Last news in Fakti

27 Юли, 2018 19:40 14 591 60

В Турция линчуваха мъж, опитал да отвлече дете (ВИДЕО)

  • турция-
  • линч-
  • полиция-
  • мъж-
  • отвличане-
  • дете-
  • истанбул-
  • малтепе-
  • тълпа

Мъжът е бил брутално пребит от тълпата

В Турция линчуваха мъж, опитал да отвлече дете (ВИДЕО) - 1

Мъж, заподозрян в опит да отвлече 6-годишно момиченце, е бил линчуван от разгневена тълпа в истанбулски квартал и по-късно е починал на път за болницата, предаде БНР.

Инцидентът е станал тази нощ в квартал Малтепе, където очевидци твърдели, че 38-годишният мъж се е опитал да отвлече момиченце от улицата. Разгневени жители на квартала го обградили и го били продължително време, съобщи ДПА, като се позовава на турската информационна агенция Доган.

Полицията пристигнала на място и успяла да разпръсне разгневената тълпа. Заподозреният бил откаран в болница, където отказал лечение. След това той бил отведен в полицейски участък, където казал, че се чувства зле. Мъжът починал на път за болницата.

Случаи в последно време с изчезнали и убити деца накараха родители да излязат на протести в няколко града на Турция, според информации в медиите. По-рано този месец хиляди хора участваха в демонстрация в Истанбул. Случаите на сексуална злоупотреба и убийство на деца разпалиха отново дебата в Турция за смъртното наказание и за използване на химическа кастрация.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Саше

    114 5 Отговор
    Така и трябва да бъде! Бързо наказание от народа. Няма съд, харчене на държавни пари и корупция. В България ако някой дере жив човек на улицата, никой няма да си мръдне пръста и бързо ще отмине.
  • 2 Бай

    85 2 Отговор
    Не ми се мисли ако е станала грешка и е невинен ! Иначе съм съгласен да бъде линчуван

    Коментиран от #30

  • 3 Слава на алках

    47 61 Отговор
    още един един фес пукна като куче! останаха още 80 милиона дето се клатят на клона! Друсай да падат!

    Коментиран от #51

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Я виж

    57 7 Отговор
    Там няма еврозакони и това е да си единен народ срещу такива утрепки.Като знаят,че всеки който посегне на дете го чака обич народна 1000 пъти ще се замислят и няма да посмеят да минат през квартала друг път.Само това заслужават тези изверги обич народна и бавно придвижване на полицията.Ест. е да каже аз само минавах и нищо не съм направил.Де у нас такива действия.

    Коментиран от #6, #10

  • 6 Gost

    46 39 Отговор

    До коментар #5 от "Я виж":

    Чета ви коментарите и се удивлявам на всяка дума.
    Това може да се случи само в държава и общество от третия свят!
    Няма съд,няма присъда.Линч и това е. Пък ако е невинен,няма проблем,станала е грешка,случва се... Човешкия живот в подобни общества и без това не струва нищо.
    Утре някой ще реши,че съседа не го кефи,спретва му една интрига в квартала и готово. На следващата вечер линч. Пък после обяснявай,че нямаш сестра. :)
    Нали така братя българи. Дайте и ние да се върнем в 15-ти век като турците.

    Коментиран от #8, #9, #12

  • 7 Някой

    53 17 Отговор
    Защо да са туземци, глупако? Малко му е на тоя... Само помисли ако Крумовите закони бяха валидни и дали щяхме да сме на този хал сега?

    Коментиран от #11

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Морук

    23 17 Отговор

    До коментар #6 от "Gost":

    Дюдюк имам чувството че не детето ти и жена ти ами и тебе да та ****,ти май пак за хуманност ше мислиш,кой джендър та е образовал тебе

    Коментиран от #13

  • 10 Антисоциалист

    12 6 Отговор

    До коментар #5 от "Я виж":

    Уважаеми, бих се съгласил с Вас, но не дотам. А "не до там" се подсилва от това, че пишете "утрепки", а не "отрепки". Грешката Ви не е случайна - много люде пишат така тази дума и изопачават езика ни, защото не разбират и не могат да се съобразят с произхода на българските думи. А щом не съобразявате какво пишете и приказвате, не бива да Ви се вярва. Подозирам, че сте отерпка, дано да не съм прав, ама "не ми се вЕрва".
  • 11 Антисоциалист

    19 2 Отговор

    До коментар #7 от "Някой":

    Уважаеми, законите на нашия Велик Хан Крум са следвани от народа ни, но са прилагани от държавата и служителите й - избраните пряко и поименни от народа боили, въз основа на личните им качества на бойци и водачи. Пряка демокрация! Разликата с този случай е в степента и същността на държавната власт. Как мислите, дали властта на Хан Крум, отсъждала отрязване на ръка при кражба, би бездействала при неовластено правораздаване? Едва ли... Но, забележете и незабелязаното от много тук - турските граждани не са убили, а са били. А това показва, че случаят и съмнителен да е, не е изземане на задълженията на държавната власт да правораздава, а израз на чувство на гняв и нетърпимост, взело връх -справедливо, но може би недоказано...
  • 12 ..…...

    17 11 Отговор

    До коментар #6 от "Gost":

    Абе много говориш ама я сипредстави утре някой да посегне на твоето дете дали ще приказваш тези глупости.Живеели в 15 век ами вие в кой век живеете.Точно така трябва да се постъпва с изроди като тоя.На 100% не егрешка там няма как да линчуват някой просто ей така

    Коментиран от #19

  • 13 Gost

    9 10 Отговор

    До коментар #9 от "Морук":

    За каква хуманност въобще говориш не е много ясно неуважаеми г-н мУрук!
    Тук ясно си личи липсата на правосъдие и неспособността от страна на държавата да упражни монопол върху организираното насилие.
    Когато държавата е слаба, монопола се упражнява от тълпата и други групировки,а не от самата държава.
    Но пък ти от къде да ги знаеш тези неща.... Ти си просто мурук. :)

    Коментиран от #58

  • 14 Човек

    8 16 Отговор
    Чета коментарите на някой хора и не мога да повярвам, че това го смятат за нормално. Или са турци промити от диктатора си или са комунисти, няма как свободен и демократичен човек да мисли, че това е правилно, жалко за такива души като вас! А това за смътното наказание като го чета ми идва на акъла как нарочно го правят за да го върнат за да може да ги слушат повече и да живеят в страх и оня да си ги командва като на конци, б.х ти държавата, добре че не живея в нея, ако пък живеех, дим да ме няма от тая дупка!!!

    Коментиран от #16

  • 15 Истината

    9 0 Отговор
    За така прословутите крумови закони ...преди Крум наказанието е било бърза или бавна смърт..величието на тия закони е в това че са по виша форма на съдебност а не че е нямало закони
  • 16 .......

    14 3 Отговор

    До коментар #14 от "Човек":

    За каква свобода и демокрация говориш тук става въпрос за дете
  • 17 .…....

    11 3 Отговор
    Тук бъркате диктатурата с дисциплината,а такава трябва,иначе става анархия както при нас
  • 18 Селяндур

    11 3 Отговор
    Тълпата решава в племенния строй, нормално функциониращата съдебна система (каквато нямаме в България) върши работа в нормалните демократични страни... Ама и модерната еврогейска толерастия е някаква форма на футуристична крайност, която ще затрие Европа и просто е необходимо време, за да се убедят в това всички модерни еврогейци...
  • 19 пустиняк

    7 5 Отговор

    До коментар #12 от "..…...":

    А пък на мен ми се стори,че ти отвличаш дете. Жалко че не сме в талибания. Щях да накарам тълпата манговци да те линчуват докато пуснеш тор.

    Коментиран от #21, #23

  • 20 Затова

    10 9 Отговор
    Турците са народ, а Турция-държава!

    Коментиран от #26

  • 21 ........

    9 7 Отговор

    До коментар #19 от "пустиняк":

    Ох ох ох то затова в бг сме на тоя хал заради такива като теб

    Коментиран от #24

  • 22 Как сте шушумиги?

    14 3 Отговор
    На комшиите. Ако това стане тука присъстващите лумпени ще се направят на много заети с телефоните си и ще си кажат, че вината за отвличането на детето е на родителите му. Цялото плюене по действията на случайните минувачи раздали съвсем справедливо наказание на злодея е поради факта на осъзнаването, че плювача не може да намери в себе си сили да отстъпи като част от това общество защото не се чувства част от него, а е обикновена шушумига.

    Коментиран от #25, #32

  • 23 Точно

    1 4 Отговор

    До коментар #19 от "пустиняк":

    В талибания си...
  • 24 11111

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "........":

    Демен линчуваме хора на улицата или не. Ако намекваш че сме глупави то просто си прекалено умен за да ги разбереш нещата.
  • 25 хихихи

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от "Как сте шушумиги?":

    Абе ти не разбра ли че това ''лумпени'' го използват само някакви бавно развиващи се и лесни за манипулация. Поправи се малко измисли си някоя думичка ти.

    Коментиран от #31

  • 26 112414

    3 11 Отговор

    До коментар #20 от "Затова":

    Е как е държава като по улиците линчуват хора. Това е по скоро някакво стадо бабуни. Смешното е има някакви полицаичета с униформи и полицеиска количка хахах като в истинса държава

    Коментиран от #27, #29, #59

  • 27 .......

    6 5 Отговор

    До коментар #26 от "112414":

    При такива случаи полицията умишлено не се намесва там

    Коментиран от #28, #57

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Викаш

    13 2 Отговор

    До коментар #26 от "112414":

    Държава е когато полицията брани злодея от тълпата и после го пуска по живо по здраво защото адвокат Марковски е представил неоспорими доказателства, че са си превишили правата и са нарушили човешките му права. Ами халал да ти е такава държава....
  • 30 Гост

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Бай":

    Точно това е и основни проблема съд смъртното наказание и наказанието за използване на химическа кастрация. Даже и да няма доказателства на 100%, може да се наложи съдът да осъди обвиняемия. Но има и едно нещо, което не трябва да се забравя - законът има възпиращо и възпитателно действие. Нека да си го има черно на бяло, пък ако се наложи ще
    приложим нормата.
  • 31 Мислих

    0 2 Отговор

    До коментар #25 от "хихихи":

    Мислих и не измислих друга дума за тебеподобните

    Коментиран от #34

  • 32 .........

    7 2 Отговор

    До коментар #22 от "Как сте шушумиги?":

    Много си прав.Преди време на майка ми една циганка и открадна парите от чантата спуках я от бой на два метра от нас стояха двама мъже които просто гледаха дажесе отдръпнаха в страни никаква реакция ей това е бг

    Коментиран от #33

  • 33 653636

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от ".........":

    Нищо не си направил. И не си отговаряи сам.
  • 34 аххахаха

    1 1 Отговор

    До коментар #31 от "Мислих":

    Е точно това е забавната част бе. Толкова си можеш,че се налага някои по телевизията да ти казва.
  • 35 хиихииии

    2 0 Отговор
    То си мисли ,че мисли :D :D :D
  • 36 соросоидни кърлежи

    9 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: за използване на химическа кастрация. Това е точно за България, където цигани правят деца на 10-12годишни, смятам всички тези педафили на нож и кастрация.

    Коментиран от #46

  • 37 Джак

    16 6 Отговор
    Хвала на народа на Турция! Ние също трябва да линчуваме върхушката която отвлече надеждите, младостта и парите ни и продължава да го прави вече толкова много години.

    Коментиран от #53

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Townboy

    6 1 Отговор
    В днешно време истинската демокрация се среща само в държави управлявани от авторитарни лидери т. нар. диктатори.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 .........

    3 2 Отговор
    Абе вие още ще се усетите,просто Денис Джамбазов трябва всеки ден да публикува статии както вчера директно от новинарските емисии на Турция и тогава много работи ще ви станат ясни.МНОГО НЕЩА НЕ СА ВИ ЯСНИ ЗА ТУРЦИЯ
  • 42 ЮМРУК

    4 2 Отговор
    Тия туземци наистина се връщат към феодализма.

    Коментиран от #45

  • 43 sniper

    3 5 Отговор
    Тая сган няма никакъв респектот от полис

    Коментиран от #47

  • 44 ........

    5 2 Отговор
    То и по време на комунизма ни втълпяваха колко зле са в Зап.Европа САЩ идр.но колко изненадъни останахме като ни се отвориха очите след това.Е сега е същото и сТурция.Това че някой от вас са ходили на екскурзия там и си мислят че за 2 дни са видяли всичко не е така
  • 45 ......…

    1 2 Отговор

    До коментар #42 от "ЮМРУК":

    Туземец си ти
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 .....….

    4 2 Отговор

    До коментар #43 от "sniper":

    Ами те не са страхливи душички като нас

    Коментиран от #49

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 .…....

    8 0 Отговор

    До коментар #49 от "sniper":

    Спазват ги да но за такъв род престъпления особенно в квартали като Малтепе това ги чака такива като тоя изрод.Ати какво предлагаш да го бяха оставили да отвлече детето ли.Знаеш ли колко са зачестили отвличанията иубийствата на деца там.С перце ли да го галят тоя.Така трябва за назидание Такива като него не трябва да живеят.А пък и те са му направили услуга иначе в затвора познай

    Коментиран от #55

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 мемед

    4 2 Отговор
    Браво на турците,нямат нищо общо с овчата нация Булгаристан
  • 53 Щурец

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "Джак":

    До -джак.братле много си прав.ама вече няма кой-кой ще си вдигне главата
  • 54 Аврам

    0 0 Отговор
    Дано човекът не е невинен. Но, дори да е, ще е за бъдъщ урок на следващите, че няма безнаказаност, както често се случва по съдилищата.
  • 55 Gost

    2 3 Отговор

    До коментар #50 от ".…....":

    В Индия линчуват хора заради слухове в WhatsApp.Действията се развиват винаги по един и същи начин. Най-напред в WhatsApp се разпространява слухът, че из региона се движат хора, които отвличат деца. След това разгневената тълпа напада различни непознати и напълно невинни мъже и жени, нарочени от местните хора като похитители. В много случаи жертвите биват пребивани до смърт.Последният случай на подобен линч, само отпреди дни, е от щата Гуярат, където бяха пребити четири жени, едната от които почина в болница вследствие от нараняванията. Сходен случай имаше и в щата Махаращра, където горе-долу по същото време петима млади мъже бяха убити от агресивна тълпа, която дори полицията не успя да овладее.

    Да ви се струва познато? Това е новина от преди 20 дни.Турците и те като своите братя, да не останат по-назад. Аз като ви казвам,че са държава от третия свят.... ;)

    Коментиран от #56

  • 56 Ваня

    2 1 Отговор

    До коментар #55 от "Gost":

    Да но Турция не може да се сръвнява с Индия
  • 57 Правси

    2 1 Отговор

    До коментар #27 от ".......":

    Така и трябва
  • 58 Морук

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Gost":

    Неприятелю гофт,ако на тебе ти дойде на глаеаата подобно нещо,ти се надявай на българското "правосъдие" щото ако ми се случи на мене аь знам какво фа правя,живей си с либерализма джендърски
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 НАЧО

    0 0 Отговор
    Това си е чиста анархие ,без законие ,като при животните .
Новини по държави: