11 Септември, 2018 17:22 4 984 28

Русия се готви за голям конфликт

  • русия-
  • учения-
  • нато

В НАТО наблюдават ученията на страната

Русия се готви за голям конфликт - 1
Снимка: БТА/AP

НАТО предупреди, че Русия се готви за голям конфликт, съобщи ДПА.

През днешния ден Русия започна мащабни военни учения. Те са определяни като най-големите след края на Студената война.

В ученията участват над 300 000 военни, както и представители от Китай и Монголия. От НАТО смятат, че в ученията Русия набляга на тренировки за голям конфликт.

„Ученията се вписват в модела, който наблюдаваме от известно време. Това е по-уверена Русия, която повишава бюджета си за отбрана Наблюдаваме значително военно укрепване на Русия. Там показват, че искат да използват военната си сила срещу своите съседи като Грузия и Украйна“, заяви говорителят на НАТО Оана Лунджеску.

Според нея Русия укрепва силите си в района на Балтика и Черно море. Страните в региона вече подсилват отбраната си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    19 52 Отговор
    Накрая ще рупат калашници. Орките пак сами ще палят масква
  • 2 KoKi4a

    10 4 Отговор
    ЗАЩО??? питам???
  • 3 НКВД

    62 8 Отговор
    Точно заради Украйна и Грузия се готви Русия!!?? А сащ се готвят за война със Сомалия и затова бюджета за отбрана е 700 милярда!

    Коментиран от #13

  • 4 Санде

    24 3 Отговор
    Коѝто вади меч , от меч умира.
  • 5 Инкогнито

    52 12 Отговор
    Русия показва на НАТО каква трагедия ще ги сполети ако продължават да алчнеят за руска тиритория и полезни изкопаеми САЩ и ЕС отдавна се облизва самоче ще си останат само с апетита!

    Коментиран от #9

  • 6 гост

    14 36 Отговор
    На руснаците само пиене , оръжия и войни са им в болните глави ...

    Коментиран от #7, #12

  • 7 муууууууааааа

    32 7 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    А на говедата - само второто и третото.
  • 8 Кондор

    40 5 Отговор
    Разбира се че ще се готви за голям конфликт,след като САЩ и лакеите им от НАТО струпват войски и техника до границите им...Но запада прави фаталната грешка,че не взема уроци от историята и от грешките си, а който повтаря една и съща грешка много пъти, значи е кръгъл идиот,освен това няма случай в който НАТО да се е намесило и някоя страна да не е напълно засипана и разграбена....време е американския империализъм да си плати с лихвите за милионите убити в различните военни авантюри в които сАщ са участвали, това е една престъпна и бандитска държава !!
  • 9 Алчен ЕС-есовец

    4 14 Отговор

    До коментар #5 от "Инкогнито":

    Нима не знаеш, че Русия продава суровини? На западняците катион трябват, те си ги купуват. Логиката ти е на първокласник.
  • 10 Kcaniba

    15 3 Отговор
    С три думи, нато напълнило памперсите, Русия го тури на гърнето, и то от там се възмущава продължително, пискливо и гневно!!
    Тропа с краче!!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 аналитик

    17 4 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Руснаците репетират отбрана. След лютата закана на Порошенко Пйотра, че ще срине Русия, дори са купили Джавелинки /Дяволчета/, руснаците нямат избор и ще трябва да се защитят. И след като НАТО и чичо Тръмп показаха атлантическа решителност заедно с ЕК да правят ембарго на Рашънс, то Путин се огорчи от яростния антирашизъм и реши да провери има ли Солдати и гъсеници и да ги поразтъпче. Ефекта е очебиен - яростен вой от НАТО и нов плакат,, РУСКА ЗАПЛАХА,,.
  • 13 1944

    4 18 Отговор

    До коментар #3 от "НКВД":

    в украйна ги удари високото напрежение. дори грузия за седмица ги направи смешни пред света. ушанките с една сирия се мотаят три години.
  • 14 аналитик

    10 0 Отговор

    До коментар #11 от "НЕ НА РУСИЯ И УКРАЙНА":

    Отлично. А сега иди изплюй слюнката и го напиши отново. Ти не можеш взе един евросубсидиран фонд от бандата на Вонету, хем ЕК ги отпусна за новостартиращ бизнес, а тия не ги фават и си ги усвояват, искаш Крим? Я иди обърни Опанското поле, а после говори?

    Коментиран от #15

  • 15 НЕ НА РУСИЯ И УКРАЙНА

    4 11 Отговор

    До коментар #14 от "аналитик":

    КРИМ НЯМА ДА Е НИТО РУСКИ НИТО УКРАИНСКИ А МОЖЕ И ЦЯЛА РУСИЯ ДА ГО ОТНЕСЕ БАРАБАР И С ТЪПИТЕ УКРАИНЦИ НАЛИ СХВАЩАШ ЧЕ СЪОТНОШЕНИЕТО Е 11 КЪМ 1 ЗА НАС ТЪПЧО

    Коментиран от #17

  • 16 Джентълменът русофил

    18 5 Отговор
    Че те смериканските мекерета оградиха Русия, както 700 души башибозук е обградил Хаджи Димитър с едва 30 четника навремето, пък после се чудят, защо Русия прави тренировки за отбрана. Много са нагли американците.
  • 17 аналитик

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "НЕ НА РУСИЯ И УКРАЙНА":

    Ми тъп съм и от бебе и досега. А кои сте вие? Нато Армее ли? Ние е общо понятие. Аз не смятам да нападам ни украйна ни Крим, но ако украинка или рускиня ме нападнат, обещавам да защитя достойно мъжкото съсловие без да се предавам поне три дни....
  • 18 Borislav Popov

    7 4 Отговор
    От алианса да вържат здраво крачолите и да стискат яко отзад !
  • 19 Borislav Popov

    11 4 Отговор
    Нещо напоследък все за Йелоустоун говорят ! Да вземат краварите да направят една постановка и там. Сами да си думнат една атомна бомба пък после да обвиняват руснаците. Нищо че държавата им ще потъне като Титаник. Важното е руснаците да са виновни !
  • 20 Jesus

    3 5 Отговор
    Това е същото като "Крадецът вика -Дръжте крадеца! " . Този дето предизвиква конфликти и завзема чужди земи е нормално да се готви за голям конфликт. Вече сме 21 ви Век товарищи! Ленин и Сталин умеели давним давно!

    Коментиран от #24

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 НАТО е сбирщина кукери !

    3 3 Отговор
    НАМА да ГЪКНАТ ! Гугутки мамини, нежни !
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 А Теб ще те разпна но кръст !

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Jesus":

    Щото си Исус !
  • 25 Така де

    7 2 Отговор
    Политиката на ДЕМОНкратите от Запада е да водят 50 години войни, 25 години имитация на възстановяване на мира, 25 години организирано грабене на нацията, и после пак наново същия сценарий. Така минава цял ВЕК в залъгалки и експлоатация на човешкото стадо
  • 26 166

    6 1 Отговор
    Промиват ни мозъците със статий като тая.
    Доскоро и ние бяхме в тая хроника.
    Не четете тия глупости.
    Даже и в САЩ не са толкова глупави,че да воюват с Русия.
  • 27 Барчо

    8 1 Отговор
    Американците заплашха че ще бомбят сирийската армия и дори руски позиции според обстоятелствата. Струпаха сума ти техника там. Руснаците естествено трябва да отреагират с нещо показно, белким се усетят. В състава на сирийската армия има доста руски военни консултанти и не е изключено някои да бъдат убити. Само че те не са от някакво си частно формирование и ще има последствия. Спомнете си сваления руски самолет заповед на не Ердоган. Кой плати? Турция и турската икономика. Хилядократно. Кравофилите не трябва да се радват на глобален конфликт, защото нали се сещате какво ще се случи? Газта и нефтохима в Бургас спират на момента, а атомната ни централа след няколко месеца. Горива ще има само за милионерите. Простолюдието ще разчита на дневна светлина, а вечер на свещите. Натам няма да продължавам, че е страшно. А за руснаците не се тревожете. Те си имат и газ и ток и всичко останало.
  • 28 11666

    1 0 Отговор
    И все пак не пипайте Баба Меца!///здравословно е//
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания