Last news in Fakti

24 Септември, 2018 16:11 1 467 6

Да спрем да спорим и да се хванем да работим

  • меркел-
  • разузнаване-
  • коалиция-
  • призив
Да спрем да спорим и да се хванем да работим - 1
Снимка: АР/БТА

Да работим, а не да спорим. За това призова коалиционните си партньори германският канцлер Ангела Меркел. „Прекалено много се фокусирах върху функционалността и процесите във вътрешното министерство и недостатъчно върху нещата, които вълнуват хората. Сега трябва да решим проблемите на хората”, призна канцлерът на ФРГ. Тя направи това уточнение след като в коалиционното правителство се стигна до разногласия относно бъдещето на началника на германското вътрешно разузнаване.

След няколкодневен спор лидерите на управляващите партии се обединиха около решението да не повишават замесения в скандал Ханс-Георг Маасен. Той ще стане специален съветник във вътрешното министерство без увеличение на заплатата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 куку руку ку

    13 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Сега трябва да решим проблемите на хората”, призна канцлерът на ФРГ."... Като за начало стига разселвахте мигранти из Европа, ами ги върнете по родните им държави и блокирайте подстъпите към континента за нови орки.

    Коментиран от #2

  • 2 да да

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "куку руку ку":

    А, не става въпрос за тези хора, а за тези който пристигат в Европа.
  • 3 Меркел

    12 1 Отговор
    Какъв неземно дебилен народ гласува за злобната еврейска бабичка.

    Коментиран от #4

  • 4 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Меркел":

    А е ти не разбра ли че политиците не идват с избори а ги назначава световния елит а изборите са само за тебе да си мислиш че ти си ги избрал....бе те у сашне ти дават виза ди видиш ниагарския водопад че може да си заплаха за тех а ше те оставят да гласуваш за некои си хахаххаха
  • 5 работете де

    1 1 Отговор
    Време е да се хванете да работите, г-жо Меркел! Не да приемате директиви за "кривите краставици". Хората ще ви изритат при първи възможен случай...
  • 6 доко

    0 0 Отговор
    какво ще работиш дебелогъзо дете..та какво умееш да правиш
Новини по държави: