Last news in Fakti

24 Юли, 2018 08:29 3 299 7

Рекордно одобрение за Доналд Тръмп

  • доналд тръмп-
  • одобрение-
  • сащ

Голяма подкрепа от републиканците

Подкрепата за президента на САЩ Доналд Тръмп е стигнала до рекордни равнища този месец, благодарение на мобилизацията на Републиканците, пише електронното издание Washington Examiner, цитирано от Nova.

Рейтингът на Тръмп е достигнал до 45%, според данните от проучването на Wall Street Journal/NBC News, публикувано в неделя и е с 1% повече отколкото през юни. Според резултатите от анкетата, 88% от определящите се като привърженици на Републиканската партия са доволни от американския президент.

За последно такова одобрение е получил Джордж Буш след 11-ти септември. Все пак Тръмп продължава да търпи критики от политици и медии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румяна Костова

    22 1 Отговор
    Естествено е да има подкрепа заради вътрешната си политика .С откриване на работни места и възраждане на Индустриалния капитализъм.Там като бизнесмен той има ясна визия.

    Коментиран от #2

  • 2 СссереМ

    4 21 Отговор

    До коментар #1 от "Румяна Костова":

    Исвен това затвърждава и положението на САЩ като международен полицай който се бори с диктатурата и мракобесието по света,сега ако опука и Иран рейтингът му ще фръкне.
  • 3 Янки дудъл

    23 5 Отговор
    Критикуват го главно джендерастите

    Коментиран от #5

  • 4 kjl

    19 6 Отговор
    Това доказва кръвожадността на обикновения американец. Получава одобрение, защото заплашва като селска мутра всички с бой! Ако не направите това, ще ви набия! Ако не направите онова, пак ще ви набия. Това слушаме вече от повече от година. И това явно се харесва, що има такова одобрени.

    Коментиран от #6

  • 5 Бесен Язовец

    7 6 Отговор

    До коментар #3 от "Янки дудъл":

    ... и тъпите каскети.
  • 6 Да да

    3 5 Отговор

    До коментар #4 от "kjl":

    Търговия! Ако не ми купиш доматите, няма да ти взема сиренето! Ако не спрете да заплашвате, няма да работим с вас! Ако не махнете митата, слагаме наши! Никой не го карат насила да продава на САЩ или да купува от там! Който иска да работи с тях, трябва да спазва правилата!
  • 7 РедНек

    2 1 Отговор
    В Комифорния не е популярен. Чиканосите искат Хилари.