Last news in Fakti

4 Септември, 2018 11:50 2 068 15

Тръмп е „патологичен лъжец“

  • бърни сандърс-
  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • лъжец-
  • патологичен

Демократът захапа американския президент

Тръмп е „патологичен лъжец“ - 1
Снимка: БТА/ AP

Американският сенатор Бърни Сандърс обвини президента на страната Доналд Тръмп, че е „патологичен лъжец“, съобщи „Политико“.

Бърни Сандърс бе кандидат за номинацията на демократите на изборите през 2016 година, но загуби в конкуренцията на Хилъри Клинтън, която по-късно бе победена от републиканеца Тръмп. Много политически анализатори смятат, че ако демократите бяха издигнали Сандърс, той е щял да победи Тръмп.

„Имаме президент, който не прави това, което почти всеки друг президент на САЩ преди това. Когато влезеш в Овалния кабинет, ти имаш свещената отговорност да сплотиш американския народ. Днес имаме президент, който заради евтини политически причини се опитва да ни раздели“, заяви Бърни Сандърс.

Доналд Тръмп получи по-малко гласове от Хилъри Клинтън на изборите през ноември 2016 година, но спечели електоралния вот и бе избран за президент на Съединените американски щати. Той вече изрази амбиция да се кандидатира за нов мандат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хихихи

    14 2 Отговор
    Говедата се самоизядоха.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 onq s konq

    3 11 Отговор
    Истина за Америка в момента е,че ИЗЖИВЯВА НЕЗАПОМНЕН ИКОНОМИЧЕСКИ ПОДЕМ,а безработицата варира някъде между фантастичните 3-4%.При ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ НА НЕЩАТА...лъжите на Тръмп не интересуват никого.

    Коментиран от #6, #7

  • 4 Танас

    9 0 Отговор
    И какво толкова, че това е основно качество, за да станеш президент на САЩ.
  • 5 Пеньо

    6 1 Отговор
    Да беше само лъжец...
  • 6 Borislav Popov

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    А що се налага краварите да работят на две места ? Голям подем , голямо чудо ! Добре че са латиносите - че черните вече не искат да работят. Всичките станаха рапъри и бизнесмени.
  • 7 Borislav Popov

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Редица хора в Съединените щати все още изпитват затруднения да плащат техните сметки — дори за нещо толкова важно като храната. Това е тежкото заключение на нов доклад, публикуван през уикенда от Urban Institute — надпартийна организация с нестопанска цел, базирана във Вашингтон, която е проучила през декември миналата година около 7600 възрастни американци, съобщава агенция MarketWatch. Проучването е публикувано преди официалното честване на Деня на труда в САЩ този понеделник.

    Около 39,4% от анкетираните възрастни американци са посочили, че през миналата година семействата им са имали проблем да посрещнат плащанията на поне една от базовите нужди като храна, лечение, жилищни наеми или комунални услуги. Почти 24% от запитаните пък са съобщили за трудности при плащането през 2017 г. на две или повече от основните за човека потребности, докато 14% са заявили, че са изпитали проблеми при покриването на плащания за най-малко три от тези основни нужди.
  • 8 Оня с коня говедар ли е

    5 0 Отговор
    Абе тоя с коня американско джендърже ли е, че пише само лъжи

    Това говедар ли е , все е лъжлив, без значение с коня ли е или е президента им
  • 9 Грую

    3 0 Отговор
    Ами той човекът е бизнесмен, казано по западному, а аз не съм видял досега човек, който е тръгнал да развива частпром, казано пък по нашенски, който да не послъгва. Някои нашенци даже са толкоз хлъзгави, че като започне да ти приказва, като се замислиш здраво място не мож' намери в приказките му. Дето побарнеш 'се чурук, менте , измама и илюзия с цел търсене на начин за собственолично обогатяване за сметка на ближния.
  • 10 Янко партизанина

    1 1 Отговор
    И ти ли Бърни ?
  • 11 Бай ти Киро

    1 0 Отговор
    Тотално се разочаровах от Бърни Сандърс. Той вместо да е в съюз с Тръмп, той е с наркоманските-хомосексуални демократи. Бърни много ниско падна.
  • 12 Бате Борко

    2 0 Отговор
    Ами ти какъв си като той е патологичен лъжец. Ти пък преметваш детектора на лъжата.
  • 13 плевен

    1 0 Отговор
    Снимката горе, направо струи от лицемерие.В кандидатпрезидентската надпревара, Сандърс бе ликвидиран от ръководството на собствената си Демократическа партия.След като изтекоха документите с които се нареждаше ,той да бъде спрян, Бърни с половин уста поздрави Хилъри на конгреса. Всички очакваха той да каже истината, но...
  • 14 ГЕРО

    2 0 Отговор
    Патологичен лъжец е меко казано, ами ако е ЛУД ?

    ИМА ВСИЧКИ ПРИЗНАЦИ И ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ПСИХОХОНДРИКОКОС БАЦИЛИКОС

    Коментиран от #15

  • 15 Лудия Макс

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "ГЕРО":

    Луд, пък милиардер ...