Last news in Fakti

4 Август, 2018 13:00 12 001 85

Нищо няма да спре Путин да раздели Европа

  • владимир путин-
  • македония-
  • сащ-
  • русия-
  • раздели-
  • сенатори-
  • резолюция-
  • ес

Няма да позволим на Русия да успее, заканиха се сенатори

Нищо няма да спре Путин да раздели Европа - 1
Снимка: БТА/ AP

Сенаторите Крис Мърфи, демократ от Кънектикът, и Рон Джонсън, републиканец от Уисконсин, представиха в Сената обща резолюция, с която се приветства и подкрепя Договора за името между Македония и Гърция и се изразява тревога и безпокойство от руската намеса и опити за подкопаване от нейна страна.

В резолюция 602, която пред Комисията по външни работи на Сената представиха двамата сенатори се казва, че премиерите Зоран Заев и Алексис Ципрас са успели съвместно да постигнат историческо споразумение за решаване на проблем, продължил десетилетия.

„Ако бъде ратифициран Договорът, той ще отвори пътя на „Република Северна Македония" да се присъедини към НАТО и ЕС, ще премахне уязвимостта на Западните Балкани и ще намали възможностите за руска намеса. Русия се опитва да подкрепи опозицията в подкопаването на договора, на което Гърция отговори с експулсиране на четирима руски дипломати“, се казва в резолюцията, цитирана от Нова телевизия.

Сенатор Мърфи заяви пред комисията, че споразумението, постигнато между правителствата в Скопие и Атина, трябва да бъде приветствано и оценено като голям дипломатически успех. „Нищо няма да спре Путин да предизвика разделение между страните в Европа и Балканите. Този Договор помага за укрепването на НАТО и ЕС и сега трябва да работим заедно, за да покажем на Русия, че нейната незаконна намеса във вътрешните работи на други страни няма да успее“, каза Мърфи.

Сенатор Джонсън оцени споразумението между Македония и Гърция като изключително положително не само за двете страни, но и за целия регион. Резолюцията относно споразумението между Македония и Гърция се подкрепя и от сенаторите Крис Кунс, Марко Рубио, Едуард Марки, Джон Барасо, Жан Шахин и Джим Риш. Документът, подкрепен от републиканците и демократите на Сената, призова Македония да продължи да прилага реформите, важни за членството в НАТО и ЕС, особено по отношение на върховенството на закона, борбата с корупцията и защитата на свободата на изразяване. В същото време с него се изисква Държавния департамент на САЩ, Търговския отдел и други аналогични агенции да подкрепят американските компании, които са заинтересовани от инвестиции в Македония и Югоизточна Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    21 61 Отговор
    То целия свят вече е срещу Европа.Идват терористи от азия, сащ контролират политиците, путю и той се опитва нещо.
  • 2 точно

    95 29 Отговор
    америка иска една разделена европа като така ще може да контролира една по една отделните страни особено по-малките и с подкупни политици като нашите . благодарение на ес политиците ни нямат право да сключват договори с америка които противоречат на правото на ес и това до голяма степен ни защитава. а кой миналата седмица нарече европа противник...ако не се лъжа не беше путин а тръмп...та стига лицемерие
  • 3 балама

    99 25 Отговор
    А кой разделя Европа на ЕС и Русия. За да ги владее.
  • 4 любопитен

    99 30 Отговор
    Пуснах сълза, т.е. разплаках се! Милите ми американски сенатори са се загрижили Путин да не раздели Европата, като торта на рожден ден! Абе, сърцераздирателно! А Путин знае ли?

    Коментиран от #84

  • 5 Кольо

    45 107 Отговор
    Долна окупаторска сган , месят се на всякъде, а руснаците , обикновените хора тънат в мизерия ! Целият свят намрази руснаците заради управниците им !

    Коментиран от #35, #55, #63, #65

  • 6 ПЕЕВ

    40 81 Отговор
    ОТКАК СЕ ПОМНЯ ЦЕЛТА НА РУСИЯ Е ТАЗИ.ЕДНО ВРЕМЕ И ПОСТРОИХА СТЕНА.
  • 7 Пол Кристи служител на АНС

    70 13 Отговор
    Главната цел на събитията в Украйна е да разделят Европа и Русия дотолкова, че европейците напълно да се откажат от сътрудничество с Русия и да преориентират икономиката си към пълно сътрудничество със САЩ. Главната цел е по-здраво да се обвърже икономиката на Европа с икономиката на САЩ, а междувременно какво ще става с Украйна, това не интересува никого. Украйна е само средството, чрез което може да бъдат разрешени всички проблем, без да се въвлича светът в поредната световна война. На Украйна е отредена ролята на свлачище, което ще прекъсне европейското сътрудничество с Русия. А какъв строй ще има в нея, начинът на управление, това са абсолютно безинтересни въпроси. Само народът на Украйна ще може да определи доколко трагична ще бъде съдбата му в установяването на новия ред в Европа. Събитията в Украйна може да си вървят както си искат, но в крайна сметка те трябва да доведат до разрив между руснаците и европейците."
  • 8 Kcaniba

    29 73 Отговор
    Важно е да се вижда Русия като това, което е – една слаба държава, водена от владетел, който разбира, че впечатлението за слабост е по-опасно от самата слабост.

    Руската история е пълна с блъфове. Да вземем, например, историите на така наречените Потьомкински села, чиито на пръв поглед внушително изглеждащи реконструирани сгради в действителност бяха само фасадите на сгради, без нищо зад тях, които трябваше да описват Русия като по-развита, отколкото тя всъщност беше. Сега наистина има нещо зад фасадата, но не толкова, колкото Путин иска ние да си мислим.

    Коментиран от #38, #49

  • 9 българче

    72 38 Отговор
    Тъпите "сенатори" първо да си погледнат фалиралата гладна кочина. Не им е работа да се занимават с братушките, защото ще ядат шамари.
  • 10 дивака

    80 24 Отговор
    еей - опасни хора - страшни хора - постоянно им пречи ПУТИН
  • 11 експерт

    74 16 Отговор
    Колониалните наглеци продължават да си мислят, че са фактор. Да, ама се видя в Сирия - кой командва Света.

    Коментиран от #12

  • 12 Kcaniba

    20 39 Отговор

    До коментар #11 от "експерт":

    Агнетата на Вагнер?

    Коментиран от #14

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 експерт

    29 12 Отговор

    До коментар #12 от "Kcaniba":

    Говедата в Източна Гута?
  • 15 garbage

    18 44 Отговор
    На фанатика му пречи целия свят!Фанатика си мисли, че е президент на вселената!Фанатика си направи държавата кочина без някой да му е виновен!Фанатика да се сърди на Горбачов който даде право на живот на всички "републики" на ссср!Сега тези държави обявени в миналотото им на "републики" си живеят нормално както им се е искало да бъде навремето!!!

    Коментиран от #16

  • 16 българче

    46 18 Отговор

    До коментар #15 от "garbage":

    Гледайте си фалиралата гладна кочина и не се бъркайте там, дето ще ядете боя. Щото много бой ще ядете и ще продължавате да квичите до живот.

    Коментиран от #21

  • 17 гражданин

    19 66 Отговор
    Свинете се имат чак и за хора ха ха ха ха ха!Кога руссиянина е бил "човек"? Няма такова същество!Има само Свиня която грухти в ссср кочината и ако и дадат парче сух хляб е доволна ха ха ха ха ха,.. !

    Коментиран от #19, #64

  • 18 Д-р Дулитъл

    15 45 Отговор
    Току виж нещо го спряло .Като го блъсне товарния влак -като цинкова кофа ще го размаже.
    Даже малоумното жоже го знае това .
    А и скоро май няма да му е до Европа -продадоха американските ценни книжа ,за 10 дни долара от 64 рубли ,вече струва 73. Нови санкции влизат в сила ,които ще ограничат и добива на нефт и газ.

    Коментиран от #20

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 експерт

    25 2 Отговор

    До коментар #18 от "Д-р Дулитъл":

    Никой в Русия вече не използва гъзпапир.

    Освен за задни цели.
  • 21 garbage

    20 45 Отговор

    До коментар #16 от "българче":

    Гледай си унищожената съветска Кочина!Цивилизацията на Европа неможеш и да я сънуваш никога!!!Такава е истината която те боли!Кажи на лидерката ни на Бсп да довлече си в кочината да работи при Свинете и тогава ще говорим!

    Коментиран от #23, #74

  • 22 гражданин

    7 16 Отговор

    До коментар #19 от "Грантаджийче":

    Разцепил ти се е ауспуха под кръста!Кажи на Горби да го зашие!
  • 23 българче

    39 15 Отговор

    До коментар #21 от "garbage":

    Знаем я тая "цивилизация". Я преброй негрите в нея, и арабите?

    Ам що тъй колониалните тъпаци НЕПРЕКЪСНАТО печатат "пари"??

    Да не би да е , ЗАЩОТО ФАЛИРАТ???

    Коментиран от #25

  • 24 българче

    47 12 Отговор
    Колониалните говеда се разчекват от яд, сън не ги лови, мира нямат.

    18 години вече ядят боя кат мачка у дувар.

    Набиха ги в Украйна, набиха ги в Сирия, прецакаха ги с Германия, откраднаха им Турция, ошамариха ги на собствените им избори и ТЕ ЕСТЕСТВЕНО - КВИЧАТ.
  • 25 garbage

    10 27 Отговор

    До коментар #23 от "българче":

    Знаем я тая кочина и преброй милиардерите и бедните в съветската "цивилизация"!

    Коментиран от #26

  • 26 българче

    29 7 Отговор

    До коментар #25 от "garbage":

    А ти преброй милиардерите и бедните в Кочината.

    Ако можеш да броиш до толкова, щото гладните са МИЛИОНИ.

    Коментиран от #27, #29

  • 27 garbage

    10 23 Отговор

    До коментар #26 от "българче":

    А ти преброй тези в кочината които нямат и боя да ядат дето го казваш за Европа, че нямали какво да ядат!Но правилно използваш турската дума - дувар!Нали сега кочината е приятел с тези дето правят секс в задни двор!Кочината си намери майстора кой да го клати!
  • 28 Нъл тъй

    25 14 Отговор
    Путин вече постигна грандиозна победа през 2018 г., като успя да извади Великобритания от ЕС.

    Коментиран от #30

  • 29 garbage

    13 27 Отговор

    До коментар #26 от "българче":

    Руссиянче дете мамино, като има парламентарни избори тогава ще си губим свободното време кой ги печели, и кой пак ги е загубил!Вече губите власт от години и се смляхте от рев дете мамино!А кочината ще си мисли, че президент на вселената ама е пРезидент на свинете си в кочината си!!!Да си знаеш бе дете мамино!!!

    Коментиран от #32

  • 30 чалга

    1 10 Отговор

    До коментар #28 от "Нъл тъй":

    Ха ха ха ха ха ха ха........!

    Коментиран от #31, #34

  • 31 Нъл тъй

    22 6 Отговор

    До коментар #30 от "чалга":

    И освен това си сложи удобния за него президент на САЩ, когото държи на къса каишка.
  • 32 любопитен

    18 5 Отговор

    До коментар #29 от "garbage":

    И кой печели изборите? Я виж в ръководството на управляващите ни колко са били комунисти и колко дечица на ДС!
  • 33 Иванов

    6 18 Отговор
    Дела са нужни, а не думи! Време пролази, а Бюрм и Косово още не са в Нато. Още утре Алиансът да излезе с решение, че приема двете страни и да вкара натовски контингент в Бюрм, в Косово има такъв, та рашките да бъдат изпреварени и изненадани по долни гащи! НЯМА ВРЕМЕ ЗА ГУБЕНЕ, ЩОТО ПОСЛЕ НЕ СЕ ЗНАЕ, КАМИЛАТА ЛИ ИЛИ И КАМИЛАРЯТ! Действайте хамери!!!

    Коментиран от #37, #47

  • 34 Нъл тъй

    3 14 Отговор

    До коментар #30 от "чалга":

    Голям наивник си приятелче, ако си мислиш че Путин няма пръст в тази работа!

    Коментиран от #60

  • 35 Реалист1

    24 4 Отговор

    До коментар #5 от "Кольо":

    А нещо да знаеш за нашите управници? Или за американските управници? Остава те да са мили и любвеобвилни, грижещи се за своите подчинени. Никъде не ходят да окупират, само спасяват хората от диктатура и въвеждат така очакваната демокрация. Освен това ги спасяват от натрупан нефт, природни изкопаеми, натрупани пари в банките, видиш ли, това е непосилен товар за обикновения човек и по-малките държави. Какви мили хора! И аз като колегата по-горе ще пусна една сълза от умиление и ще се радвам че ЕС и САЩ се грижат да съм свободен и богат

    Коментиран от #39

  • 36 Владо Вр

    23 5 Отговор
    Ха! Американски сенатори загрижени за целостта на Европа?! Не може да бъде! Идиоти! Всъщност, Европа се цепи заради ненормалниците в Брюксел! С безумните си изпълнения, еврочиновниците са способни да съсипят всяка страна поотделно, както и самия Евросъюз, гледайки единствено за собственото си оцеляване и задоволеност. Тук руснаците просто не трябва да се месят. А Тръмп и американският истаблишмънт, активно подпомагат с неразумните си действия и изказвания разцепването на ЕС!
  • 37 Шашардисан

    10 1 Отговор

    До коментар #33 от "Иванов":

    Олеле! Къде са ми хапчетата?
  • 38 Kcaniba

    17 5 Отговор

    До коментар #8 от "Kcaniba":

    трола пак го пуснаха от усраинският бардак....
  • 39 ПРИНЦИПЕН

    12 11 Отговор

    До коментар #35 от "Реалист1":

    ЯВНО НЕ СИ ЖИВЯЛ ПРЕДИ 1989год , иначе друга песен щеше да чуруликаш !

    Коментиран от #45

  • 40 мунчо

    20 6 Отговор
    Няма защо Путин да полага големи усилия да разделя Европа. Неговият довереник Тръмп върши тази работа чудесно!
  • 41 Коя Европа бе

    20 2 Отговор
    тази ли? https://rense.com//general96/paris-overrun-with-sub-animal-human-excrement.html

    Тя вече си е разделена, разбрикана, унищожена... без Путин да си е мръднал пръстя ;)
  • 42 българия на три морета

    9 2 Отговор
    ами то македония не гръцка територия а е българска.не разбирам защо гърците имат претенции за името по скоро погледнато реално няма как да е северна македония а би трябвало да е южна македония тъй като северна македония е благоевградски окръг и пирин .
  • 43 БЕНЗИНДЖИЯ

    3 5 Отговор
    Платените черцени чеда на дявола жално скърбят и защитават малкия дявол и какво всички ще ГОРИТЕ В АДА гпулаци ще защитават непознат да не го познавате както майкави че се правите на шутове прости
  • 44 ****

    22 4 Отговор
    Тези сенатори от болен по болен събрани,параноята яко ги тресе,все Русия им е пред очите,и все тя им пречи,както им попречи в Сирия да си прокарват мръсните номера,те и за това са бесни !
  • 45 Реалист1

    19 1 Отговор

    До коментар #39 от "ПРИНЦИПЕН":

    Аз не чуруликам, не съм птиченце с жълто около устата. Половината ми живот мина преди '89 и знам точно какво говоря. Не го чета от измислените учебници по история по време на демокрацията или да съм чул от заблудени майки и бащи. Едната университетска диплома я взех преди тази година, а другата след. Видял съм и 2 и 200, бъди спокоен и чети книжки
  • 46 Eee

    10 9 Отговор
    Само СССР👍
  • 47 !!!

    13 2 Отговор

    До коментар #33 от "Иванов":

    Кво смятат рашки и кви са им ходове ти няма да познаеш,експерто!
    Ти подобре дай прогнозата за своята шкура.
    Запали ли се света-ще си на клада с други говедата тук по форума.
    Няма и гък да кажеш.
  • 48 ХанкоБрат

    25 6 Отговор
    Краварските сенатори правят последни напъни в издирване на виновник, защо долърчето им не струва и 1 стинка. Който и да обвиняват няма да го открият докато не погледнат в огледалото.
    Там работата си отива на тотален фалит ако не сътворят голяма война и добре че Путин не им се вързва, че и ние ще има да патим. Но така се получава в държавите, които рекламират белите им жени да раждат от маймуни ........

    Коментиран от #50

  • 49 Дух

    18 3 Отговор

    До коментар #8 от "Kcaniba":

    Ти подобре дай оценка за български пътеки и реалноста.
    Блъф те гони за "потемкини работи"!
    Там и до сега е руска територия.
    И ще бъде.Твоите трите морета дека са?
  • 50 русофилска подлога

    11 22 Отговор

    До коментар #48 от "ХанкоБрат":

    Казваш ,че най-силната валута в света не струва и 1 стотинка? С какви препарати ви тъпчат русофилските подлоги незнам.Една стотинка не струва оная валута наречена рубла,дето става само да се избършеш в кенефа с нея.САЩ наложиха някоя друга санкция на руските икономически джуджета и бутнаха стойноста на рублата с 50% за 3 години.И обясни ни как ще фалира САЩ и ог кога го чакаме вече това ? Руската кочина продължава да потъва в мизерия и да си губи стойността на валутата,той ватника ни обяснява ,че САЩ щяли да фалират...Промити червени мозъци.

    Коментиран от #51

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 222

    7 17 Отговор

    До коментар #51 от "!!!":

    Какви изводи бе ,комунистически минет ? Кое не е вярно от това което е написал ? И защо си мислиш че някой се интерсува от твойто болшевишко мнение ,палячо ?

    Коментиран от #53

  • 53 Ха-ха

    4 3 Отговор

    До коментар #52 от "222":

    Балкански курвалък се освести с твоя феъс!
  • 54 Д-р Дулитъл

    8 19 Отговор
    Руснаците продавали американски ценни книжа - да сурнат долара , ама се сурна рублата . Безмозъчно азиатско племе лоботомизирано от бояришник и спирачна течност

    Ха ха ха ха
  • 55 Хаха

    20 8 Отговор

    До коментар #5 от "Кольо":

    Тънели в мизерия във собственире си сили в Европа през отпуските си или окупират хотелските комплекси по света.както казаха английските фенове на световното в русия,промиваха ни мозъците за да не ходим щото видяхме че Англия в сравнение с това което видяхме е изостанала кочина

    Коментиран от #56

  • 56 344

    9 17 Отговор

    До коментар #55 от "Хаха":

    Руснаците тънат в мизерия и това е неуспорим факт.Дори ние българите водим по-висок стандарт на живот от тях ,а според официални данни и за целия ни живот можем да си позволим да спестим повече пари от руснаците.Тази мантра с руските туристи е изтъркана.Русия има 140млн. население и това ,че 0.5% от населението могат да си позволят почивки в чужбина ,незначи ,че цялото население е заможно.Разбираш ли разликата ,промит мозък ?

    Коментиран от #61

  • 57 Незнайна

    14 3 Отговор
    Не разбирам защо Америка може да си пъха гагата където си поиска, да разделя държави и пали войни на всякъде по света , а Русия да не може!!! Тази тяхна наглост в световен мащаб минава всякакви граници!!!
  • 58 Баба Ванга

    8 13 Отговор
    Русия ке се оправи когато Владимир Владимирович легне до Владимир Илич в мавзолея.

    Коментиран от #80

  • 59 хибридна война за чугунени глави

    11 4 Отговор
    Тя Европата, сама ще се раздели, но вие ще обвинявате Путин! Нали трябва да има външен враг? Иначе, ще секнат милиардите за въоръжаване и американските корпорации какво, без работа ли да стоят? А Путин ще си го премести в другия крачол....
  • 60 чалга

    3 9 Отговор

    До коментар #34 от "Нъл тъй":

    Той Путин има пръст и у нас ама за сега Бсп са на бунището с Дпс заедно и власт няма да видят много дълго време още вие вярващия на всичко приятелю!!!
  • 61 Смотан.русофил

    9 4 Отговор

    До коментар #56 от "344":

    Знаем видяхме"мизерията" на световното по фудбол " и това е факт".Колко кофи за смет прерови за да хапнеш нещо.
  • 62 Putin. Paschol na hui.kakvo ste naptavi

    1 3 Отговор
    Vsi4ko e bilo na Sila.
  • 63 Смотан.русофил

    6 4 Отговор

    До коментар #5 от "Кольо":

    Ти знаеш че тънат в мизерия я се погледни по голям мизерник от теб има ли.Клошар недоклатен.

    Коментиран от #71

  • 64 Смотан.русофил

    2 3 Отговор

    До коментар #17 от "гражданин":

    Каза клошаря гладен.

    Коментиран от #70

  • 65 Nnn

    8 4 Отговор

    До коментар #5 от "Кольо":

    Кольо, мамин Кольо, ти кога за последно беше в Русия, та да говориш кой, как и по какъв начин живее.Или на принципа- важно е да се говори. Далеч съм от мисълта, че хората там живеят лесно, но ние, българите не сме в правото си да коментираме начина на живот в Русия.

    Коментиран от #66

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Защото

    7 5 Отговор

    До коментар #66 от "899":

    Този "клик" разстояние те прави подлога на краварите!

    Коментиран от #69

  • 69 999

    4 6 Отговор

    До коментар #68 от "Защото":

    Прекалено ти е примитивно мозъчето ,за да пишеш коментари.Пет пари не давам за американците.Тук говорим с факти.По тая логика и ти си поредния национален предател и руска подлога :)
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 гражданин

    3 5 Отговор

    До коментар #63 от "Смотан.русофил":

    Когато на Нинова синчето отиде да работи в хубавата Русия, а не на Запада тогава подвиквай на всеки клошарю от сектата бкп/кочина!

    Коментиран от #72, #78

  • 72 любопитен

    0 1 Отговор

    До коментар #71 от "гражданин":

    На нашия вожд дъщеря му кИдеее бе?

    Коментиран от #73

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Години

    4 0 Отговор

    До коментар #21 от "garbage":

    Гледам я тази цивилизация по родните ни куторти

    Коментиран от #76

  • 75 Анонимен

    3 1 Отговор
    Че тя Русия винаги е била част от Европа.
    Путин най много да я обедини, поне нашата част на Европа

    Коментиран от #77

  • 76 garbage

    1 1 Отговор

    До коментар #74 от "Години":

    Отиди в Европа да видиш разликата между облагодетелстваните и унищожените от бкп/кпсс и Европа защото нищо не си видял детенце мамино!

    Коментиран от #79

  • 77 garbage

    1 1 Отговор

    До коментар #75 от "Анонимен":

    Стига бе ха ха ха ха ха ха..........
  • 78 Смотан.русофил

    1 1 Отговор

    До коментар #71 от "гражданин":

    Незнам за синът на Нинова но съм сигорен че в родът ти има по не един които е работил в Русия така е и с останалите.Интересно обаче ти какво правиш в изостанала България а не си в прехваления запад.не ти се м8ят тоалетни или напикани и насрани Задници на склеротични старци.

    Коментиран от #83

  • 79 Nemess

    0 1 Отговор

    До коментар #76 от "garbage":

    Щото пък ти си видял чичовото....ха ха ха присмял се щърбел на хърбел.чета ви глупостите и немога да ви разбера така ли в Бг.останахте само зомбясали бабуини все още се карате за партии.докато непроумеете тея си цветни различия няма се оправите.няма значение коя партия е на власт въпроса е тя да обслужва народните и държавни интереси

    Коментиран от #82

  • 80 тролодер

    1 1 Отговор

    До коментар #58 от "Баба Ванга":

    Владимир Илич не е в мавзолея, ма! Там е само балсамираното му тяло. А той отдавна е в учебниците по история. И Владимир Владимирович вече се намърда там твърдо и безкомпромисно за радост на нормалните хора по земята. Така че според твоето предсказание трябва да заключим, че "Русия веке се е оправила".
  • 81 тролодер

    0 0 Отговор

    До коментар #66 от "899":

    Да бе, така е. Ама направи го този клик, най-сетне, че да спреш да ръсиш изтъркани мързеливи глупости глупости.
  • 82 garbage

    1 0 Отговор

    До коментар #79 от "Nemess":

    Аз това което съм видял Вие никога няма да го видите фанатиците!Ще си ядете доматите с колчетата и така!В"' Бг останали само зомбясали бабуни"' ......ами след 1990г народа избяга заради мафията бкп/кпсс и останаха зомбясалите бабуни като тебе да ревът всеки ден за власт!!!Реви си фанатична зомбясала бабуно!
  • 83 гражданин

    1 1 Отговор

    До коментар #78 от "Смотан.русофил":

    То в твоя род са тия които са работили и в съветския ви съюз и така са силно много облагодетелсътвани от режима на бкп и кпсс!А щом не знаеш нищо за сина на Нинова къде живее и т.н.явно си вече изгонен комунист!!!
  • 84 Тед

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "любопитен":

    А к'ъв го търсят янките въобще в Европа?

    Коментиран от #85

  • 85 Иво

    1 0 Отговор

    До коментар #84 от "Тед":

    Поканени са в Европа от някого бе!Какво лошо има някой да те покани някъде!?!А руснака ходи където си иска!