Last news in Fakti

31 Август, 2018 20:05 2 382 4

Сърбия няма да приеме унизително решение за Косово

  • сърбия-
  • александър вучич-
  • косово

Александър Вучич разговаря с британския посланик

Президентът на Сърбия Александър Вучич заяви, че неговата страна няма да приеме решение за Косово, което да е неприемливо за народа й, съобщи Vesti Online.

Вучич заяви това по време разговор с британския посланик в страната Денис Кифу. Двамата са обсъдили двустранните отношения, преговорите с Косово и ситуацията в Западните Балкани.

Според Вучич е важно да има трайно и справедливо решение за Косово.

„Сърбия никога няма да приеме решение, което да е унизително за нашите страна и народ“, заяви Вучич.

Сърбия преговаря за признаването на статута на Косово. Предстои ключова среща между двете страни на 7-ми септември. Споразумение ще им позволи членство в ЕС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да се вземе предвид

    11 13 Отговор
    Сърбите ще протакат колкото могат щото знаят че няма да получат приемлива "сделка" за Косово. Накрая ще влязат там с танковете, подпомогнати от Русия и ще си вземат цялата отнета територия обратно, избивайки всички дето им пречат.
  • 2 Тоя с Ху.

    5 4 Отговор
    Ще приемете няма къде да ходите ! Имате да плащате грехове към нас българите и дойде и вашия Видов Ден за злините и наглостта ви . Русия няма да ви дундурка вечно в кълки , на Путьо му е ясно кви фурнаджийски лопати сте и вие , пускаха ви бомби и ви трепаха и вие пак ходите и се мазните , като проститутки се педлагате на запада ...
  • 3 СссереМ

    3 5 Отговор
    Тоя път НАТО ще ви довърши.

    Коментиран от #4

  • 4 хроно граф

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "СссереМ":

    Яничарите сте най-злобните.
Новини по държави: