Last news in Fakti

7 Юли, 2018 21:12 6 106 11

Пътищата на Острова се топят от голямата жега

  • жега-
  • асфалт-
  • лондон-
  • великобритания

Експерти твърдят, че пътната настилка във Великобритания не е пригодена за топли лета

Боклукчийски камион затъна в стопил се от жегата асфалтов път в Нюбъри. Рекордните 33 градуса бяха отчетени на много места във Великобритания, а явно пътищата на Острова не са пригодени за такива изненадващо топли лета.

Снимки от Обединеното кралство показват получили се дупки по пътищата в днешния най-горещ за годината ден.

Най-топло е в Лондон, твърдят синоптици. Местните власти предупреждават, че подобни високи температури са опасни за здравето и не е препоръчително хора с високо кръвно и сърдечни проблеми да излизат навън.

Хиляди бяха заснети да се редят на опашка за билети за тенис турнира "Уимбълдън“ сутринта, като на място дежуреше линейка, ако на някой му прилошее.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бобо

    84 3 Отговор
    "Скоро ще подменят населението с такова, което не припада от 33 градуса."-Чарлс Дарвин
  • 2 Морук

    52 10 Отговор
    Дано и мозъците на ингилизите се стопят
  • 3 Кикимора

    30 4 Отговор
    Е , това вече е цирк, те не са ли чували за глобално затопляне?!
  • 4 хаха

    35 1 Отговор
    Нека и други нации да видят какво е да имаш и жеги и студове. на нас лесно ли ни е...
  • 5 Ревльо

    5 9 Отговор
    Сега чакам да се извините за помита излята върху България, сравнявайки я с "белите" държав! Тези, както и такива като гърците и Т. Н. не а да могат само трънка община да обслужват зимата. Както и да е, n, модерно е българина да се прегазва по чуждото, да мрънка и да не работи. А бе с една дума си е ебало мамата, а преди 200-300 години колко хубаво беше, а сега мъка, мъка не работиш а ти плащат, а и гладен не те оставят...
    Човечеството ще изчезне, но първо тия по-жълтите, дето не знаят какво е 40часава работна седмица, нито са либерали, ще превземат и експлоатират света за некоректни и друго десетилетие.
  • 6 Male mila

    21 0 Отговор
    Наш Боко ся и един от нашия асфалт да им удари
  • 7 onq s konq

    6 10 Отговор
    В технологията за производство на настилки ясно е записано,че за устойчивост на материала на високи температури е необходимо влагането в него на СИТНО НАТРОШЕН ЛЕД.Което обаче не се прави от изпълнителя ЗА ПО ЕВТИНО.А се пише в калкулацията типично по български,като разликата влиза в "нечий английски джоб"!

    Коментиран от #8, #9

  • 8 До коня

    11 0 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    Кажи му на оня да не те излага, поне на на публично пространство..
  • 9 СссереМ

    9 0 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    А за да не е хлъзгава настилката слагат и мъгла на прах.
  • 10 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Чувал съм от специалисти, че най-добрия битум за асфалтна настилка в Европа, го има в Албания. И ние имаме от "онова" време тук-там асфалт с албански битум - не е мръднал ! Но пътната настилка "асфалт" сигурно изисква и има и други тънкости, както всяка една дейност /работа/. Сигурно от значение е основата на пътя, състава на асфалтовата настилка, дебелината на асфалтовото покритие, температурата на околния въздух при полагане и прочие.
    Англичаните сигурно са вземали битум от Сирия, направили са асфалта по руска технология и сега се "топи" на поразия....Ами да вземат климата на град Червен Бряг, Плевенска губерня. Нито ще им е студено през лятото, нито топло през зимата !! Викам,да им го подарим, а ???За климата става дума........
  • 11 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Предлагам на onq s konq № 7 : Който няма и за "две пари" чувство за хумор - да се "пече"на плажа у Черноморец до зачервяване !! Ще се жертвам - ако е женско - аз да го обръщам - ту по корем, ту по гръб !?!
Новини по държави: