Last news in Fakti

20 Юли, 2018 09:36 3 087 3

Карабинерите разбиха мафиотски клан (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • джузепе касамоника-
  • мафия-
  • италия

Италианската полиция арестува 31-ма членове на Касамоника в една от най-големите акции в историята

Италианската полиция арестува 31-ма членове на мафията Касамоника в една от най-големите акции на територията на страната.

В акцията по залавянето на един от най-известните мафиоти в Италия Джузепе Касамоника участваха повече от 250 полицаи. Покрай него бяха задържани и голям брой членове на неговото семейство.

Мафиотите били спипани на различни места в столицата Рим и Южна Италия.

Къщата на Джузепе Касамоника е била главното свърталище на "неговите опасни хора", а при претърсването й, били открити 50 000 евро в брой, различни банкови сметки, луксозни часовници и автомобили, пишат медиите на Ботуша.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 плевен

    10 5 Отговор
    Чудо голямо! Демокрацията не може и не иска да се справи с мафията.Нещо повече, тя е нейната хранителна среда.Затвор, репресии, убийства и извиване врата на мафията- това го може само решителен човек като Мусолини, облечен в голяма и дългосрочна власт.При десанта в Сицилия, демократичната армия е договорила и използвала неограничената подкрепа на мафията.
  • 2 Кръст

    7 0 Отговор
    Къде е Дучето да им покаже как се разбива цялата мафия
  • 3 Иван

    8 1 Отговор
    Такъв кич само тъпа мутра може да си го причини ! Да не е българче тоя ?
Новини по държави: