Last news in Fakti

11 Август, 2018 11:52 5 226 17

ФАКТИ разпали скандалния Неделковски: Заев е кретен!

  • каймакчалан-
  • миленко неделковски-
  • македония
ФАКТИ разпали скандалния Неделковски: Заев е кретен! - 1

Скандалният македонски журналист Миленко Неделковски продължава с антибългарската си пропаганда. Този път повод за недоволството му е вчерашното официално изявление на премиера Зоран Заев, в което той се извинява на България.

Преди седмица в телевизионно интервю Заев заяви, че Илинденско-Преображенското въстание е македонско и така предизвика сериозна полемика както в родината си, така и у нас.

„Понякога ние, политиците, може би не сме достатъчно внимателни, понякога правим и грешки. Уверявам ви, че това беше само един момент на невнимание, тъй като искрено искаме приятелство и съвместна работа – както е записано в Договора за добросъседство”, написа Заев в страницата си във Facebook.

Скандално известният Неделковски побърза да реагира, наричайки Заев във Facebook - "кретен". Прави впечаталение, че Миленко черпи актуална информация за събитията от ФАКТИ. Под коментара си във Facebook Неделковски е пуснал снимка на нашата статия.

ФАКТИ разпали скандалния Неделковски: Заев е кретен!

Македонецът придоби скандална слава, след като той и негови приятели решиха да се изкачат на връх Каймакчалан на 22 септември 2016 година. Единствената им цел беше да счупят паметната плоча на българските воини, загинали по време Битката при Каймакчалан между армиите на Царство България и Кралство Сърбия, между 12 и 30 септември 1916 година.

Вандалският акт беше извършен нарочно в Деня на българската независимост, един ден, след като ръководството на българската армия се поклони пред паметта на загиналите наши бойци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Госта

    61 4 Отговор
    Неделковски е кретен. Заев е хитрец. Приличат си по това, че и двамата действат антибългарски. Единият, понеже е кретен-явно. Другият, понеже е хитрец- подмолно, с усмивки и извинения.
  • 2 Гост

    44 5 Отговор
    Този никой ли още не му е счупил главата,че да се научи какво и как да казва?
  • 3 синя каска

    46 0 Отговор
    Не се карайте и двамата сте кретени. Помагайте си.
  • 4 Тоя с Ху.

    35 4 Отговор
    Това е едно от нещата за които няма извинения за такива хора ! Но ние в България сме още по зле щом разрешаваме и още не сме разрушили паметник на някой си "баба" турчин командвал завладяването и потурчването на Родопа планина , турчин клал българи , турчин известен със своята жестокост потопил планината с българска кръв
  • 5 Той е

    21 13 Отговор
    Какви за тия смешници на терена????Заевци,Зайо-Баевци,Миленковци,Неделковци?????Бате БОЙКО БОРИСОВ-и това е!Няма друг ТАРТОР на Балканите!!!!Нали??!!А де!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 6 Иванов

    15 15 Отговор
    Те тоя, Неделков е на щат в руското посолство в Скопие. Слава России!!!
  • 7 Стамат

    35 2 Отговор
    Миленко Неделковски е изпята песен .Застаряващ неуспял журналист търсещ медийно внимание.Пълен с комплекси малък човечец достоен единствено за съжаление.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Рубладжийче

    14 7 Отговор
    Факти разпалва всичи руски и сръбски боклуци.
  • 10 Гост

    17 3 Отговор
    Много скоро такава държава като македония вече няма да има.Да го видим тогава това пидирасче ниделкувси ли къв е къде ще отиде.При албанците ли в България ли в Гърция ли?Където и да отиде га чака ДЕБЕЛ.
  • 11 ШОП

    11 3 Отговор
    Ако и след това България все още подкрепя членството на макарония в европейския съюз, аз отивам на протест пред парламента...
  • 12 Стоян

    2 3 Отговор
    Да ви имам вашите и техните проблеми :)
  • 13 Салам Алеко

    15 1 Отговор
    Тоя няма ли начин като излезе от Македония за чужбина, да научим? Да му дръпна едно видео на неутрален терен, че да го пусна после по цял свят да му се радват! Ние сме по цяла Европа, все ще се намерят мерклии да го превъзпитат на чужда територия!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Горд Българин

    14 1 Отговор
    Къв е тоя смешен брадатко? На страшен ли се прави? На тази окупирана бивша българска земя е лесно да чупи българско имущество, ама я да дойде в България да го видим колко е корав. Тоя космат чобака ще го направя жена с "много любов" и всичко това ще го документирам на видео, за да го изтъпаня във всички възможни електронни медии да му се порадва целият свят и най вече макетата. Толкова резил няма да е преживявал през целия си мизерен живот този нещастник.

    Коментиран от #16

  • 16 стоян георгиев

    13 1 Отговор

    До коментар #15 от "Горд Българин":

    тва е типичен намкедонец.тъп аругантен и смел ама само на ужким.въпросния е и сериозен антибългарин.македонците от наи-коравата част от българския народ станаха егати сърбоманските мърши.за нищо не ги бива.
  • 17 Историк

    10 0 Отговор
    Няма македонци има македонеещи се!
Новини по държави: