17 Август, 2018 13:00 2 010 81

САЩ не знаят кои са истинските им приятели

  • турция-
  • мевлют чавушоглу-
  • сащ

Мевлют Чавушоглу призова за диалог

САЩ не виждат кои са истинските им приятели. Това заяви турският външен министър Мевлют Чавушоглу, цитиран от агенция „Анадола“.

През последната седмица турската лира се срина. Това стана след удвояване на мита за турски внос от страна на администрацията на САЩ.

„САЩ не знаят и не могат да видят кой е техният истински приятел. Можем лесно да разрешим спорните въпроси, но не и с настоящия начин на мислене“, заяви Чавушоглу.

Той направи коментара, след като финансовият министър на САЩ Стивън Мнучин заяви, че е възможно срещу страната да бъдат наложени още санкции. Той заяви, че дори при сваляне на сегашните ограничения, повишените мита за внос на стомана и алуминий ще останат в сила.

Според него те са наложени по други причини. Очакват се преговори между двете страни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дядоЯго

    19 9 Отговор
    Няма нужда да мислиш много-много за държава чийто външен министър има вид на сериен убиец.

    Коментиран от #76

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Иванов

    23 7 Отговор
    Сащ нямат приятели, имат партньори, полека полека Сащ "хапят" почти целият свят, ама кога ли тези държави ще се обединят и ще направят Сащ сами да си говорят, всичко е въпрос на време и на писане от останалата част на света

    Коментиран от #12

  • 4 cactus

    12 4 Отговор
    Доналд Тръмп : "Турция е използвала Съединените щати в продължение на много години. Точно сега те държат прекрасния ни християнски пастор, който сега трябва да поискам да представлява нашата страна като голям патриотичен заложник. Няма да платим нищо за освобождаването на невинен човек, но ние ограничаваме отношенията ни с Турция!". След тези нови изявления лирата скоро ще бъде отново подценена
  • 5 А вие

    15 3 Отговор
    А вие не знаете че те нямат приятели и са длъжници на цял свят
  • 6 438

    6 9 Отговор
    Конфликтът на Анкара със Съединените щати задължително ще създаде нови съюзници в региона, които да заменят стратегическата роля на Турция. Вече контактите между Египет, Гърция, Израел, Кипър, изминаха дълъг път в тази посока...
  • 7 стоян георгиев

    5 7 Отговор
    може да паднат част от санкциите веднага ,а останалите след няколко години ако турция промени цялостната си външна политика ,както и акоердоган спре да обсебва различите власти в турция.ако турците са готови да го сторят хубаво ако ли не всеки по пътя си!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Хасан

    5 14 Отговор
    Русия няма да позволи Израел,Египет ,Гърция и Кипър да организират алианс за добив на газ в Средиземно море и да го транспортират в Европа..това е против интересите на Русия..и аз очаквам Турския Кипър да бъде признат от Русия и Китай и дестабилизация на Египет и Гърция

    Коментиран от #19, #33

  • 10 Николай

    12 13 Отговор
    Много ме кефи как турците не се дават на американците, това е чест и достойнството! Ако, бяхме ние българите както нямаме единство, щехме още на първият ден да се молим на САЩ със сълзи и сополи да ни простят както с Русия " по големият брат прощава"

    Коментиран от #15, #17, #34

  • 11 наша Канада

    19 17 Отговор
    Турция иска Гюлен . И САЩ им казаха , че ще им го предадат ако Турция предостави доказателства, че Гюлен е организатор ,или поне е участвал в организирането на опита за преврат. 2 години по късно Турция не е представила такива доказателства. Вместо това с фалшиви обвинения арестува американския пастор за да прави размяна. Ама това е чисто мафиотско действие - това нормална държава не би трябвало да прави.

    Коментиран от #27

  • 12 напразно

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Иванов":

    Природата мрази пропуските. Историята от древни времена показва, че когато силен пада, млад го замества ... във всичко.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Истината

    10 10 Отговор
    Турция първо трябва да се държи като нормална държава защото само САЩ и Русия могат да си правят каквото си искат няма място за трети!!!!!
    Първо да се разкара от Сирия после може пак да се говори с нея!!!!
    За съжаление Путин е зает да лиже топките на Доган и скоро Балканите ще го намразят.
  • 15 стоян георгиев

    10 10 Отговор

    До коментар #10 от "Николай":

    ти само стои и гледаи ,кви молби и гюбеци ще има от турците.те и югославяните на времето така се дървеха ,но после стана друга.с турците ще е същото.американците до сега не са им направили почти нищо и заплатите в турция станаха по 400 лева.предста ви си ако верно ги натиснат!и илюзията че европа много държи на турция е само илюзия.за европа е важно турция да не се събори като икономика и политически,но европа не приема ердоган и стандартите му което в края на краищата ще доведе до изолация.няма как ердоган да обяснява как меркел е фашиска а макрон ще яде шамари,а сега да им се умилква да го подкрепят талирата да не изпадне тотално.незнам колко е достоино да се моли ердоган на тия дето до вчера обиждаше.сравнението на българия и турция е неадекватно.в турция европа и сащ са инвестирали толкова ,колкото в българия няма да инвестират за 1000 години.освен това турците са 80 млн. и всеки техен колапс ще доведе до огромни хуманитарни проблеми за европа.

    Коментиран от #21, #31

  • 16 Ники

    10 6 Отговор
    Турция знае, че ще загуби срещу Сащ, но тука става въпрос вече за чест и достойнството в което турците много държат и за това продължават да вървят срещу Сащ

    Коментиран от #20

  • 17 Пешо

    5 9 Отговор

    До коментар #10 от "Николай":

    Ако бяхме ние, първо нямаше да арестуваме невинен човек, второ щяхме да спазваме съюзническите договорености, както и правиме. Нямаше като селски хитрец да се опитваме да седим на два стола.

    Коментиран от #81

  • 18 Пламен

    5 4 Отговор
    Чета коментарите под статията и осъзнавам голямата роля на пропагандата. Всички сте с промити мозъци... Как успя Големият брат да ви заслепи така невъзвратимо за три години?! Дали не е време да премина на старата "Нокиа" с Тетриса и Змията, да спра Интернета, за да се спася?
  • 19 никого не убеждаваш

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "Хасан":

    Не ни ли казваше, че чужденци колонизатори от франция, англия, америка идват и експлоатират региона, а и че народите тук трябва сами да експлоатират страните им? Какво стана сега, защо се радваш ако една велика сила като Русия не иска да им го позволи? Май защото, в крайна сметка, интересът, а не правилният, тежи върху тебе, двулицов лицемер, нали?

    Коментиран от #28

  • 20 стоян георгиев

    9 1 Отговор

    До коментар #16 от "Ники":

    и с кво сащ нарушиха турското достоинство?с милиардите инвестиции или с технологиите или с вкарването на турция сред наи-силните световни икономики?щеше ли турция да е това което е без подкрепата на сащ?тва с нарушението на достоинството е толкова плоско та няма на къде.я обясни как сащ накърниха турското достоинство?
  • 21 Николай

    7 5 Отговор

    До коментар #15 от "стоян георгиев":

    По принцип си прав, не защитавам никого, пиша според фактите. Аз, очаквах, че турците ще тръгнат срещу Ердоган, заради обезценяването на лирата, но те направиха точно обратното, подкрепиха Ердоган, масово чупят американските телефони, горят, тъпчат, мачкат, и др. американските долари, когато един лидер има подкрепата на народа в случая те са 82 + милиона, половината от тези да го подкрепят нали се сещаш какво става, турците излязоха пред танкове и изтребители с голи ръце, сега пак се обедениха срещу долара и САЩ, важното е че хората имат единство

    Коментиран от #24, #29, #61

  • 22 Метрис

    2 0 Отговор
    До Пламен
    Пишеш нещо, ама нищо не казваш. Че кой те спира да си играеш с тетриса.
  • 23 Слепец

    4 1 Отговор
    Турция не вижда, кои са истинските им приятели.
  • 24 стоян георгиев

    4 3 Отговор

    До коментар #21 от "Николай":

    ти гледаш ситуацията от медиите подкрепящи ердоган.тва че умните и богатите турци реват срещу политиката на ердоган не го забелязваш явно.тва че в източна турция в момента тече гражданска воина с кюрдите също си го пропуснал.не случаино ердоган печели изборите последните два пъти на ръб ,само щото фалшифицира част от гласовете.и в момента нищо не е станало .санкциите на сащ са все още само пожелателни.сега е лесно да се трошат мобифони и таблети.проблема ще доиде като се поизпразни хладилника,а работите вървят на там!

    Коментиран от #26, #30

  • 25 Хасан

    2 4 Отговор
    Глупавата политика на Обама докара Русия в Средиземно море ,глупавата политика на Меркел докара бежанците в Европа а глупавата политика на Тръмп ще докара китайците в Средизмно море.....и след това Ердоган им е виновен!!..хахах ..лицемерие
  • 26 Хасан

    1 3 Отговор

    До коментар #24 от "стоян георгиев":

    Ех стоянчо,тая твоя любов към марксистко ленинската организация ПКК ...много си обичаш социалистите ..хахаха

    Коментиран от #32, #46

  • 27 Хасан

    3 5 Отговор

    До коментар #11 от "наша Канада":

    А защо именно тоя пастор измежду стотиците запита ли се???
  • 28 Хасан

    2 5 Отговор

    До коментар #19 от "никого не убеждаваш":

    Аз не съм някакъв фактор бе човек....всяка страна си гледа интереса..
  • 29 Наско

    6 6 Отговор

    До коментар #21 от "Николай":

    Не бъркай цифрите.Турция е изкуствена държава в която 30 милиона поне не се мислят за турци. Поне половината от гражданите са против Ердоган. Естествено цензурата пуска само протести срещу САЩ другото не е удобно на диктатора.
  • 30 Николай

    3 4 Отговор

    До коментар #24 от "стоян георгиев":

    Пак до някъде съм съгласен с теб. Ердоган ( според мен) погна някой богати турци, който финансират пкк и терористи, за има война и да се продават оръжия. Ердоган просто иска ред и дисциплана в държавата, защото виждаме какво причинява твърде голямата демокрация... За кюрдите даже и малко правят, кюрдите искат парче от Турция, ее Турция какво кафе ли да им направи, естествено че ще ги избива, защото ако и ние така правех е с ромите, сега друго яче щеше да бъде. Ако нямаше пкк в Турция, сега между икономиките на Германия и Турция нямаше да има разлика, защото турците много пари, хора и ресурси хвърлят за оръжия и война с пкк, и даже според мен Турция щеше отдавна да е влезила в ес ако нямаше пкк и кюрди между тях, Турция има главен проблем правата на човека, който и пречи най много за ЕС, и се чудя как да спазва правата на човека като тоз кюрд се убива и убива хората на около, все золуми правят и после реват като ги хванат и ги бият и убиват

    Коментиран от #38, #43

  • 31 Хасан

    0 4 Отговор

    До коментар #15 от "стоян георгиев":

    Европа се ръководи от тъпанари които не,си знаят националния интерес ..а това е да са с Турция срещу рекета

    Коментиран от #36

  • 32 някой

    5 3 Отговор

    До коментар #26 от "Хасан":

    Ех Хасанчо с тая твоя любов към ислямистка диктатура се чудя какво още чакаш че не ходиш да се цаниш за ибрикчия на султана.
  • 33 Хасан

    1 4 Отговор

    До коментар #9 от "Хасан":

    Не съм това...а бе човек, защо използваш моето име...посети порносайтове, тук говорим сириозни хора
  • 34 Иванов

    4 6 Отговор

    До коментар #10 от "Николай":

    Аз не виждам как можеш да се кефиш, че братята ти кюпеци скоро ще си лижат дюкяните за сол. Гражданската им е в кърпа вързана при по- нататъшен срив на лирата. Повечето от тамошните са с потребителски кредити и се интересуват как ще връщат парите, а не как разни чиновници се дървят на баш когото не трябва. Всички рускотурски мелези като теб, все едно в г*з са ви правили вашите, пфу!

    Коментиран от #35

  • 35 Хасан

    2 5 Отговор

    До коментар #34 от "Иванов":

    Турците са един силен и сплотен народ...това да не ти е Гърция и България...

    Коментиран от #39

  • 36 Хитър Петър

    4 1 Отговор

    До коментар #31 от "Хасан":

    Точно падишаха рекетира ЕС с бежанците, шамари щеше да раздава.

    Коментиран от #40

  • 37 999

    3 2 Отговор
    Германия, Италия, Франция, Русия, Иран, Пакистан, Индонезия, Ирак, Катар, и др. по един или друг начин подкрепиха Турция, Китай даже предложи на Турция да си обединят силите срещу санкциите на Сащ.
  • 38 геврек бей

    6 4 Отговор

    До коментар #30 от "Николай":

    Значи когато албанците взеха парче от Сърбия ЕС и САЩ им помогнаха.А когато кюрдите искат е нормално да ги избиват. От самото си създаване Турция провежда геноцид над много етноси така че не се учудвай на реакцията им.

    Коментиран от #42

  • 39 Хасан

    0 7 Отговор

    До коментар #35 от "Хасан":

    Пак пишеш от мое име бълхарино...Уважавам съседите гърци и моята родина България...Аз не говоря за тях по този начин.

    Коментиран от #62

  • 40 Хасан

    1 3 Отговор

    До коментар #36 от "Хитър Петър":

    Нали Меркел ги покани в Европа или ти проспа тая новина???
  • 41 Да ви отворя малко

    4 0 Отговор
    Сащщ нямат приятели имат интереси , САМО ИНТЕРЕСИ И ТОВА Е.
  • 42 Николай

    3 2 Отговор

    До коментар #38 от "геврек бей":

    Всеки си отговаря за държавата! Турците не искат да дават парче от земята си на кюрди и това е разбираемо, но кюрдите почват мръснишката да я играят, атентати, кървави протести, убийства и др. убиват невинни хора, жени и деца, ее какво очакваш да направят турците, освен да ги трепят?

    Коментиран от #51, #64

  • 43 стоян георгиев

    5 4 Отговор

    До коментар #30 от "Николай":

    богати турци финансират пкк?тва да не е някакъв виц?и кво причинява голямата демокрация?кво е положението на франция или канада с големите демокрации?ердоган пич е тиранин тва му е болката.турция переодично има проблеми с българи,гърци,арменци,асириици,кюрди...и за да се оправи леко ги трепе и прогонва.тоя ли модел ти ьаресва?и от кога турците почнахте да се кръщавате с имена като николаи?

    Коментиран от #44, #47

  • 44 Николай

    1 2 Отговор

    До коментар #43 от "стоян георгиев":

    От кога хора който си казват мнението за Турция са само турци? Истинското ми име е Николай Иванов, за защитавам никого, а просто гледам и от двете странни на нещата, докато вие гледате от тази страна която ви изнася. И, Да! Богатите турци финансира пкк само и само да правят пари от войната, всички знаем за алчността на богатите, но Ердоган ги вкара по затворите. Примерно как богатите американци финансират талибани, ислямски държава, преди ал кайда и др. уж са им врагове на Сащ, ама задколисието стават други игри, но рано или късно всичко излиза на яве.

    Коментиран от #54, #59

  • 45 Хитър Петър

    3 0 Отговор
    В крайна сметка колко да са приятели.? Не позволиха да се атакува Ирак от турска територия и там вкараха аскер на своя глава, като сега в Сирия, заиграха се с Путин- Турски поток С-400. Саботират проучването за газ в Леванта, пак в полза на Русия, май и при тях,, интереса клати феса".

    Коментиран от #49

  • 46 Аз знам че

    3 4 Отговор

    До коментар #26 от "Хасан":

    Бойците от Патриотичния Кюрдски Комитет водят добра и справедлива война срещу турските диви окупатори на родната им земия.

    Коментиран от #48

  • 47 Хасан

    1 2 Отговор

    До коментар #43 от "стоян георгиев":

    Стояне,кажи ми Ердоган какви проблеми има с българи??или България? Спира бежанците,реставрива българска църква и ти казва нека душевната граница на българина да бъде до Истанбул

    Коментиран от #52, #55

  • 48 Хасан

    1 4 Отговор

    До коментар #46 от "Аз знам че":

    А интересно защо обикновения кюрдин не ги подкрепя ?????своя зема имаш предвид Африн или Диарбекир??

    Коментиран от #50

  • 49 Синан

    5 4 Отговор

    До коментар #45 от "Хитър Петър":

    Турция иска да се въоръжи от САЩ, пойскаха им дронове, но Конгреса на САЩ не одобри, искаха им ракети Пейтриът, САЩ пак отказаха, и др оръжие и така Сащ все отказаха. Турция е 82 + милиона държава, с огромна територия, втората сила в НАТО, нормално е да иска да се въоръжи, и така с години Сащ постоянно отказаха. Накрая на Турция и писна и се обърна към Русия, както казва Ердоган : Турция е суверенна държава, и трябва да се погрижи за собствената си национална сигурност, ако не от САЩ ще е от Русия, Китай и др. алтернатива винаги има.

    Коментиран от #53, #56

  • 50 999

    2 2 Отговор

    До коментар #48 от "Хасан":

    Диарбекир е град в Турция, както знаеш.. не е кюрдска територията, да предимно са кюрди там, но това не променя факта, че Диарбекир е в Турция и на турците.

    Коментиран от #58

  • 51 JPower

    5 3 Отговор

    До коментар #42 от "Николай":

    Това означаваше ли,че когато дпс взриви влака и уби жени и деца, България трябваше да избие всички помаци в България???Ся,като се замисля, трябваше...

    Коментиран от #57

  • 52 гост

    6 3 Отговор

    До коментар #47 от "Хасан":

    Ердоган създава проблеми с всичките съседни народи на турците. Той се смесва в техия интериор, заплашва ги, иска да вършат квото диктува, иска земите и богатството им, изпраща убийци-войници. Когато се направи обратното и съседите ви се съберат да ви нападнат да разкъсат плътта ви, ще разбереш кайсията. Дотогава продължавай да играеш ролята на незнаещ.
  • 53 Диридахта

    5 3 Отговор

    До коментар #49 от "Синан":

    "Турция е суверенна държава" Турция е една искуствено създанена държава която винаги ще има шеф или от запада или от изтока
  • 54 стоян георгиев

    2 0 Отговор

    До коментар #44 от "Николай":

    я даи инфо за богати турци финансирали пкк,които ердоган ги е вкарал в затвора.даи да се посмеем николаичо!
  • 55 стоян георгиев

    4 2 Отговор

    До коментар #47 от "Хасан":

    не писах ердоган ,а турция.турция унищожи още преди 100 години българското си малцинство.няма как днес да ми викаш за духовни граници и църкви като няма реално българи.чувал ли си за кланетата в одринска тракия ,а хасанчо?подобни са правени и срещу другите нетурци в турция.сега на ред са кюрдите,които имали много права разбираш ли ама много лоши хора искат още!!!!нали така пише и българина николаи иванов :)))!!богатите турци обаче финансират кюрдите за да станат още по-богати и ердоган ги лови и затваря ,после богатите го мразят ,а бедните го обичат.как да не се разплачеш в тази ситуация!

    Коментиран от #60

  • 56 Хитър Петър

    1 1 Отговор

    До коментар #49 от "Синан":

    Отказват ви защото не се държите баш като съюзник и ви нямат доверие. Те и на нас ни нямат много доверие заради русофилството ни, въпреки че сме доказали през ПСВ и ВСВ че когато се налага, не пречи.
  • 57 Хасан

    0 4 Отговор

    До коментар #51 от "JPower":

    Това беше операция на ДС и целта беше да се оправдае насилието срещу турците
  • 58 Честито

    1 0 Отговор

    До коментар #50 от "999":

    Същото беше казано от сърбите за Прищина, но турците говореха по друг начин, така че сега е времето ...
  • 59 JPower

    5 2 Отговор

    До коментар #44 от "Николай":

    Значи, шепа шиптъри имат право на собствена държава- косово, а милионите кюрди, нямат??? Че всичко е за пари, то е ясно...Да не мислиш,че в Европа всички са доволни от границите си, особено след ВСВ??Да си видял някой политик да се пъчи как ще раздава шамари и да обяснява кой е фашист,комунист или терорист??? Ердо се прави на Алфа мъжкаря в глудницата, за да има повече за него, обикновения турчин е много прост и го следва, и ще седи гладен!!!
  • 60 Хасан

    0 4 Отговор

    До коментар #55 от "стоян георгиев":

    Пак измислици ..какви кланета ?!имаше размяна на население ...турците от Гърция и България се трампеха а българи и гърци от Турция..имаше междуправителсвени спогодби...

    Коментиран от #69, #80

  • 61 Вакуум

    1 2 Отговор

    До коментар #21 от "Николай":

    Страшно нещо е единната тълпа - предпочитам хората да мислят. Там, където всички мислят еднакво никой не мисли достатъчно!

    Коментиран от #63

  • 62 любопитко

    2 0 Отговор

    До коментар #39 от "Хасан":

    Добре, Хасане, а защо Турция арестува този пастор и кащщва им шрещи, да го екстрадират от страната, щом е нежелан? Убил ли е там, крал ли е? Гюлен няма никаква връзка с този пастор, а Ердоган иска да изнуди за размянатА им,?
  • 63 Хасан

    0 2 Отговор

    До коментар #61 от "Вакуум":

    Ако имаш предвид Турция в парламента имат 6 партии..демек мислят различно,но медиите едва ли не се опитват да покажат че има еднолична диктатура

    Коментиран от #66

  • 64 истината

    4 3 Отговор

    До коментар #42 от "Николай":

    Тази земя не е турска там са живели кюрди много преди да има въобще имислени турци.Когато се създава Турция преди няма100 години лъжеца Кемал плаши кюрдите че гърците ще им вземат земята. Обещава им държава ако са с него. Естествено ги излъгва а младотурците избиват наред българи,арменци,гърци,кюрди ...
    Това е Турция -агресор и проводник на геноцид. За това е мразена и от съседните държави и от тормозените в нея етноси.
    Сега се тормозят и светските хора които не щат корумпиран прост ислямист да ги язди
  • 65 Българин

    5 2 Отговор
    Не лъжи мекере турско. Само в Източна Тракия са избити 60 000 българи остана
    лите са прогонени и ограбени. Да не говорим за другите кланета срещу арменци и гърци. Трябваше и към дядо ти ние да се отнесем така и днес нямаше да имаме проблеми с помаци и турчеещи цигани

    Коментиран от #71

  • 66 Вакуум

    1 1 Отговор

    До коментар #63 от "Хасан":

    От информацията, която обработвам смело мога да предложа, че Ердоган ми прилича на Хитлер. А съм убеден, че историята се повтаря циклично докато човек научи урока си.
    Разбира се, не съм сигурен, дали победителите от ВСВ не са ми изградили лошо впечатление за личността, но разрухата е желана от проектантите на новият световен ред.
    Иначе и в България има доста партии и всички се борят с корупцията. ;-)
  • 67 Вакуум

    1 0 Отговор
    Предполагам Русия, но не от приятелски намерения предупреди Ердоган, че ще го свалят "Демократите". Турция, както и Русия не можа да бъде раздробена - засега.
    Кой ли е поръчителят на тези "цветни" революции, че САЩ не си знаят приятеля? Явно навлизаме в период на диктатура и не се учудвам, че Тръмп се вживява като такъв.
  • 68 burg

    2 2 Отговор
    До Хасан ислямиста, момче ти не се спря с твоите неспирни хвалби по този джихадист и терорист Ердоган. Кога най после ще се предадеш и кажеш кой и за какво те вербувал за да всеяваш омраза и ненавист в този сайт? Имаш ли си на представа, че Турция е един изкуствен буфер и във всеки един момент, в който решат хората запада могат да разкъсат Турция на парчета по икономичен и военен начин. Смятам, че Ердоган и неговата ''светска'' държава до края на годината няма да имат общи цели и развода ще е неминуем заедно с икономическия колапс.

    Коментиран от #72

  • 69 JPower

    3 2 Отговор

    До коментар #60 от "Хасан":

    На луд ли се правиш, как да е нямало кланета??? По това време е било и геноцида над арменците, няма да ти преподаваме история, имаш интернет, инфо има на няколко езика, свидетели са били и западно европейци.!!! По същата спогодпа, туркия дължи над 10милиарда долара, които още не са платени. Гърците ни платиха, турчина се прави на ударен, и накрая ще е наистина ударен....
  • 70 Хасан

    1 2 Отговор
    Пастора е агент под прикритие и го сгащват..той от 20 г си е бил пастор в Измир ..засичат го с терористи от Фето и ПКК...от две години е в затвора и няма нищо...преместват го под домашен адрес и се надига вой...а защо Тръмп се застпъва за него? В септември имат избори за сенат и около 25% от гласуващите за Тръмп са протестанти
  • 71 Хасан

    1 1 Отговор

    До коментар #65 от "Българин":

    Ако имаше кланета ,500г ти откъде се пръкна ??от Марс?

    Коментиран от #73

  • 72 Хасан

    1 2 Отговор

    До коментар #68 от "burg":

    Много тъпи коментари ...конете не умират затова че на псетата им се яде конско!!!..Турция е голям залък и човек може да се задави
  • 73 Хитър Петър

    0 0 Отговор

    До коментар #71 от "Хасан":

    Става дума за Младотурците а не за Османската империя като цяло. Въпреки че и през 460те години османска власт(да не се бърка с турска) е имало периоди на масови. клането.

    Коментиран от #74, #75

  • 74 1453

    0 0 Отговор

    До коментар #73 от "Хитър Петър":

    Като стоиш между шамарите и се бъркаш, кой ти е виновен?
  • 75 1453

    0 0 Отговор

    До коментар #73 от "Хитър Петър":

    Нашият проблем е бил с гърците и католиците, които са избивали сумати невинни хора на изток. Дори османците са оставили България като васал и е обещано на българите, че няма да бъдат нападнати. Вашата грешка е, че се присъединявате към кръстоносците и какво очакваш после?

    Коментиран от #78

  • 76 Orthodox

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "дядоЯго":

    По-добре е да изглеждат така, та поне да вдъхват респект при политически контакти. Защото нашите по-често мязат на (или просто са) зализани гейчета. За "хубавото Наде" пък да не говорим...
  • 77 важното е

    1 0 Отговор
    , че америка разбра кой им е враг...туърция и от нея трябва да се пази . а за приятели...в политиката приятели няма а интереси НО народите имат естествени врагове и е добре , че поне картите се разкриха за да не могат политиците да извъртат
  • 78 Хитър Петър

    0 0 Отговор

    До коментар #75 от "1453":

    Братле, тогава официално не е имало гърци. Имало е ромеи(Източна Римска империя) имало е три български държави и няколко независими болярства, имало е сърби, маджари и власи. Това са заварили турците на балканите.
  • 79 Тъп

    2 0 Отговор
    Краваристан vs Пуйколандия.Две отиващи в небитието държави с имперски амбиции.
  • 80 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #60 от "Хасан":

    хасанчо пак ти казвам да се образоваш убавецо.кланетата на българи ,гърци,асириици,арменци са документирани и ги има във википедията включително и на турски.сега доиде ред на кюрдите в турция щото реално други не останаха .всички други турците ги прогониха от турция.
  • 81 Ако

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Пешо":

    Ако бяхме ние просто щяхме да свалим гащите. Правили сме го много пъти, няма да се затрудним изобщо. Отработено е.
Новини по държави: