 Отговор
    Ники Хейли сигурно е кошмар да ти е в къщата.