Last news in Fakti

25 Юли, 2018 12:02 2 361 8

Тръмп вдигнал лют скандал заради CNN

  • cnn-
  • си ен ен-
  • доналд тръмп-
  • fox-
  • фокс нюз

Президентът побеснял, когато видял телевизор на борда на "Еър Форс 1", включен на новинарския канал

Тръмп вдигнал лют скандал заради CNN - 1
Снимки: БТА/АР

Президентът на САЩ Доналд Тръмп се ядосал, че телевизорът на съпругата му Мелания на борда на "Еър Форс 1" бил включен на канала на CNN по време на едно от пътуванията им в чужбина напоследък, пише в. The New York Times.

Тръмп бил недоволен, че персоналът нарушил правило, според което при всяко пътуване телевизорите, които придружаващите го лица от Белия дом гледат в президентския самолет, трябва да бъдат нагласени да предават предпочитаната от него телевизия Fox, а не СNN, която той определя като "фалшиви новини".

Гневният му изблик предизвикал "суматоха" в президентския самолет, твърди изданието, което цитира имейл от електронната кореспонденция между служители на Белия дом.

Тази случка е поредният пример за това как Тръмп все повече живее в свят на подбрана информация и пречупва истината през своята перспектива, посочва вестникът. Сътрудниците му се стараят да го изолират от външния свят, а президентът увеличава усилията си да убеждава своите поддръжници да вярват на него, а не на критиците и съобщенията в медиите.

Засега подходът на Тръмп работи - той продължава да засилва позициите си сред републиканците, както показват редица нови проучвания, изтъква The New York Times.

Тръмп вдигнал лют скандал заради CNN

"Не вярвайте на глупостите, които говорят тези хора - фалшивите новини", каза президентът вчера в град Канзас на годишния конгрес на ветераните от войните в чужбина. "Това, което виждате и което четете, не е това, което се случва", заяви той


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 асддас

    11 3 Отговор
    Прав е.
  • 2 realist

    14 4 Отговор
    Пълни глупости! CNN е телевизия която обслужва и е платена от Демократите. Плащат си за да публикуват на тях изгодни новини и за това доналд ги ненавижда. А не че президента иска да наложи цензура.
  • 3 ххааххааааахххххааа

    8 1 Отговор
    Тия в САЩ тотално вече изперкаха-от президента им та до журналистите---тотал щета са вече..
  • 4 Д А СА АБОНИРА ЗА ПАЙНЕР МЮЗИК

    4 0 Отговор
    И СИЧКИ ША СА О К......
  • 5 Гост

    6 2 Отговор
    Тоя перхидроления ще докара тякоя беля на цал свят
  • 6 Тръмполан

    3 1 Отговор
    Че CNN са си дезинформатори - това е факт. Факт е обаче че CNN са партийната телевизия финансирана на демократите!
  • 7 Грантаджийче

    1 2 Отговор
    ТОЙ Е БОЛЕН ЧОВЕК И ТОВА Е НОРМАЛНА РЕАКЦИЯ ЗА ПСИХИЧНО БОЛЕН.ХАМЕРИКАНЦИТЕ РУСНАЦИТЕ И УКРАИНЦИТЕ СА НАЙ-ТЪПИТЕ ХОРА НА ПЛАНЕТАТА ЧУДЯ СЕ КАК НЕ СА СЕ ИЗБИЛИ ОЩЕ ЗАРАДИ ТЕЗИ ТРИ ДЪРЖАВИ СИ ПАТИМЕ ОСТАНАЛИТЕ И СТАВАМЕ ВСЕ ПО БЕДНИ И НЕЩАСТНИ А ТЕ СИ ЖИВЕЯТ ДОБРЕ И СИ ДЕЛЯТ СВЕТА НА ТРИ. УКРАИНЦИТЕ ДАЖЕ СЕ И КЕФЯТ НАГЛЕЦИТЕ МРЪСНИ СИГАНСКИ. ТРЪМПИ И ПУТЬО СА ГЛУПАВИ СИГАНИ С ИНТЕЛЕКТ НА НЕЧОВЕКОПОДОБНИ МАЙМУНИ БЕЗ КАПКА ПОЗАНИНЯ ПО ИКОНОМИКА
  • 8 Jelu Iliov

    0 0 Отговор
    Redovi republikanci sashto ne mogat da tarpqt CNN!