Last news in Fakti

30 Август, 2018 20:20 1 096 4

Тръмп поиска уволнения в Си Ен Ен

  • сащ-
  • си ен ен-
  • доналд тръмп-
  • уволнение-
  • джеф зъкър

Ще загубите доверие, предупреди президентът

Тръмп поиска уволнения в Си Ен Ен - 1
Снимка: БТА/ AP

Президентът на САЩ Доналд Тръмп призова AT&T да уволни президента на Си Ен Ен Джеф Зъкър, ако „не иска да загуби доверие“.

„Ненавистта и силната преднамереност при отразяването ми затъмняват разума на Си Ен Ен и лишават телевизията от способността да функционира. Това, както неведнъж съм казвал, е отдавна. Малкият Джеф Зъкър отвратително върши своята работа, няма никакъв рейтинг и AT&T трябва да го уволни, за да съхрани доверието“ написа Тръмп в Twitter.

„Си Ен Ен е разделен отвътре заради това, че е хваната в голяма лъжа и отказа да си признае грешката. Немарливият Карл Бърнстийн, човек, който живее в миналото и мисли като дегенерирал глупак, измисля история след история, като му се смеят в цялата страна! Фалшиви новини", написа по-рано президентът в отговор на информация за срещата в „Тръмп тауър" между сина му Тръмп-младши и руски адвокат по време на предизборната кампания за изборите през 2016 г.

В отговор телевизията защити Бърнстийн, който доби популярност при отразяването на скандала „Уотъргейт“ през 70-те години на ХХ век, след който президентът Ричард Никсън беше принуден да подаде оставка и посочи, че „Си Ен Ен не лъже. Ние съобщаваме новините. Може да има много глупаци в тази история, но Карл Бърнстийн не е един от тях", предаде БНР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Spec b

    7 3 Отговор
    Браво на Дони... Само CNN да беше, 99% от медиите им са по-жалки от в-к Шок:)
  • 2 ХАСАН

    1 3 Отговор
    Аааааа..а имаше "саобода на словото"???!!
  • 3 Гост

    5 2 Отговор
    Тоя тотално изтрещя
  • 4 Пеньо

    1 0 Отговор
    Рижавият клоун е притиснат в ъгъла и се опитва да хапе.