Last news in Fakti

30 Август, 2018 07:34 2 501 4

Огнен ад в Мелбърн! Отровен дим се носи над града (ВИДЕО)

  • австралия-
  • мелбърн-
  • пожар-
  • химически завод

Голям пожар избухна в химически завод във втория по големина град в Австралия

Огнен ад в Мелбърн! Отровен дим се носи над града (ВИДЕО) - 1

Голям пожар избухна в химически завод в Мелбърн - втория по големина град в Австралия, предаде ТАСС, цитирайки управлението за сигурност на щата Виктория.

В гасенето участват над 100 пожарникари и 30 единици техника. Пожарът в завода, който произвежда химикали, е започнал в 5 ч. сутринта местно време. Според местни жители от там се чуват взривове. Заради голямото количество токсични вещества, съдържащи се в дима, властите препоръчаха на жителите на 11 градски района да не напускат домовете си.

Огнен ад в Мелбърн! Отровен дим се носи над града (ВИДЕО)

Засега пожарникарите са успели да предотвратят разпространението на огъня към съседните промишлени обекти, обаче все още не е възможно да пристъпят към гасене на огъня на територията на самия завод поради опасност от взривове на газови бутилки и на контейнери с ацетон, намиращи се в складовете.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 баба

    2 1 Отговор
    Излиза, че не смеят да припарят до огъня. Нашите пожарникари са по-смели.
  • 2 Лечко

    0 2 Отговор
    Tи преди да публикуваш мнение, четеш ли си ги и осъзнаваш ли какви глупости пишеш? Как човек ще влезе в химически облак, за който знае какво съдържа и ще умре на мига? Той не е въпросът смел ли е, а дали иска да е жив или не.

    Коментиран от #4

  • 3 Виж ти

    4 0 Отговор
    ""Публикувано във факти.бг: препоръчаха на жителите на 11 градски района да не напускат домовете си.'" Явно по-лесно да ги събират после.
  • 4 баба

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Лечко":

    Да стане хлебари. Кои са истински пожарникари се видя на 11 септември.
Новини по държави: